Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.861.577
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
13 godina
protjeran
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Cocain will blow your brain and ecstasy will mash your life !
14 godina
FlyBoy kaže...

večer ljudi.

evo idem s posla cipelcugom, i putem me zaskoči neki đukela veličine omanjeg dinosaura

Hhaha nije ti lako.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
kizo2703 kaže...
RuskeGTT kaže...

ljudi jel postoji kakva snimka sa HRT-a prekjucerasnjeg slaloma na sljemenu? bio sam tamo, pa bi htio vidjeti kako je na TV-u bilo i cuti komentare...nasao sam samo 2. voznju...

Jubito

ma znam, to upisem i ja, pa mi izbaci samo 2. voznju...a htio bi 1. vidjet

evo mojih snimaka u zivo

1. voznja:

2. voznja:

17 godina
odjavljen
Za nespavalice (22h - 06h)

vec se bediram zato kaj cu se dic u 1 popodne i cijeli dan mi je u k*rcu, prodje mi za cas.

17 godina
Edge kaže...

vec se bediram zato kaj cu se dic u 1 popodne i cijeli dan mi je u k*rcu, prodje mi za cas.

Hm tebe još nisam videl u Nehrkalicama, dobro došel usput si mogel donest nekaj za jest i pit a ne ovak praznih ruku fučkaj ga.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
13 godina
protjeran
rambox kaže...
Edge kaže...

Hm tebe još nisam videl u Nehrkalicama, dobro došel usput si mogel donest nekaj za jest i pit a ne ovak praznih ruku fučkaj ga.{#}{#}

Donio bih i ja, al ne mogu sa mobitela, treba 3GB za Janje, a ja imam 1,5 GB slobodno :(

16 godina

Ajd da vas i ja pozdravim,makar nakratko.Nije me bilo par dana,frka s internetom...koja je na svu sreću prošla:)

Old Insomniac
17 godina
fromcelltohell kaže...

Ajd da vas i ja pozdravim,makar nakratko.Nije me bilo par dana,frka s internetom...koja je na svu sreću prošla:)

Kaj se dogodilo da nije Ruther krepal, ili su linije ili centrala zakazale ko obično uglavnom pozdravi ti nas malo češče ionak si u penziji jel.{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 2:31 (rambox).
16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
Bellatrix kaže...

Večer svima!

oooo lepi...de si kaj si? {#}

evo me draga... idem spavati...jesi  ugrijala krevet već?{#}

16 godina
neaktivan

Pozdrav!

Kada pocinju sada ujutro mise u katolickoj crkvi?11, pola 11?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

Zijev....:)

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
17 godina
F1-IVO kaže...

Zijev....:)

Kad več zijevaš ubaci nekaj u Kljun, možda pokoji smoki pa zaliješ sa limunadom ili tak nekaj usput kak je zdravlje ide pomalo jel.{#}{#}

17 godina
neaktivan
rambox kaže...
Kad več zijevaš ubaci nekaj u Kljun, možda pokoji smoki pa zaliješ sa limunadom ili tak nekaj usput kak je zdravlje ide pomalo jel.{#}{#}

Ma taman završio sa sklapanjem jedne konfe i popio cedevitu i zavalio se u krevet:)

A zdravlje ide nekako. Redovito drogiranje Plivinim proizvodima i sve 5.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
16 godina
neaktivan

Da se i ja odjavim odo se izvrnut i gledat strikeforce na eurosportu kao bude i koliko budem mogao{#}

´noc

17 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Da se i ja odjavim odo se izvrnut i gledat strikeforce na eurosportu kao bude i koliko budem mogao{#}

´noc

Ja se bacio na arhivu welterweight kategorije pa pregledavam sve što mi padne pod miša :D

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina

OPEN!!! Večer!!!

Ima li tko arhivu ovih XXX-manovih eksplicitnih sadržaja? Ja sam arhivirao zadnjih par, ali fali mi ih još puno da popunim album...

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno svježim vjestima
16 godina
moderator
Vapor kaže...

OPEN!!! Večer!!!

Ima li tko arhivu ovih XXX-manovih eksplicitnih sadržaja? Ja sam arhivirao zadnjih par, ali fali mi ih još puno da popunim album...

večer, imam ja na disku arhivu xD

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina

ma ima tih pr0n fotografija po netu svugdje, samo treba malo potraziti :D JB i to :D

16 godina
moderator
RuskeGTT kaže...

ma ima tih pr0n fotografija po netu svugdje, samo treba malo potraziti :D JB i to :D

al ove nisu pr0n, nego od cura koje znam ja ili moja cura i nema ih baš po netu :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
neaktivan
Pozdravko iz Rijeke!
impossibru!!
13 godina
neaktivan

@XXX-man

Naravno da želim bit :D al je to sramota, sto vi jeste na mojoj...ti zbog pijesama i slika a mario reda radi :D

MC
15 godina
protjeran

Dobra večer Hrvatice i Hrvati !

15 godina

Večer svima.....

XXX u bircu sam postao najbolju koju znam da ti pariram, mada mislim da je to ebelo ispod tvojih Rokera....

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
13 godina
neaktivan

anshika05 na moju listu autora koje pratim?

1 DA
0 Da
0 dA
8 njet
MC
16 godina
moderator
Vajkrem_ kaže...

@XXX-man

Naravno da želim bit :D al je to sramota, sto vi jeste na mojoj...ti zbog pijesama i slika a mario reda radi :D

ja imam puno njih na listi, samo sam stavio da se ne vidi, a na listi su: trolovi, multići, budale, prevaranti i slično...

15 godina
Vajkrem_ kaže...

@XXX-man

Ma boli me uvo (što bi rekli susjedi) koga ti pratiš.

16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Večer svima.....

XXX u bircu sam postao najbolju koju znam da ti pariram, mada mislim da je to ebelo ispod tvojih Rokera....

da naučiš što je glazba xD

13 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Vajkrem_ kaže...

@XXX-man

Ma boli me uvo (što bi rekli susjedi) koga ti pratiš.

Kmee {#}

Sramota!

@XXX-Man

A mlječne proizvode, ne a?

MC
15 godina
XXX-Man kaže...

da naučiš što je glazba xD

niže od ovog ne mogu.

17 godina
neaktivan

Večer ljudi, šta se radi.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice