Mindfuck.
mind...challenge accepted!
Mindfuck.
mind...challenge accepted!
Ma pusti sad memoriju rađe daj malo pečenja. da jedemo pokazal si u Bircu nekaj sa peke tj špek a navodno ste i Srdača manjeg maznuli sastrane u krivolovu.
hm... :)
dosel sam sa vecere, bilo je samo suhih kobasa i kuhanog crnog vina sa cimetom i klincicem...
SrNdača mislis ? :)
Iskreno, nisam ja takve naravi da bi isel ukokat takvu prekrasnu zivotinju. Istina da mi je fina u gulasu, ali - to je vec nekaj drugo :)
Vepra mi se papa...
I bolje da nisi jedan od tih, koji vole zapucat po šumi u razne životinje iz zabave eh ti Lovci baš su pravi oštečeni specijalci na kubik.
Ja koljem bez problema Samo pokaži smjer gdje se nalazi
Dobra večer
Dao Bog da do smrti jeo celer i poriluk :P :)
Ja idem da begam jer me pocelo lovit kuhano vino... (lijepo su mi rekli da razrijedim s vodom, da ovak bude malo prezestoko...)
Adios muchachos.
Bez brige on vec i jede kiselo zelje, svaki drugo dan ali zbog krize vjerojatno tak da nema frke a celer i poriluk ga tek čeka jel.
Slezena me boli. Nisam ništa radio, samo sjedio, a slezena me boli. Mindfuck.
tako je i mom susjedu bilo 2 dana prije nego je umro...
rofl
Dobra vecer bugovci.
Noctua došla u Links!
I to gledajte po kojoj cijeni.
Jesu ovi u Linksu zabrijali, yebote.
Znam da je ovo za sve moguće Sockete, ali što je previše, previše je.
Noctua došla u Links!
U Portia je 522 kune,najbolja cijena u cijeloj Hrvatskoj.
Noctua došla u Links!
Već je Zoharbizo linkao ovu novost. xD
Jel znaš neki dučak osim Linksa da možeš vratiti predmet u roku 7 dana?
Ma OK, ali toliko nabici cijenu.
Pa u Opriću (koji je jedini službeni dobavljač ako se ne varam) nisu tolike cijene.
Ma OK, ali toliko nabici cijenu.
Pa u Opriću (koji je jedini službeni dobavljač ako se ne varam) nisu tolike cijene.
Sa dostavom je skuplji od Portia.
Večer ljudi.
750 kn za Noctuu??
Večer...
Našao sam jednu jako lijepu, ali potrošenu kemijsku. Ima unutra nekakvo punjenje, ali nemam pojma kako da potražim na ebayu :(
Ima tko kakvu ideju?
Nije se birc otvarao, gledala se Hrvatska :D. Čoviče kako sam živce izgubia.
Večer svima....
Što ne spavate kad možete?
Večer...
Našao sam jednu jako lijepu, ali potrošenu kemijsku. Ima unutra nekakvo punjenje, ali nemam pojma kako da potražim na ebayu :(
Ima tko kakvu ideju?
Pen refill
Večer...
Ima tko kakvu ideju?
Večer i tebi. Da nije nalivpero?
What up guys?
Večer cure.
s kojim programom radiš bekup ? il je live verzija linuxa pa copy paste sa diska na disk
Bas cool situacija
Situacija je bas bas cool ili bas za freeze.
Odjavljujem se za veceras. odo malo baciti oko na NBA igraju (sad ce pocet) Celtics vs. Thunder
Bas cool situacija
Bok svim nehrkalicama, bogme se fino mrznete nema kaj treba naložit vatru pod krevetom i onda neče bit zime valjda jel.
Bas cool situacija
Ma bit će i kod nas snjeg - uskoro:D
U utorak (24.01) bi trebao do zagreba, ali vlak mi stiže 2 sata ranije nego trebam biti tamo - kako mogu 'ubit' to vrijeme a da ne sjedim na kavi negdje?
- proseci od kolodvora u ulicu koja je na njegovom sjeveru (neznam koja je tocno, prolazi kroz park) i odi do trga jelacica, pa istom ulicom natrag
- botanicki vrt ako radi
- ili jednostavno odi u ulicu koja ide istocno od kolodvora i hodaj nekih 200-300m i doc ces kod branimir centra, odi u hopdevil na finu pivicu :)