Večer ekipa, vidim da je zabavno na Internetu... :)
dašta već zabavno,jes upregnio DDos il se jos nećkaš
Ma nisam... nisam ni tražio kako. Ako je jako lagano za upalit, onda možda budem, ako je komplicirano, onda ništa...
Ma nisam... nisam ni tražio kako. Ako je jako lagano za upalit, onda možda budem, ako je komplicirano, onda ništa...
posla san ti pm
... opet svi spavaju ... pa sta je to s vama ljudi ...
@Nello hvala za sugestiju, ali čini mi se malo preskupo, OVO je najbolje što sam našao, no gotovo je za 15min...
EDIT: Otvoreno :) Dobra večer!
OPEN!
Dobro veče želim Vam ja!!!!
Izvolite i uživajte!!!!
Pusa curama a dečkima pozdrav!
večer :)
d vece ...
večer :)
Červe bando!
XXX je možda štogod došlo?
XXX je možda štogod došlo?
da, stiglo :)
tnx
tnx
Aj super.
Ma to sam još prije pola godine izvadio iz jednog laptopa kojem je pukao ekran i matična jer je lik stao na njega:)
Vecer :)
Aj super.
Ma to sam još prije pola godine izvadio iz jednog laptopa kojem je pukao ekran i matična jer je lik stao na njega:)
još sam se čudio kakav je to poštar paket donesao, jer ovo je stvarno brzo stiglo :)
ovo će frendu u laptop jer mu je crko ram
Večer svima....
a di je sad mario?
http://www.bug.hr/forum/post/tvrdi-opticki-diskovi/kako-povezati-hard-disk-napajanje/2616351.aspx
jel' me netko tražio?
vecer piplsi :D
jel ima koga iz Sl.Broda hehe
ovo će frendu u laptop jer mu je crko ram
Joj sad sam se sjetio da sam Batisti zaboravio vratit proc koji mi je krivo poslao:(
Pijanac mi pošalje socket 478 umjesto 775:)
A nisam ni po cooler u Links otišao. Jbt ljudi me za prastari stock cooler za 775 traže 100 kn a u Linksu imam novi za 55 kn.
Ljudi stalno žele nešto zarađivat, a poklanjat nitko.
jel' me netko tražio?
kasniš
Joj sad sam se sjetio da sam Batisti zaboravio vratit proc koji mi je krivo poslao:(
Pijanac mi pošalje socket 478 umjesto 775:)
A nisam ni po cooler u Links otišao. Jbt ljudi me za prastari stock cooler za 775 traže 100 kn a u Linksu imam novi za 55 kn.
jako slični socketi
to je nešto slično ko moj, ok cooler
iako bih preporučio ovaj
zbog ovog Jakova ću doći na (čak !!) dvije zvijezdice ako ovako nastavi.
eh za to bih ti trebao davati hvala... Nažalost TU ne pomaže :/
Da,samo tipka hvala utjece.
Vecer gospodo (i dame, ako ih ima :) )
Ja sve dajem i plaćam poštarinu.
Kažu da se dobro dobrim vraća ali ja uvijek popušim:)
Ja sve dajem i plaćam poštarinu.
Kažu da se dobro dobrim vraća ali ja uvijek popušim:)
Nije tako,to znas i sam.Nekad se i vrati.No bitno da si covik a za ostalo je lako.
Gledam si vanjske diskove po Ebayu, i na nekima pod "condition" stoji "refurbished". Šta to znači? Hvala
Bilo je par likova ovdje (sad su prošlost) kojima sam sređivao Windowse preko TeamViewera da bi nakon toga došla poruka tipa: ˝Pu.i k.rac kretenu!˝ i slično.
Super zahvala nema šta.
Sad baš jednom klincu slažem komp. Nadam se da mi taj neće tako zahvalit da mu nebi mamicu spominjao:)
Gledam si vanjske diskove po Ebayu, i na nekima pod "condition" stoji "refurbished". Šta to znači? Hvala
Refurbished bi značilo da je imao neku kozmetičku manu tipa napuklo ili izgrebano kućište koje je popravljano ili zamijenjeno novim.
Rabljeni disk, ali provjeren i "ociscen" od strane nekog ovlastenog..
prijevod bi bio obnovljen,repariram
Refurbished bi značilo da je imao neku kozmetičku manu tipa napuklo ili izgrebano kućište koje je popravljano ili zamijenjeno novim.
Na našem, ništa zbog čega bi se trebao brinut, jel tako? Hvala :)
Bitno da za disk ne piše repaired jer to bi značilo da je disku mjenjana elektronika, glava, motor...
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/korist-tvornickog-jamstva/74614.aspx?page=0&jumpto=1445198&sort=asc&view=flat
Bilo je par likova ovdje (sad su prošlost) kojima sam sređivao Windowse preko TeamViewera da bi nakon toga došla poruka tipa: ˝Pu.i k.rac kretenu!˝ i slično.
Super zahvala nema šta.
Sad baš jednom klincu slažem komp. Nadam se da mi taj neće tako zahvalit da mu nebi mamicu spominjao:)
Imao sam i ja takvih situacija.Moj je obraz cist i to je najbitnije.Lako cemo mi za tu mucku dubrad.
Bitno da za disk ne piše repaired jer to bi značilo da je disku mjenjana elektronika, glava, motor...
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/korist-tvornickog-jamstva/74614.aspx?page=0&jumpto=1445198&sort=asc&view=flat
Hvala :) Past će u dogledno vrijeme WD My Book (Essential) 1TB/2TB USB 3.0