jakovp, obrazlozi svoje TDove. Zasto me napadas?
Ne kužiš foru, a i xxx ti je gore napisao.
Objasni i daj link na xxxov post di mi objasnjava jer ja to ne mogu naci 
http://www.bug.hr/forum/post/ostalo/nespavalice-22h-06h/2582337.aspx
A sad čkomi.
jakovp, obrazlozi svoje TDove. Zasto me napadas?
Ne kužiš foru, a i xxx ti je gore napisao.
Objasni i daj link na xxxov post di mi objasnjava jer ja to ne mogu naci 
http://www.bug.hr/forum/post/ostalo/nespavalice-22h-06h/2582337.aspx
A sad čkomi.
Primam se rađenja BUG forum app-a za TapaTalk.
Puknut ću sa idiotarijom na malim ekranima
Sretan novi dan!
Upgrejdao si skriptu? Dodaj sad i datume pa moreš svaki blagdan čestitati. I još moreš dodati da za to napravi posebnu temu ako je već nema. To je onda ono pravo.
Dobar jutar rečem ja.... Jel me netko tražio?!?
Pozdrav Nello , kako ste? 
Oj Diplomat!!! Jel nekoga diplomiraš?
Oj, evo pomalo. 
uživajte:
tko je ova malicka? dobra dobra...
Dobro sam, hvala na pitanju. Ti? 
Dobro sam, hvala na pitanju. Ti? 
Odlicno, bas sam sad poboljsao WiFi prijem pomocu onog tvog tutoriala za 3g stick 
Odlicno, bas sam sad poboljsao WiFi prijem pomocu onog tvog tutoriala za 3g stick 
Ma jel, super... Drago mi je ta moj izum uspješno napravljeno i sve šljaka. 
jbm ti mater,vi bugovci sad uzivate,ja prije par minuta skocio,i vjerojatno slomio nogu...sad idemna hitnu :(
to je zato što sjediš na ladnom betonu
jbm ti mater,vi bugovci sad uzivate,ja prije par minuta skocio,i vjerojatno slomio nogu...sad idemna hitnu :(
Pa kaj si to radil zapravo, da si kod skakanja nogu slomil no možda nije pukla ko zna rengen bude ionak pokazal pravu situaciju.

Zemi od doma vreču živaca da imaš dok čekaš u bolnica. 
skocil sam onak od srece (nije bitno zasto) i krivo stao i kabum...ista bol kao i kad slomim ruku protekle 3 godine 3 put sam slomio ruku,2 put jer sam bio golman i 1 u košarci :P
skocil sam onak od srece (nije bitno zasto) i krivo stao i kabum...ista bol kao i kad slomim ruku protekle 3 godine 3 put sam slomio ruku,2 put jer sam bio golman i 1 u košarci :P
cuvaj onda noge iduce 2 godine
da ti nisi pipko kaku curicu pa te njen cale potjero
Reci tam onima na hitnoj ak se več ide,
na pregled da dobro pogledaju da ne bi ispalo da nije puklo ali na kraju ipak je ima dost takvih slučajeva itekak ak ne gledaju kak spada.

znači svaku godinu jedanput. Moj brat je ruke slomio 7 puta. 2 puta je slomio kljucnu kost na lijevoj ruci. I sve zbog tog nogometa(bio je golman). Zato ja jedem puno ribe da imam snažne kosti :)
Na sreću, nisam ni ja nikad ništa slomio. Jbt, zamisli samo koja to bol mora biti. Kost ti pukne unutar tijela, ajme....
Na sreću, nisam ni ja nikad ništa slomio. Jbt, zamisli samo koja to bol mora biti. Kost ti pukne unutar tijela, ajme....
Pa bas to jadni oni, ja sam imo sam napuknuce noge al davno tak da se ni ne sjecam...al ono kad vidim sliku neku kak se nekom ruka prelomila ono skroz isse...
Ja igram nogomet i nikad nisam imo prijelom do 2 mjeseca 2011. Pocele pripreme i prvu tekmu, pukla tibija i fibula. Operacija, itd. I evo sada nasrecu opet igram:)