Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.771.928
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
15 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
moderator
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
F1-IVO kaže...

Meni si koristan:)

prije bih rekao dosadan :)

anshika05 kaže...

pa onda ne kakaj kad si i ti lijen. {#}

ma cura mi rekla da se nesmijem družit s tobom ;)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
F1-IVO kaže...
XXX-Man kaže...
nema od mene koristi, uzalud čekate :D

Meni si koristan:)

Evo ti nesto korisno.Danas ju bas slikao da ju vidis.To je ta HD 4670 @ Accelero za 2 stoje kunica.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
XXX-Man kaže...

A ti si poznat po tome da si poslušan (hint: pipanje "šogorice").{#}

15 godina
zoharbizo kaže...

Evo ti nesto korisno.Danas ju bas slikao da ju vidis.To je ta HD 4670 @ Accelero za 2 stoje kunica.

A da malo izoštriš sliku, trgni koju ljutu prije fotkanja jer ti se ovako tresu ruke.{#}

17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
prije bih rekao dosadan :)

Nisi ne brini.

Jel ima netko za prodat kakav 2,5˝ sata hard od 160gb pa na više a da je cifra pristojna?

Meni je krepao Samsung od 250gb:(

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
14 godina
mario.L_hr kaže...
zoharbizo kaže...

A da malo izoštriš sliku, trgni koju ljutu prije fotkanja jer ti se ovako tresu ruke.{#}

Hahahha morat ce moj GT540 popit koju ljutu mjesto mene.{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina

Bok daj i od mene :)

Truth in engineering.
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

cura = žena = osoba koju ne slušaš. mislim...STVARNO. 

impossibru!!
17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Ah...(uzdah nemoći kad shvatiš da nije tvoje).

Batista kaže...

Bok daj i od mene :)

Aj bok:)

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 22:53 (F1-IVO).
16 godina
Whatsup.
Baš uživam u novoj fotelji/ kožnom stolcu...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
moderator
anshika05 kaže...

ne, ne...zabunila si se...ovako:

cura = žena = osoba koja je u kuhinji i ima da bude tiho dok slaže sendvič {#}

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
anshika05 kaže...

ne, ne...zabunila si se...ovako:

cura = žena = osoba koja je u kuhinji i ima da bude tiho dok slaže sendvič {#}

tako je!!!

impossibru!!
15 godina

XXX bolje ti je časno uzmaknuti, inače ćeš nahebati bilo ovdje ili u RL.

14 godina

Ivo mora mi doci nova kartica.Tako da je rezervirana za tebe u svakom slucaju kad se to dogodi.{#}

17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Ivo mora mi doci nova kartica.Tako da je rezervirana za tebe u svakom slucaju kad se to dogodi.{#}

Svaki dan ti pada cijena za 5 kn tako da.....{#}

16 godina
moderator
anshika05 kaže...

tako je!!!

bit će nešto od tebe :)

mario.L_hr kaže...

XXX bolje ti je časno uzmaknuti, inače ćeš nahebati bilo ovdje ili u RL.

ma nahebo sam ja još na dan rođenja, ovo su samo posljedice xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 22:59 (XXX-Man).
14 godina

Hahahha znaci u svakom slucaju necu zaraditi.Hahaha profiter jedan,sram te bilo.{#}

15 godina
XXX-Man kaže...

na nahebo sam ja još na dan rođenja, ovo su samo posljedice xD

Nemoj tako ima tu i dobrih dana, mislim prepipavanja.

17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Hahahha znaci u svakom slucaju necu zaraditi.Hahaha profiter jedan,sram te bilo.{#}

A čuj moram se i ja jednom ogrebat:)

14 godina

A tko ce nego svoj na svome?{#} A di je Rambox fuckam ga,nema ga za vidit ni cut.

EDIT:Ivo smrade ispunia si MOJ PC nakon dugo vremena.Sad cu se opit kad sam i to dozivia.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 23:02 (zoharbizo).
16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Nemoj tako ima tu i dobrih dana, mislim prepipavanja.

ima, al isti/sljedeći dan svejedno nehebem :D

16 godina
neaktivan

Pozdrav drkabajti!{#}

Ima li ovih bijelih gov*na kod vas?

15 godina
XXX-Man kaže...

14 godina
Bellatrix kaže...

Pozdrav drkabajti!{#}

U ST propadava samo se nece primit.Hebeno je hladno u pm.

15 godina

Vecer narode, od ei ja laganini u krpe, jos sutra pa gotova skola za ovaj tjedan :D.

Kako kod vas? Jel 'ladno?

17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Ivo smrade ispunia si MOJ PC nakon dugo vremena.Sad cu se opit kad sam i to dozivia.

Ima mjesec dana otkako sam ga ispunio (mislim na opciju MOJ PC za one perverzne).

Bellatrix kaže...

Pozdrav drkabajti!{#}

Ciao Bella!

Moje je više onako smeđe boje.

16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...
XXX-Man kaže...

to je ta :)

15 godina
Bellatrix kaže...

Pozdrav drkabajti!{#}

Dnevnik jednog Bosanca

2. august – Uselili smo se u našu novu kuću u Kanadi. Tako sam uzbuđen. Ovdje je tako lijepo. Planine su prekrasne. Jedva čekam da ih vidim prekrivene snijegom.

14. oktobar – To je najljepša zemlja na svijetu. Lišće je poprimilo one divne nijanse žute i narandžaste boje. Vozio sam kroz prirodu i vidio par jelena. Tako su graciozni. To su najljepše životinje na svijetu. Ovo mora da je raj. Volim Kanadu.

11. novembar – Dan Sjećanja (Kanadski državni praznik). Lov na jelene će početi uskoro. Ne mogu da zamislim da netko može ubiti tako divnu životinju. Nadam se da će uskoro snijeg. Tako je divno.

02. decembar – Noćas je pao prvi snijeg. Ustao sam i vidio sve pokriveno bijelim pokrivačem. Izgleda kao najljepša razgledica. Izašli smo napolje, očistili stepenište i prilazni put a onda se grudali (ja pobjedio). Kada je prošla ralica morali smo ponovo da očistimo kapiju. Koja divna zemlja. Volim Kanadu.

12. decembar – Noćas opet snijeg. Opet prošla ralica i zatrpala kapiju. Ovdje je prekrasno.

19. decembar – Noćas opet snijeg. Nisam mogao izvesti auto da idem na posao. Ovdje je zaista divno samo sam malo umoran od lopatanja. Opet hebena ralica.

22. decembar – Ovo bijelo go vno opet padalo cijelu noć. Dobio sam žuljeve od lopatanja i leđa me bole. Ovaj majmun sa ralicom kao da se krije iza ćoška i samo čeka da ja očistim ispred kapije. Šupak!

25. decembar – Sretan Božić! Još malo usranog snijega. Ako mi ikad padne šaka onaj peder što vozi ralicu, ubit ću ga. Mater mu hebem. Što ne posipaju više soli po cesti pa da se prije otopi.

27. decembar – Noćas opet snijeg. Ne izlazim već dva dana samo što čistim snijeg kad god prođe ralica. Ne mogu nigdje ići, auto se zaglavio u brdu snijega ispred kapije, a i hladno je. Kažu da će pasti novih 30 cm tih bijelih g*ovana.

28. decembar – Prognoza je bila loša. Palo je pola metra, a ne 30 cm. Ako ovako nastavi neće se otopiti do ljeta. Ralica se zaglavila i taj šupak došo kod mene da traži lopatu. Rekao sam mu da sam slomio već šest lopata čisteći ta g*ovna sa vrata što ih je on nabacao i zamalo sam mu slomio glavu.

04. januar – Najzad izašao iz kuće. Otišao do prodavnice da kupim nešto hrane. Kad sam se vraćao udario kolima jelena. 3000 dolara štete na kolima. Te hebene nemani šeću posvuda. Svugdje ih ima. Što ih lovci ne pobiše jesenas!

03. maj – Odvezao kola kod mehaničara. Nevjerovatno koliko su zahrđala od hebene soli što je posipaju svuda.

10 maj – Selim na Floridu. Ne mogu ni zamisliti kako neko normalan hoće živjeti u toj hebenoj Kanadi.

{#}

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

To mi je himna:)

mario.L_hr kaže...

{#}

Pošto grtalica?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice