komp mi se lagano raspada...
najprije monitor, sad zvučna...još će cijeli krepat
treba to sve
Ma slažem se, treba zato uvesti opciju autoban! ;D
Nego čitam ovo... i ja se pitam gdje bih mogao osigurati svoj alat..
Odi u Croatia Osiguranje jel, tam ti budu sve objasnili pa te uslužili i dobiš osiguranje za Čunu no ak propadne firma moš se fučkat.
Lako za zvučnu fučkaj ga ima ih ko šodera i jeftine su pa nema frke.
Mir s vama!
U ovom mraku i tisini komp mi se cuje ko kosilica.
treba to sve
Ma slažem se, treba zato uvesti opciju autoban! ;D
Nego čitam ovo... i ja se pitam gdje bih mogao osigurati svoj alat..
Odi u Croatia Osiguranje jel, tam ti budu sve objasnili pa te uslužili i dobiš osiguranje za Čunu no ak propadne firma moš se fučkat.
ma fučkat ću se i ovako.. i onako.. :D propala, ne propala...
Dovoljno je reci da sam isfrustriran nekulturom navijaca.Seljacine bili i ostali.Sramota,nisu oni vidjeli ni kulture ni ljudi.Spiljski ljudi.
De nemojte da moraju lockat nespavalice.
Igubili smo....časno al nepošteno. Shvatili smo!
RAAAAAGE sad tu svi pljuju srbi po hrvatskoj a kad treba ljetovat onda mi tu dodu
A kad ovi dolje žele živjeti od susjeda turista.
Idu mi na živce srbi kada po fejsu pišu cirilicom pa moram ici na google translate -.- pa ka ucis cirilicu i latinicu pisi latinicom više ce te ljudi razumit
Takvu nekulturu nisam jos vidio. Zvizdanje za vrijeme himne, upiranje lasera igracima(pogotovo golmanu) i vikanje "Ustasa".
Za mene produženi
večer :)
večer svima
Nello !
Skockaj si taj Skype sunce mu zarko !
Vec me to frustrira, zal mi te je delete-at, al pak stalno si gore, pa si dolje...
Kao da se s partnerom/icom ne mozes dogovorit tko je gazda u sex igri :P :D
Inace vecer svima :)
Vecer, ja se igram s 700 pa sam zalutao u birtiju slučajno... Baš je ok... Kaj se tu radi?
Takvu nekulturu nisam jos vidio. Zvizdanje za vrijeme himne, upiranje lasera igracima(pogotovo golmanu) i vikanje "Ustasa".
Bok svim nehrkalicama kaj se radi, ma to su sve teške budaletine i kreteni fino su naučili od svojih staraca koji su nekad po Vukovaru gazili Srbiji nikad više ne treba dat da bilo kaj organiziraju. Pa di to još ima da se nečiji navijači, ganjaju sjekirama po cesti kaj je to Križarski ratovi a gle ovo dole gađali su naše igrače Pikadom a pogodili svog igrača u glavu idijoti trofazni.
Bok ekipa, nemojte mib iti živčani zbog rukometa.
Nego, recite, komp mi se restarta sam od sebe, tj. ugasi se sam od sebe pa ga moram opet na dugme palit.
konfa iz Moj PC.
Jel ima stvar koja ti nije crkla u zadnjih par tjedana?
Bemti tek sad skužio da na rtl-u puštaju "No Country for Old Men".
ne
mozda napajanje otislo?
B*mti nikako otic spavat
ne
Ima kako ne nemoj se čudit kad ti Tenisice ili kučne šlape crknu jadan ti onda fučkaj ga.
još ću i ja crknut
Jutro!
Dođem odmorit ovo malo vakuuma u glavi ali samo pojačam vakuumobolju:)