- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Večer!
HR-bridu ponestalo para za cugu u bircu pa se ispričava kao da ne smije postat više jer je novi član
Večer svima...
@XXX: Čini mi se da si našao srodnu dušu.
Mario updateao sam sad windows, neki manji update mi je instalirao, restartovao komp i ništa
Večer svima...
@XXX: Čini mi se da si našao srodnu dušu.
ma koga to? xD
btw. jesi pogledao one slike što sm stavio jučer kad si otišao?
btw. btw. dobra večer
ima ko kakav savjet što raditi kad imas langetu na nozi a da nije gledanje tv-a ili igranje ps3? :P
Mario updateao sam sad windows, neki manji update mi je instalirao, restartovao komp i ništa
Otvori ga ako možeš, možda se unutra nešto odspojilo(misliš da neće samo od sebe, al tko zna)
Odi ponovno na update i checkiraj update. Jesu li winsi bili sa SP1? Ako nisu imaš svu silu updatea koje trebaš skinuti. Na neku foru ne pokupe sve update u jednom prolazu, .
ma koga to? xD
btw. jesi pogledao one slike što sm stavio jučer kad si otišao?
btw. btw. dobra večer
Prijatelja po žici.
Sve ja pregledam...
Odi ponovno na update i checkiraj update. Jesu li winsi bili sa SP1? Ako nisu imaš svu silu updatea koje trebaš skinuti. Na neku foru ne pokupe sve update u jednom prolazu, .
Jel trebam i optional ili samo important?
Imam SP1
Prijatelja po žici.
Sve ja pregledam...
ma sad bi se objesio na cat.7 al mi ključ od skladišta ostao kod kolege :/
Imam SP1
sve
Imam SP1
Iz nekog razloga neke od updatea imaš pod optional. Instaliraj i jedne i druge.
ma sad bi se objasio na cat.7 al mi ključ od skladišta ostao kod kolege :/
Imam ja pajser.
Imam SP1
Aha. Čeka me onda 2 GB update-a. Ja se iskreno nadam da će oni riješit problem jer ako ne budu, ni sam ne znam šta ću 
Večer svim nespavalicama :)
stigli mi magnetići sa DX-a.
morat cu jos narucit, 20 komada je premalo.
ciljam na 100tku
Imam SP1
Aha. Čeka me onda 2 GB update-a. Ja se iskreno nadam da će oni riješit problem jer ako ne budu, ni sam ne znam šta ću 
Na operaciju s njim
ma sad bi se objasio na cat.7 al mi ključ od skladišta ostao kod kolege :/
Imam ja pajser.
Upravo ga držiš rukama, Pa zi da ne spotakneš mrežni kabel od servera. Hahah, 
uživajte:
Bok svim nehrkalicama, eto napala me jucer neka gamad koja tovari pošandrcale emotikone koji se priljepe kud hoče.
Malu su bezobrazni ali kaj moš ništa, uglavnom evo kaj uradiše od ove tvoje cure na fotki fučkaj ga.

Lol. 
Upravo ga držiš rukama, Pa zi da ne spotakneš mrežni kabel od servera. Hahah, 
Nisam ti ja Miro, kad pijem ne dižem se od stola.
Nisam ti ja Miro, kad pijem ne dižem se od stola.
i uvijek druge okrivi xD
i uvijek druge okrivi xD
Kao pravi šef.
frendica kupila JoyPlus m718 za 2000kn ://
kako netko može bit toliko glup....
frendica kupila JoyPlus m718 za 2000kn ://
kako netko može bit toliko glup....
Nabaci fotku da damo stručnu ocjenu. (šta nije cijena bila oko 1k kunića)
Nabaci fotku da damo stručnu ocjenu. (šta nije cijena bila oko 1k kunića)
nemam fotku :/
u vemilu je 900
Evo provala čim ste pajsere počeli spominjati! 
ima ko kakav savjet što raditi kad imas langetu na nozi a da nije gledanje tv-a ili igranje ps3? :P
Drkaj :)
Dobra vecer svima. Bas pokusavam usporit video sa Twixtorom, ali svakih nekoliko frame-ova mi se pojavi Crveni X preko cijelog ekrana... Zna netko u cemu je problem?
FreeBSD nije linux vec os baziran na unixu iako se zbog nekih copyright prava službeno ne smije zvati unixom
Znamo mi to jako dobro kolega. Šta nisi vidio da je čovjek prvo spomenuo Linux a mogao si i pratiti nastavak konverzacije.
No nema veze provalio si u birtiju poslije radnog vremena, to ne volimo, pa za kaznu počasti ekipu u Nespavalicama rundom (možeš i fotkama ali da su na nivou XXX-ovih).