Ima koga iz međimurja tu? Dal vam je nestala struja i ako možda znate razlog? jer prema moijm saznanjima pol medjimurja je bilo u crnom....
Ima koga iz međimurja tu? Dal vam je nestala struja i ako možda znate razlog? jer prema moijm saznanjima pol medjimurja je bilo u crnom....
ma to sam ja nešto zavarivao pa povuklo struju
Bok svim nehrkalicama, hm Zagorac a jel imaš Zagorsku Putovnicu i tak to jel ipak je to druga država fučkaj ga.
Kakva druga drzava sunce ti je.bem ? :P
Nemoj se drzat purgerskom svetinjom da ne zavrsis ko Hrvat kad ide doma s Novog Sada :P :D
Na području na kojem ja živim nitko nije dobio telefonski račun i HT je zaprijetio svima da će nam isključit telefon. Bolje da je nestala struja... Večer svima.
Večer svima....
slabo spamate
ma to sam ja nešto zavarivao pa povuklo struju
Ili je "NEKO" Upalio svoj novi komp s "MEGAUBER" Grafičkama... Pa su trafoi i osigurači iskočili...
Ili je "NEKO" Upalio svoj novi komp s "MEGAUBER" Grafičkama... Pa su trafoi i osigurači iskočili...
ma sad ja znam...to je zbog moje nove lemilice
ma sad ja znam...to je zbog moje nove lubenice
Pa kavkvu si to mrcinu nabavio? Ja još imam nekog krampa...Ali dok radi na pehaj, samo da nađem neki vrh za to...
Pa kavkvu si to mrcinu nabavio? Ja još imam nekog krampa...Ali dok radi na pehaj, samo da nađem neki vrh za to...
Ma zahebava, ziher ima onu fancy plinsku.
60 minuta na sat :)
ma sad ja znam...to je zbog moje nove lubenice
Dremel-ovu sa regulacijom temperature :)
Ako hocete spavat smirenog duha nemojte citat ko ja, teme: Sto se dogadja s nasim drustvom & Moze li biti gore (ponuda IT poslova).
Napravil si budem bunker u najdubljem dijelu sume bez ikakvog komadica elektronike i zivjel ko Sveti Leonard (pustinjak) :S
Ako hocete spavat smirenog duha nemojte citat ko ja, teme: Sto se dogadja s nasim drustvom & Moze li biti gore (ponuda IT poslova).
Napravil si budem bunker u najdubljem dijelu sume bez ikakvog komadica elektronike i zivjel ko Sveti Leonard (pustinjak) :S
Nemoj se mučiti izrentam ti ja atomsko sklonište u zgradi.
Nemoj se mučiti izrentam ti ja atomsko sklonište u zgradi.
A jok, mislim da mi bude samo + ako budem udaljen od civilizacije :)
Večer^^ Evo ja sam iz medimurja, vecini je nestalo struje. Samo na par minuta..
Jel to možda anonymous upao pa prckao nesto?!
Ma šuma ti je civiliziranija od civilizacije.
Ma šuma ti je civiliziranija od civilizacije.
Tu si 100% u pravu.
Ne bi se cudil da se ljudi iz sela vrate 80.-ima kad su pasli kravice i purane.
90% sam siguran da su bili sretniji s onim sto imaju i znaju nego smo mi sad.
Taj sam, reko baš išao ugasiti svijetlo, kad ono mrak. Mislil sam kaj su mi oči van pale
btw. dobra večer
a nema modova?
Bok svim nehrkalicama, hm Zagorac a jel imaš Zagorsku Putovnicu i tak to jel ipak je to druga država fučkaj ga.
Kakva druga drzava sunce ti je.bem ? :P
Nemoj se drzat purgerskom svetinjom da ne zavrsis ko Hrvat kad ide doma s Novog Sada :P :D
Bok svim nehrkalicama, ja sam purger rođenjem da ali pola Zagorac a pola zapravo Slovenac porjeklom znači trojno državljanstvo fučkaj ga.
Idem ja, laku noć.
Pa gdje ih samo čupaju!?
Pa znaju li ljudi gledati datume uopće..
Večer nespavalice!? Očitavam neku slabu aktivnost ovdje večeras... :))
treba to sve
Ma slažem se, treba zato uvesti opciju autoban! ;D
Nego čitam ovo... i ja se pitam gdje bih mogao osigurati svoj alat..
treba meni dat mogućnost da im ga metnem :)
evo ja već krenuo tražit gdje xD
Ma slažem se, treba zato uvesti opciju autoban! ;D
Nego čitam ovo... i ja se pitam gdje bih mogao osigurati svoj alat..
treba meni dat mogućnost da im ga metnem :)
evo ja već krenuo tražit gdje xD
Ma to je unosan posao! A osim toga uživaš..
.. k'o car.. ;D