mislim da sam smislio sljedeći projekt :)
potrebno mi je:
Tablet 7-9" sa ugrađenim GPS-om
auto punjač
I fixed it for you :)
mislim da sam smislio sljedeći projekt :)
potrebno mi je:
Tablet 7-9" sa ugrađenim GPS-om
auto punjač
nema šanse da stavim tablet, gdje je tu zabava?
Dobro vecer genijalci. Kako ste? Ima li sto pametno kod vas? Zena i djeca dobro? Uhvatila me neka dosada, a ne spava mi se nimalo :S
možda :)
planiram ubacit laptop u auto :)
samo mi je problem ekran nać
najbolje bi bilo kad bi naišao na neki od onih lcd tv-a za auto
Šta ti nebi bilo teže uraditi obrnuto? Ovako ćeš brzo završiti.
Što se tiče ovih 7-10" to tražiš zbog reputacije (XXX-Man) ili da si zakompliciraš život? Najbolje da pokupiš tablet od one frendice koja ga je platila 2k kunića.
nema šanse da stavim tablet, gdje je tu zabava?
U pravljenju mjesta za njega u autu :)
Šta ti nebi bilo teže uraditi obrnuto? Ovako ćeš brzo završiti.
Što se tiče ovih 7-10" to tražiš zbog reputacije (XXX-Man) ili da si zakompliciraš život? Najbolje da pokupiš tablet od one frendice koja ga je platila 2k kunića.
to će poslije ovog projekta :)
volim komplicirat :)
to imam već gotovo, samo radio izvadim
Ma nema mjesta za tablet, izbacio je stražnje siceve i otraga smjestio vodeni krvet.
Dobro vecer genijalci. Kako ste? Ima li sto pametno kod vas? Zena i djeca dobro? Uhvatila me neka dosada, a ne spava mi se nimalo :S
Nije da se hvalim, ali bio sam 2. na školskom iz informatike Inače, natjecanje je predviđeno za 3. i 4. razred, no ja iz 1. se prijavio da im pokažem
Ma nema mjesta za tablet, izbacio je stražnje siceve i otraga smjestio vodeni krvet.
Mislio sam na kontrolnu ploču kod radija... Da to lijepo izgleda :)
definitivno je bolje stavit laptop nego tablet, puno više mogućnosti ima
Pozdrav društvo!
Uskočio sam samo da vas pozdravim i počastim. Od ponoći sam skucao 26. pa eto... Živjeli i u slast!
Bok svim nehrkalicama, vidim da ti je ročkas pa onda sve najbolje kaj drugo samo se nemoj napit ko letva fučkaj ga.
Vecer svima. Dajde njeshto zanjimljivo jer umirem od dosadi :) ... do sad sam citao Networka :/ al smorio sam se. Pozdrav
hahahahahaha sad mi u ulici 2 pijanca prvo pod kombi zavrsili sa golf III, a onda isli na guranje na nizbrdici upalit auto i u kameni stup od ograde se zabili.
Sad dosli panduri i hitna pa vise nije zabavno >.<
Otvoreno!
Kasnite.
Btw. loša vijest :(
večer :)
Rekoh sebi, učit ću od 17.00, i tako prolongirao i prolongirao i ništa pametno nisam napravio i već 22.11... h,,,
večer svima...
večer ekipa,mitsouka tako je meni bilo gotovo svaki dan prošle godine,al opet uspregnio bih od 21:30 do 24:00 pa bih napravio nekakav posao kakav takav
Rekoh sebi, učit ću od 17.00, i tako prolongirao i prolongirao i ništa pametno nisam napravio i već 22.11... h,,,
Dabogdo ti nestalo struje, a ispraznila ti se baterija u mobitelu/laptopu/tabletu ili bilo kojem drugom tehnološkom čudu kojim možeš pristupiti na internet!
Večer svima! Evo bure, počela je...
ma di su ti modovi? :)
same here :(
Ali ima još rokova pa se ne brinen :P
Pričaj mi...
Btw. netko ima jedan invite za torrent.hr?
frendu treba.
Dabogdo ti nestalo struje, a ispraznila ti se baterija u mobitelu/laptopu/tabletu ili bilo kojem drugom tehnološkom čudu kojim možeš pristupiti na internet!
Večer svima! Evo bure, počela je...
Sutra će sunce srediti situaciju, moći ćeš učiti do mile volje.
Link!!
XXX sve sam uvjereniji da si ti vođa ovih Anonimaca, odlučili su srediti FB.
sigurno modaju krevete večeras.. :D
e to je vec katastrofa jer su svu udzbenici preko neta ;)
hvala sudy na ponudi, ja imam svoj :D a mozda i koji vise
XXX sve sam uvjereniji da si ti vođa ovih Anonimaca, odlučili su srediti FB.
source?!