koji lik :/
http://www.bug.hr/forum/post/komponente-oprema/prodaja-router-linksys/2582145.aspx
a i vidim da se vratio ovaj pederčić koji mi daje TD i svršava na to :D
http://www.bug.hr/forum/post/komponente-oprema/prodaja-router-linksys/2582145.aspx
Večer nespavalice. Dugo me nije bilo ovdje. Ima šta novo? :)
Kd nas ništa a kod tebe? Odmaraš ili učiš?
Hoj mario, pa gdje si ti mješe :D
Kod nas je odmor, ali opet učim, moram ostat u formi :) Uzeo sam malo Access i baze podataka sad, i muči me nešto. Kakav si ti sa Accessom?
Šta ima kod tebe inače?
Napalio se čovjek na glazbu koju puštaš.
Pa što nisi pomogao onom trgovcu, rekao da je cijena 50 kn i to je to.
I ja isto begam, ajd bok. 
Nema bježanja fučkaj ga več čelom naprjed i samo ponosno kam brišeš.

Kod nas je odmor, ali opet učim, moram ostat u formi :) Uzeo sam malo Access i baze podataka sad, i muči me nešto. Kakav si ti sa Accessom?
Šta ima kod tebe inače?
Trolam i spamam po forumu.
Baze podataka 0 bodova pa tako i rečeni program. Pokrenuo ga nekoliko puta čisto informativno ali sam za njega tudum.
Imaš li kakv novi crtački projekt u planu?
jedna pametna:
prihvati svaku stresnu situaciju kao pas. ako to ne možeš pojesti ili se poigrati s tim, popišaj se na to i jednostavno kreni dalje.
Ima li jos kojeg foot fetishista ovdje? 
Možda
jedna pametna:
prihvati svaku stresnu situaciju kao pas. ako to ne možeš pojesti ili se poigrati s tim, popišaj se na to i jednostavno kreni dalje.
Razmišljam da to iskoristim za potpis.
Šta ima kod tebe inače?
Baze podataka 0 bodova pa tako i rečeni program. Pokrenuo ga nekoliko puta čisto informativno ali sam za njega tudum.
Trenutno nemam, možda kasnije vratim Dixie-a u život sa webcomicsima koji su svaki za sebe i koji imaju humorističan sadržaj, nešto kao garfield i slično. Trenutno učim svirati gitaru, te baze podataka, vježbam cpp za takmičenje, radim na jednom projektu sa prijateljem za flash igru i imam jedan eksperiment u planu izvesti iako nisam siguran kad tačno u budućnosti.
Prilično puno posla za jedan raspust, huh? :)
Večer ljudi.
jedna pametna:
Razmišljam da to iskoristim za potpis.
samo naprijed
Trenutno nemam, možda kasnije vratim Dixie-a u život sa webcomicsima koji su svaki za sebe i koji imaju humorističan sadržaj, nešto kao garfield i slično. Trenutno učim svirati gitaru, te baze podataka, vježbam cpp za takmičenje, radim na jednom projektu sa prijateljem za flash igru i imam jedan eksperiment u planu izvesti iako nisam siguran kad tačno u budućnosti.
Pa koliko ti traje raspust?
samo naprijed
Ovo je bolje i od one Da udarac nogom u dupe znači korak naprijed.
Ima li jos kojeg foot fetishista ovdje? 
Možda
Zasto skrivas? Da nisi ti jedan od nas? 
Pa koliko ti traje raspust?
Počinje mi prvog, ali sve ja ovo mogu raditi i u internatu, samo što ću imati 10 časova nastave. Za svirati gitaru nije problem ponijet ju i učit :) Flash igru bi trebali završiti do kraja raspusta možda i prije, za Cpp imam sekciju, a mogu i pisati ideje za Dixie-a :)
Daj mi reci šta ima kod tebe, koliko se toga promijenilo za ovo par mjeseci što sam bio odsutan?
Šta ima kod tebe inače?
A kad spavas? 
A kad spavas? 
Od 11 do pol osam :D go ahead, nosaj me ak oš
na qrcu te nosam XD
Večer ekipa, što ima? :)
Počinje mi prvog, ali sve ja ovo mogu raditi i u internatu, samo što ću imati 10 časova nastave. Za svirati gitaru nije problem ponijet ju i učit :) Flash igru bi trebali završiti do kraja raspusta možda i prije, za Cpp imam sekciju, a mogu i pisati ideje za Dixie-a :)
Daj mi reci šta ima kod tebe, koliko se toga promijenilo za ovo par mjeseci što sam bio odsutan?
Rad, rad i samo rad... posla preko glave a fali ručica za odraditi.
Neki stari su otišli, neki kupe kartone a mi ostali spamamo i pomalo trolamo, dok nam dozvole. Uglavnom sve po starom. Istina manje smo aktivni u Bircu i Nespavalicama ali imamo svjetlih dana.
A kad spavas? 
Da te nosam? Sta cu te nosat, znas hodat valjda? 
hmmm
Sad se bacaš na hrvačice.
@Hambrle: XXX još uvijek posta dobre (umjetničke) fotke i svaki put nas iznenadi svježim materijalom.
jakovp, obrazlozi svoje TDove. Zasto me napadas?
Ne kužiš foru, a i xxx ti je gore napisao.
hmmm
Hm nije baš estetski jer su se Puci sise rasule po cijeloj plaži fučkaj ga.

Ne kužiš foru, a i xxx ti je gore napisao.
Objasni i daj link na xxxov post di mi objasnjava jer ja to ne mogu naci 
Laku noć ekipa, sutra je radni dan...
Blago vama koji ste na GO-u
Laku noć ekipa, sutra je radni dan...
Blago vama koji ste na GO-u
čekaj još par minuta!!!