Večer ljudi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bok svim nehrkalicama, nije sramota več ljudi znaju da ništa neče postič bili u EU ili ne pa ne glasaju potpuno su posivili. Da ti nad glavom stoji Ovrha boli te đon za EU, a znaš kolko takvih ljudi ima i Hrvtaskoj a slučaj Siska neču nit spomenut taj grad je u velikom crnilu i ništa ih ne može više izvuč.
ma nema sanse da je ovo proslo bez ikakvog laziranja....
Vecer svima.
Ima li tko preporuku sleeving kita sa ebay-a, ili negdje u RH, samo da je povoljniji? Po mogucnosti crni i plavi.
mario postoji li na linuxu program s kojim mogu uzeti screenshot određenog dijela desktopa znaci ne cijeli desktop?
mario postoji li na linuxu program s kojim mogu uzeti screenshot određenog dijela desktopa znaci ne cijeli desktop?
Imaš ih kako da ne. Ja koristim Screenshot (openSUSE 12.1 Gnome). Ako imaš Ubuntu onda je tamo mislim shutter. Pokreneš i podesiš postavke onoga što želiš napraviti (cijeli ekran, aktivni prozor ili po želji) i to je to. Obično stavim i delay od 5 sec da mogu maknuti miša.
Imaš ih kako da ne. Ja koristim Screenshot (openSUSE 12.1 Gnome). Ako imaš Ubuntu onda je tamo mislim shutter. Pokreneš i podesiš postavke onoga što želiš napraviti (cijeli ekran, aktivni prozor ili po želji) i to je to. Obično stavim i delay od 5 sec da mogu maknuti miša.
evo imam sljedeci problem na ubuntu, "meni" kad stisnem desnim klickom mi ima samo tri izborne comande umjesto da mi pokazuje svih 6-7 kako to da ispravim?Odjednom mi je se pojavio taj problem ko iz vedra neba i jako iritira
Sretan novi dan!
evo imam sljedeci problem na ubuntu, "meni" kad stisnem desnim klickom mi ima samo tri izborne comande umjesto da mi pokazuje svih 6-7 kako to da ispravim?Odjednom mi je se pojavio taj problem ko iz vedra neba i jako iritira
Ubuntu 11.10 vjerujem. Napustih ga nakon dva dana.
Čemu ti služe ove strelice, ova prema gore izgleda aktivna? Jesi li nešto instalirao ili updateao?
Ubuntu 11.10 vjerujem. Napustih ga nakon dva dana.
Čemu ti služe ove strelice, ova prema gore izgleda aktivna? Jesi li nešto instalirao ili updateao?
napravio sam danas update al jos nisam resetirao tako da taj update jos nije aktivan,kad pređem mišom preko strelica mogu ic gore dolje izmedju "komanda" ali jako iritira.. hocu da mi se prikazuje kao prije cijeli meni sa svim komandama bez strelica kad stisnem desni klick
napravio sam danas update al jos nisam resetirao tako da taj update jos nije aktivan,kad pređem mišom preko strelica mogu ic gore dolje izmedju "komanda" ali jako iritira.. hocu da mi se prikazuje kao prije cijeli meni sa svim komandama bez strelica kad stisnem desni klick
Jesi li pokušao otići u kut pa razvući prozorćić?
Imaš li Ubuntu Tweek instaliran? Tamo se moglo puno stvari podesiti.
Jesi li pokušao otići u kut pa razvući prozorćić?
Imaš li Ubuntu Tweek instaliran? Tamo se moglo puno stvari podesiti.
hm problem mi se samo javlja kad aktiviram "meni" u firefoxu sve je u redu na desktopu,da nije do nekih postavki u samom browseru?
Sretan rođendan, sve najbolje. :)
Hvala kolega! Evo na fejsu odgovaram na čestitke... Ima ih podosta!
ljudi, medu grafickama do 1000-1100 max kn, koja je najbolja?
gledao 550Ti, koja je razlika izmedu nje i obicne 560? koliko je 560Ti bolja? jel se isplati dat vise i koliko to vise?
malo savjete ljudi, fala :P
Hvala kolega! Evo na fejsu odgovaram na čestitke... Ima ih podosta!
Sretan rođendan!
OPEN!
Dobra večer!
Zanima me :
Koliko se podataka može prikazati jednim bitom?
Jel tako da je odg. dva?
vecer svima.sta je ovo.razmak između postova 15 min.nigdje nikoga.
Otišli na benzinsku prije poskupljenja :)
Zanima me :
Koliko se podataka može prikazati jednim bitom?
Jel tako da je odg. dva?
da
Večer gospodo.
Ja već idem u krevet jer moram u 6 ustat, a noćas sam spavao od 3 do 6 samo, slomit sam, tako da laku noć svima
Vecer.
Večer svima...
Forum mrtav a mene ceka duga noc.Mario sto ima?
mislim da sam smislio sljedeći projekt :)
potrebno mi je:
laptop
auto punjač
lcd monitor 7-9''
bluetooth tipkovnica+touchpad
gps modul (bluetooth ili usb)
Forum mrtav a mene ceka duga noc.Mario sto ima?
Dolazim sebi nakon cjelodnevnog laprdanja na engleskom. Tlaka mi je i postove pisati.
mislim da sam smislio sljedeći projekt :)
potrebno mi je:
laptop
auto punjač
lcd monitor 7-9''
bluetooth tipkovnica+touchpad
gps modul (bluetooth ili usb)
A hoćeš li koristiti lemilicu u tom projektu?
A hoćeš li koristiti lemilicu u tom projektu?
možda :)
planiram ubacit laptop u auto :)
samo mi je problem ekran nać
najbolje bi bilo kad bi naišao na neki od onih lcd tv-a za auto
Idem i ja laganini narode! Cuvajte se.