Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.780.391
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Kako editovati pdf. file....slucajno sam obrisao osnovu (tako da se izrazim,inace word dokument) a sad trebam ubaciti jednu sliku i malo texta u pdf...Kako?

15 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Quilombo23 kaže...

Kako editovati pdf. file....slucajno sam obrisao osnovu (tako da se izrazim,inace word dokument) a sad trebam ubaciti jednu sliku i malo texta u pdf...Kako?

Koristi neki OCR ili konverter pdf to doc.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
neaktivan
Domido kaže...

Neda jbg :D

Znaš možda koja je to maca na slici ?

17 godina
neaktivan

Nova ponuda, dam 50 HRK (uplata na žiro, tekući, na ruke, paypal) tko mi objasni šemicu, nije stvarno komplicirana, prikazuje pražnjenje amortizera. Ima zainteresiranih?

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
protjeran
Enkidu kaže...
Domido kaže...

Neda jbg :D

Neznam nažalost, i mene zanima :)

17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Nova ponuda, dam 50 HRK (uplata na žiro, tekući, na ruke, paypal) tko mi objasni šemicu, nije stvarno komplicirana, prikazuje pražnjenje amortizera. Ima zainteresiranih?

Vidi stari, ja bi ti pojasnia besplatno da znam, to mi je mana šta pomažem kome god zatraži i ne znam se brinit samo za sebe ka šta bi triba, međutin ka prvo nisam strojar pa ne znam hidrauliku ali znam mehaniku fluida (informatičar sam) što je valjda srodno, a mehanika fluida je ČISTO ZLO ! BLJAK ! To mi je bio jedan od najogavnijih dijelova fakultetskog obrazovanja... Premda mi je pomoglo da neke praktične stvari bolje kužim. Ka recimo misterij zašto se zavjesa za tuširanje uzdiže sama od sebe ako pored nje radi tuš...

Domido kaže...
Enkidu kaže...

Neznam nažalost, i mene zanima :)

Hebate, ništa gore nego cura koja TAKO izgleda (i još tako namjerno draži) a ispadne NERADOdajka ! To je čisto zlo ! :)

17 godina
neaktivan
Enkidu kaže...

Vidi stari, ja bi ti pojasnia besplatno da znam, to mi je mana šta pomažem kome god zatraži i ne znam se brinit samo za sebe ka šta bi triba, međutin ka prvo nisam strojar pa ne znam hidrauliku ali znam mehaniku fluida (informatičar sam) što je valjda srodno, a mehanika fluida je ČISTO ZLO ! BLJAK ! To mi je bio jedan od najogavnijih dijelova fakultetskog obrazovanja... Premda mi je pomoglo da neke praktične stvari bolje kužim. Ka recimo misterij zašto se zavjesa za tuširanje uzdiže sama od sebe ako pored nje radi tuš..

Ma snašao sam se, hvala svejedno :)

Btw ja sam imao isto mehaniku fluida, doduše ne kao kolegij, nego kao (veliku) cjelinu u Aerodinamici i mehanici leta, što je, slažem se, čisto zlo od nauke, preporučam nikome.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina

ovako to rade rijecki soferi:  

link na vecu sliku: http://s13.postimage.org/ig7wdpbkn/666_drift.jpg

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 2:34 (RuskeGTT).
16 godina
moderator

OPEN!!!

večer :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
13 godina
odjavljen
Večer!
15 godina
odjavljen

Opa? Kako to da niko nije ranije otvorio?

Ma znate kaj...3.14.
15 godina

Večer svima.... (ili bolje da kažem, večer  vama dvojici, trojici)

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 22:24 (mario.L_hr).
15 godina
neaktivan

vecer svima!

16 godina
moderator

crko bot pa nema tko otvorit xD

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
XXX-Man kaže...

crko bot pa nema tko otvorit xD

Slozil sam city navigator, al nije nesto rentabilan, vozal bi me djubre po duljoj ruti... :/

Vratil sam se Adriaroute...

I sad mi vrag neda mira i mislim si da se opet vratim na androida...

Vecer svima.

Truth in engineering.
15 godina
odjavljen

A mireo? Za hrvatsku mi se čini da je još i najbolji...

Pitanje: Vrte se stare symbian aplikacije na symbian belle?

Ma znate kaj...3.14.
16 godina
moderator
Batista kaže...

Slozil sam city navigator, al nije nesto rentabilan, vozal bi me djubre po duljoj ruti... :/

Vratil sam se Adriaroute...

I sad mi vrag neda mira i mislim si da se opet vratim na androida...

Vecer svima.

pa zar nemaš u opcijama ono najbrža/najkraća/optimalna ruta?

moja preporuka android + iGO

17 godina
bobica257 kaže...

A mireo? Za hrvatsku mi se čini da je još i najbolji...

Pitanje: Vrte se stare symbian aplikacije na symbian belle?

Ma najvise mi se ne svidja sam garmin, cijeli izgled te mape mi je ko iz cirkusa...

Truth in engineering.
17 godina
XXX-Man kaže...

pa zar nemaš u opcijama ono najbrža/najkraća/optimalna ruta?

moja preporuka android + iGO

Naravno, ali on najkracu ne vidi :D

Truth in engineering.
16 godina
moderator
Batista kaže...

Naravno, ali on najkracu ne vidi :D

{#}

eto zato sam ja svoju garmin navigaciju prodao odmah nakon što sam prvi put probao iGO

15 godina

Najbolja navigacija ti je old fashion navigacija, kartu u ruke a kompas u zube.

16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

ma bolje pitat nekog penzića kojeg sretneš putem, oni sve znaju xD

15 godina
XXX-Man kaže...

ma bolje pitat nekog penzića kojeg sretneš putem, oni sve znaju xD

Ni penzići nisu što su bili, ako hoćeš odgovor onda plati.

17 godina
mario.L_hr kaže...

:D

Pokusavam biti u trendu :)

Evo da vam velim bit svog problema. Mene najvise muci izgled, tj. prikaz samih mapa...

Ja bi htio da izgleda slicno ovome, a meni je sad ovako (slika dolje) kaj mi nikako nije citljivo. Jel to zbog toga jer nisam u gradu, pa nije tolko detaljizirano ?

Truth in engineering.
16 godina
moderator

ma ko ih **** onda xD

16 godina
moderator
Batista kaže...

Evo da vam velim bit svog problema. Mene najvise muci izgled, tj. prikaz samih mapa...

Ja bi htio da izgleda slicno ovome, a meni je sad ovako (slika dolje) kaj mi nikako nije citljivo. Jel to zbog toga jer nisam u gradu, pa nije tolko detaljizirano ?

pa zumiraj to...

15 godina
Batista kaže...

Pokusavam biti u trendu :)

Pa prebaci se sa 2D prikaza na 3D, prevedeno prebaci se sa šire slike na detaljnu.

17 godina
XXX-Man kaže...
Batista kaže...

pa zumiraj to...

hm, ok i to je vec nesto :D

jos jedno pitanjce, crna podloga je zato sto je noc ? (jer mi se cini da je po danu bila bež boja)

Truth in engineering.
15 godina
Batista kaže...

hm, ok i to je vec nesto :D

jos jedno pitanjce, crna podloga je zato sto je noc ? (jer mi se cini da je po danu bila bež boja)

Vjerojatno si ostavio automatsko prebacivanje dan/noć. Inače se može forisrati da cijelo vrijeme bude jedna od te dvije sheme.

17 godina

Ma svaka vam cast, odgovorili ste me od androida za jedno vrijeme :D

Hvala.

Truth in engineering.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice