- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bilo je par likova ovdje (sad su prošlost) kojima sam sređivao Windowse preko TeamViewera da bi nakon toga došla poruka tipa: ˝Pu.i k.rac kretenu!˝ i slično.
Super zahvala nema šta.
Sad baš jednom klincu slažem komp. Nadam se da mi taj neće tako zahvalit da mu nebi mamicu spominjao:)
Imao sam i ja takvih situacija.Moj je obraz cist i to je najbitnije.Lako cemo mi za tu mucku dubrad.
Ma takvu nezahvalnu djubrad samo odjebes iz svog zivota. S takvima ne treba uopce imat posla.
Ivo gle koju sam HD 4670 nabavio na njusci za 200 kuna.
vecer ekipa i sta je rec da na njuskalu ta kartica nije bila 1000 kn :)
Da imam novaca za neku drugu prodao bih.Tocno sam imao za nju i postarinu.Cim dodu novci za nesto jace tipa GTX 460 ili HD 6850 prodam ti ju ukoliko ne nades do tada.Inace necujna je i ledeno hladna.Skyrim mi leti na njoj na ovim postavkama na 1680*1050.
Ivo gle koju sam HD 4670 nabavio na njusci za 200 kuna.
vecer ekipa i sta je rec da na njuskalu ta kartica nije bila 1000 kn :)
A cujes,treba se cjenkati.Bila je ona 300.
Da imam novaca za neku drugu prodao bih.Tocno sam imao za nju i postarinu.Cim dodu novci za nesto jace tipa GTX 460 ili HD 6850 prodam ti ju ukoliko ne nades do tada.Inace necujna je i ledeno hladna.Skyrim mi leti na njoj na ovim postavkama na 1680*1050.
Frend ju ima i igrao sam Crysis 2 na njoj (1280x1024) i mogu ti reć da mi niti malo nije trzalo. Prvo sam otišao do mora na prvom levelu da vidim more i stao sam oduševljen.
Da nisam vidio rekao bi da mulja.
hehe za 200 kn igras skyrim na high postavkama,e to je brate posal :)
Hebeno cudo od kartice za 200 kuna.Gledaj IDLE temp a u sobi mi je mnogo toplo.BTW clocknuta je koliko god ide na stock naponu.
Vecer narode, ode i ja leci, nadam se da cu se posteno naspavati :D
Jel velika razlika između te grafe i HD5670 ? Obje imaju iste hladnjake,i drukčije brojeve. Malo sam istraživao,i po mom mišljenju,HD5670 je dosta bolja ?Što bi značilo da sam dobro prošao sa kupnjom i da će stari vrtit cod 6 na sempronu i 2 gb rama bez problema.
Hebeno cudo od kartice za 200 kuna.Gledaj IDLE temp a u sobi mi je mnogo toplo.BTW clocknuta je koliko god ide na stock naponu.
a stvarno nemogu virovat za 200 kn vrti skiryma,crysis 2 i jos samo fali da neko kaze da vrti batlefild 3 na high :) i jos 25 temp pa ja to nemogu imat da sad kuciste izbacim vani :)
a stvarno nemogu virovat za 200 kn vrti skiryma,crysis 2 i jos samo fali da neko kaze da vrti batlefild 3 na high :) i jos 25 temp pa ja to nemogu imat da sad kuciste izbacim vani :)
To će ti stoncin reći....
Jel velika razlika između te grafe i HD5670 ? Obje imaju iste hladnjake,i drukčije brojeve. Malo sam istraživao,i po mom mišljenju,HD5670 je dosta bolja ?Što bi značilo da sam dobro prošao sa kupnjom i da će stari vrtit cod 6 na sempronu i 2 gb rama bez problema.
Razlika se krece od 15% do 30% u korist HD 5670 zbog GDDR5 memorije i jos nekih featura.Inace izmedu te i OC HD 4670 je nekih 20% razlike.
Kuciste mi ima 3x120mm venta i ogromno je i jos je na grafi Accelero L7.Tako da je ledena i super za te novce.
Ma dajte me nemojte zezati s takvim temperaturama grafulja. Kod mene ako je temperatura na grafi manja od 55 ista odmah leti van iz kućišta, da nebi trošio novce na grijanje kad se mogu grijati na grafičku.
Ma dajte me nemojte zezati s takvim temperaturama grafulja. Kod mene ako je temperatura na grafi manja od 55 ista odmah leti van iz kućišta, da nebi trošio novce na grijanje kad se mogu grijati na grafičku.
hehe proslu zimu sam se grija na gtx 295 upalija bi crysisa i sve na full i za pola sata cila kuca mi zagrijana :)
HD 5670 sa GDDR5 memorijom(OC verzija) moze vrtjeti BF3 na high samo bez ukljucenih filtera,mozda i ultra samo bez filtera.
jel zna ko oce li novi ivy bridge procesori moc na 1155 socket,jer vidim negdi na forumima pise da ce moc a negdi da nece
jel zna ko oce li novi ivy bridge procesori moc na 1155 socket,jer vidim negdi na forumima pise da ce moc a negdi da nece
Moci ce sa updateom biosa.
HD 5670 sa GDDR5 memorijom(OC verzija) moze vrtjeti BF3 na high samo bez ukljucenih filtera,mozda i ultra samo bez filtera.
Dobra karta .
Moci ce sa updateom biosa.
jel znas slucano link od toga di si procita da malo pogledam
Di je FlyBoy? Da ga neš upitam u vezi za net.
EDIT: Budem ja nekaj sredio. Vidim svi odoše u krpe pa ču i ja. Laka vam noć.....
Meni je veceras stigla Gainward 560 vulgaris kartica, mogu reci da sam ugodno iznenadjen, tiha, ne grije se (nisam se ni igrao nesto) , sutra su je vise isprobati i navlaciti, ali me iznanadila kratkoca kartice, taman je duga kao mATX mbo koju imam, bojao sam se za kuciste da cu morati mjenjati ali je ok, sve za pet. Stavio sam beta drivere ove zadnje 290.xx ... nadam se da ce sve biti ok.
idem sad neki film odgledati, pa se mozda cujemo kasnije (osim ako film nije u nastavcima :P )
EU stižu birtaši i nespavalice, nadrapali ste....
OTVORENO!!
Mario jesi posložio birc?
Nešto danas nije bilo prometa Nello je nešto potrošio i moja malenkost, stari spameri
Mario jesi posložio birc?
Nešto danas nije bilo prometa Nello je nešto potrošio i moja malenkost, stari spameri
Jedino što sam složio danas je litrica crnjaka.
Jedino što sam složio danas je litrica crnjaka.
Ja apstiniram s cugom i čisto se loše osjećam neka zima me trese
Ja apstiniram s cugom i čisto se loše osjećam neka zima me trese
Za zimicu je najbolja jedna kratka, po mogućnosti domaća i što jača.
I k tome još topla mmmmm