Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.970.160
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
14 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Zadnjih 3 mjeseca su dosta dobre BRZINE {#}

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
17 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Diplomat kaže...
F1-IVO kaže...
XXX-Man kaže...
21mbps

Opa!!!

Ja danas bio kod frenda i gledam Speedtest kad ono 16mbita (Bnet) ali mu zna past na 1-2.

Jel mi možeš predložiti na koji internet da pređem? Da ima bar 10 / 650 kbs...

Koji grad?

Ako ZG, Amis OFC

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Koliko vidim Bnet ima najveće brzine ali mi se masu ljudi žali da im padne brzina predvečer i to drastično.

Ja imam ovih socijalnih 4mbit od T-Šljama i barem su mi konstantni ali su zato i najskuplji.

Dosta njih hvali Optimu ali nemam s njom iskustva.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
15 godina
Lol, kako je završio film? Jel' na kraju neki muškarac ubio svog sina, neku tetu, dedu i babu?
14 godina
neaktivan
dturko kaže...
cod4gamer kaže...

ja imam 3mbita pa sam sretan xD 

ja sam do prije par dana "uživao" na max. 1 mbps. I sad imam 4 mbps xD. Huge Improvement.

glavno da mi torrent dobro radi ;-)

Avenged Sevenfold foREVer!
14 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...
Diplomat kaže...

Koliko vidim Bnet ima najveće brzine ali mi se masu ljudi žali da im padne brzina predvečer i to drastično.

Ja imam ovih socijalnih 4mbit od T-Šljama i barem su mi konstantni ali su zato i najskuplji.

U ponedjeljak ću zvati Bnet i Optimu, ako plačam brzinu ne želim da pada. Pa ne trazim puno samo ono kaj sam platio! :S

15 godina
Na bnetu padaju brzine tamo di je pokrivenost slaba. Mislio sam preći na bnet, ali mislim da bi to teško išlo u ovoj vukoje*ini di živim.
14 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Diplomat kaže...

optima=t-šrot...2 mjeseca sam bio bez interneta dok ih stara nije nazvala i zaprijetila HAKOM-om i trebao sam imat brzinu od 8mbita a imam 3 :/

16 godina

Ja bih trebao imati 4/0.25, dobijem nešto više(4.5/0.5), ali još uvijek mi fali 2-3Mb/s u oba smjera.

BTW, kakav je MIUI ROM? Tata ima Optimus 2X koji mu je prilično spor s obzirnom na HW na 2.3 stocku, pa tražim nešto bolje. Za sada mi se najstabilniji čine CM7 i MIUI, sada je pitanje koji?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Pa ne trazim puno samo ono kaj sam platio! :S

Puno tražiš:)

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
14 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...
Diplomat kaže...

Pa ne trazim puno samo ono kaj sam platio! :S

Puno tražiš:)

xD, kolko vidim Optima otpada. Još mi samo Bnet ostaje probati nazvati... OMG

17 godina
power_user kaže...

Ja bih trebao imati 4/0.25, dobijem nešto više(4.5/0.5), ali još uvijek mi fali 2-3Mb/s u oba smjera.

BTW, kakav je MIUI ROM? Tata ima Optimus 2X koji mu je prilično spor s obzirnom na HW na 2.3 stocku, pa tražim nešto bolje. Za sada mi se najstabilniji čine CM7 i MIUI, sada je pitanje koji?

CM7.1 je najbolji.
MIUI ima dobar izgled, ali u srži je CM7 brži i stabilniji, naravno stable release.

Evo moja brzina uz upaljen History HD. 

16 godina
Mitch kaže...
power_user kaže...

CM7.1 je najbolji.
MIUI ima dobar izgled, ali u srži je CM7 brži i stabilniji, naravno stable release.

Evo moja brzina uz upaljen History HD. 

A kakvi su browseri? Koji bolje radi(glađe, 2-3ms pri učitavanju ne igra ulogu)

Meni HD programi na MaxTVu dižu brzinu, ali ping pati. S njima mi ponekad ide i na 6Mb/s DL, a s Origina i 12. Kad ih ugasim vraćam se na 4-5

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
odjavljen

Ljudi nemojte se žaliti, ja sam na selu i brzina mi je 1.7/0.14... Imam t šrot, jedino dostupno, centrala je slaba, a ljudi se masovno doseljavaju...

17 godina
neaktivan

Evo moje socijale:

16 godina
moderator
sudy_freak kaže...

Bitch.

Slinim na T-Comovih 4mbps/256kbps.

ja sam na 21/5.76 :D

pokušavao sam natjerat speedtest da mi radi, al bezuspješno...ne otvara mi stranicu uopće :/

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina
moderator
XXX-Man kaže...

pokušavao sam natjerat speedtest da mi radi, al bezuspješno...ne otvara mi stranicu uopće :/

našao sam problem, ne radi mi flash :/

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
Jakovp kaže...

Ljudi nemojte se žaliti, ja sam na selu i brzina mi je 1.7/0.14... Imam t šrot, jedino dostupno, centrala je slaba, a ljudi se masovno doseljavaju...

Uff a ja mislio da mi je lose sa 4/0,28.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 0:38 (zoharbizo).
17 godina
neaktivan
"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina
FlyBoy kaže...

Tako je kod moje sestrične.

Mislio sam si složit neku torrent mašinu tamo. :P

14 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Evo moje socijale:

šta je tek onda moje?? :D

15 godina
FlyBoy kaže...

koliko se plaća takva brzina?
16 godina
moderator

kako da osposobim flash u FF da mogu odradit speedtest?

14 godina

Evo moje, t-com

Hey now you're an All Star get your game on, go play.
17 godina
neaktivan
dturko kaže.

koliko se plaća takva brzina?

Brzina se ne plaća previše, oko 200kn s kabelskom i telefonom.

Ali moraš imati optičku instalaciju, i to do doma, ne do lokalne centrale.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
14 godina
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
XXX-Man kaže...

kako da osposobim flash u FF da mogu odradit speedtest?

instaliraš ga?

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan

Vecer nafurani brzinci{#}

17 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Vecer nafurani brzinci{#}

Šta bi s avatarom?

16 godina

Večer....

Softwer
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice