Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.785.925
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Nitro233 kaže...
Šef kaže...

Večer ekipa, vidim da je zabavno na Internetu... :)

dašta već zabavno,jes upregnio DDos il se jos nećkaš

Ma nisam... nisam ni tražio kako. Ako je jako lagano za upalit, onda možda budem, ako je komplicirano, onda ništa...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
odjavljen
Šef kaže...
Nitro233 kaže...
Šef kaže...

Večer ekipa, vidim da je zabavno na Internetu... :)

dašta već zabavno,jes upregnio DDos il se jos nećkaš

Ma nisam... nisam ni tražio kako. Ako je jako lagano za upalit, onda možda budem, ako je komplicirano, onda ništa...

posla san ti pm {#}

17 godina
protjeran
Za nespavalice (22h - 06h)

... opet svi spavaju ... pa sta je to s vama ljudi ...

14 godina
neaktivan

@Nello hvala za sugestiju, ali čini mi se malo preskupo, OVO je najbolje što sam našao, no gotovo je za 15min...

EDIT: Otvoreno :) Dobra večer! 

Rest In Peace Steve Jobs. Watercooled CPU.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 22:05 (dombak1608).
16 godina
neaktivan

OPEN!

Dobro veče želim Vam ja!!!!

Izvolite i uživajte!!!!

Pusa curama a dečkima pozdrav!

16 godina
moderator

večer :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
protjeran

d vece ...

17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

večer :)

Červe bando!

XXX je možda štogod došlo?

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
16 godina
moderator
F1-IVO kaže...

XXX je možda štogod došlo?

da, stiglo :)

tnx

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
da, stiglo :)

tnx

Aj super.

Ma to sam još prije pola godine izvadio iz jednog laptopa kojem je pukao ekran i matična jer je lik stao na njega:)

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
14 godina
neaktivan

Vecer :)

Repent the end is near!
16 godina
moderator
F1-IVO kaže...

Aj super.

Ma to sam još prije pola godine izvadio iz jednog laptopa kojem je pukao ekran i matična jer je lik stao na njega:)

još sam se čudio kakav je to poštar paket donesao, jer ovo je stvarno brzo stiglo :)

ovo će frendu u laptop jer mu je crko ram

15 godina

Večer svima....

XXX-Man kaže...

a di je sad mario?

http://www.bug.hr/forum/post/tvrdi-opticki-diskovi/kako-povezati-hard-disk-napajanje/2616351.aspx

jel' me netko tražio?

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina

vecer piplsi :D
jel ima koga iz Sl.Broda hehe 

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 22:57 (doky01akablava).
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
još sam se čudio kakav je to poštar paket donesao, jer ovo je stvarno brzo stiglo :)

ovo će frendu u laptop jer mu je crko ram

Joj sad sam se sjetio da sam Batisti zaboravio vratit proc koji mi je krivo poslao:(

Pijanac mi pošalje socket 478 umjesto 775:)

A nisam ni po cooler u Links otišao. Jbt ljudi me za prastari stock cooler za 775 traže 100 kn a u Linksu imam novi za 55 kn.

14 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Jbt ljudi me za prastari stock cooler za 775 traže 100 kn a u Linksu imam novi za 55 kn.

Ljudi stalno žele nešto zarađivat, a poklanjat nitko.

Rest In Peace Steve Jobs. Watercooled CPU.
16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

jel' me netko tražio?

kasniš

F1-IVO kaže...

Joj sad sam se sjetio da sam Batisti zaboravio vratit proc koji mi je krivo poslao:(

Pijanac mi pošalje socket 478 umjesto 775:)

A nisam ni po cooler u Links otišao. Jbt ljudi me za prastari stock cooler za 775 traže 100 kn a u Linksu imam novi za 55 kn.

jako slični socketi {#}

to je nešto slično ko moj, ok cooler

iako bih preporučio ovaj

14 godina
Jakovp kaže...
anshika05 kaže...

zbog ovog Jakova ću doći na (čak !!) dvije zvijezdice ako ovako nastavi. {#}

eh za to bih ti trebao davati hvala... Nažalost TU ne pomaže :/

Da,samo tipka hvala utjece.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina

Vecer gospodo (i dame, ako ih ima :) )

17 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...

Ja sve dajem i plaćam poštarinu.

Kažu da se dobro dobrim vraća ali ja uvijek popušim:)

14 godina
F1-IVO kaže...
dombak1608 kaže...

Ja sve dajem i plaćam poštarinu.

Kažu da se dobro dobrim vraća ali ja uvijek popušim:)

Nije tako,to znas i sam.Nekad se i vrati.No bitno da si covik a za ostalo je lako.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina

Gledam si vanjske diskove po Ebayu, i na nekima pod "condition" stoji "refurbished". Šta to znači? Hvala

17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
Nije tako,to znas i sam.Nekad se i vrati.No bitno da si covik a za ostalo je lako.

Bilo je par likova ovdje (sad su prošlost) kojima sam sređivao Windowse preko TeamViewera da bi nakon toga došla poruka tipa: ˝Pu.i k.rac kretenu!˝ i slično.

Super zahvala nema šta.

Sad baš jednom klincu slažem komp. Nadam se da mi taj neće tako zahvalit da mu nebi mamicu spominjao:)

17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Gledam si vanjske diskove po Ebayu, i na nekima pod "condition" stoji "refurbished". Šta to znači? Hvala

Refurbished bi značilo da je imao neku kozmetičku manu tipa napuklo ili izgrebano kućište koje je popravljano ili zamijenjeno novim.

14 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Rabljeni disk, ali provjeren i "ociscen" od strane nekog ovlastenog..

Ofc.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 23:20 (mate960).
16 godina
Hacker002 kaže...

prijevod bi bio obnovljen,repariram

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 23:20 (doky01akablava).
17 godina
F1-IVO kaže...
Hacker002 kaže...

Refurbished bi značilo da je imao neku kozmetičku manu tipa napuklo ili izgrebano kućište koje je popravljano ili zamijenjeno novim.

Na našem, ništa zbog čega bi se trebao brinut, jel tako? {#} Hvala :)

17 godina
neaktivan

Bitno da za disk ne piše repaired jer to bi značilo da je disku mjenjana elektronika, glava, motor...

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/korist-tvornickog-jamstva/74614.aspx?page=0&jumpto=1445198&sort=asc&view=flat

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 23:23 (F1-IVO).
14 godina
F1-IVO kaže...
zoharbizo kaže...

Bilo je par likova ovdje (sad su prošlost) kojima sam sređivao Windowse preko TeamViewera da bi nakon toga došla poruka tipa: ˝Pu.i k.rac kretenu!˝ i slično.

Super zahvala nema šta.

Sad baš jednom klincu slažem komp. Nadam se da mi taj neće tako zahvalit da mu nebi mamicu spominjao:)

Imao sam i ja takvih situacija.Moj je obraz cist i to je najbitnije.Lako cemo mi za tu mucku dubrad.

17 godina
F1-IVO kaže...

Bitno da za disk ne piše repaired jer to bi značilo da je disku mjenjana elektronika, glava, motor...

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/korist-tvornickog-jamstva/74614.aspx?page=0&jumpto=1445198&sort=asc&view=flat

Hvala :) Past će u dogledno vrijeme WD My Book (Essential) 1TB/2TB USB 3.0 {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice