Večer svima, vidim da hrvati nešto večeras žešće spamaju po 4chanu, ima koga od vas sad tamo? :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobra vecer ljudiiiiiiiii sta ima?
cisto da upitam postoji li koja tipkovnica sa osvjetljenim tipkama a da nije logitech i da ne kosta puno?
Večer svima, vidim da hrvati nešto večeras žešće spamaju po 4chanu, ima koga od vas sad tamo? :D
Link?
A di su mišu još dvije bočne tipke, bez kojih ja nemrem nikak ko i mnogi drugi takav miš je za mene ko Krava bez repa.
Cijena oko 200 kn za komplet i Logitech ,nemreš imat sve! 
bez toga nikako
i ako je simetričan ko ovaj logitech mi isto ne paše
E vidiš ,da si kad radil na Macu nebi ti to smetalo!
Ja se stalno šaltam s Magic mousa na Logitechov miš ,pa mi skoro ni ne fale bočne tipke.
dobra vecer ljudiiiiiiiii sta ima?
cisto da upitam postoji li koja tipkovnica sa osvjetljenim tipkama a da nije logitech i da ne kosta puno?
http://www.svijet-medija.hr/p/Elight-illuminated-17377/36327/
E vidiš ,da si kad radil na Macu nebi ti to smetalo!
Ja se stalno šaltam s Magic mousa na Logitechov miš ,pa mi skoro ni ne fale bočne tipke.
radio sam na Macu, al ipak mi fale te tipke kad ih nema...
al to mi nije ni približno bitno ko da je miš asimetričan i ergonomski prilagođen što taj logitech nikako nije
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/windows-7-problemi-zvukom/115678.aspx
spasilo bi me kad bi netko znao :(
Link?
Kasno sad, izgubio sam je. Bilo je nešto oko politike, na kraju svi počeli na hrvatskome pričati, stvarno nas ima.
... al to mi nije ni približno bitno ko da je miš asimetričan i ergonomski prilagođen što taj logitech nikako nije...
E da ,nije! Zato je i cijena takva ,i još u Linksu. Prave stvari ipak koštaju ''malo više!
E da ,nije! Zato je i cijena takva ,i još u Linksu. Prave stvari ipak koštaju ''malo više!
zato ja kupujem Trust koji je puno jeftiniji :)
zato ja kupujem Trust koji je puno jeftiniji :)
Sve u redu ,poštujem. Ali ,je
i ga ,to nije to ,a i Trust (bežični) ne radi na Hackintoshu (a no name miš ''iz Konzuma'' radi)! 
Sve u redu ,poštujem. Ali ,je
i ga ,to nije to ,a i Trust (bežični) ne radi na Hackintoshu!
(a meni bitno)
znam :)
na linuxu radi :D
vecer
gdje mogu skinuti bug droid aplikaciju
Na Android Marketu
vecer
gdje mogu skinuti bug droid aplikaciju
U Android Marketu searchaj.
ne mogu ga nac jel moze link
nasao hvla puno
idem spat ljudi, hvala na ponudi tastature, vidjet cu :) iako mi fale MM keys...
moram se dizat u 6, ic na MUP napravit licnu novu...
pozdrav svima, a poseban anuski koje nema :P
Živio!
Ima, ima 
Ajd laku noc, odo ja 
Gledao sam upravo uzivo prenos Microsoft 2012 na CES.. razocaran. 
OPEN!
Dobra večer!
večer :))
btw. smije se dobit dva žuta isti dan, a da nebude crveni?
Meni su 24. tri, već planiram proslavu. :D
Večer svima.
namjerno sam pokupio karton :) od kolege pirata xD
ma dobra je stvar xD