Zadnjih 3 mjeseca su dosta dobre BRZINE 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Opa!!!
Ja danas bio kod frenda i gledam Speedtest kad ono 16mbita (Bnet) ali mu zna past na 1-2.
Jel mi možeš predložiti na koji internet da pređem? Da ima bar 10 / 650 kbs...
Koji grad?
Ako ZG, Amis OFC
Koliko vidim Bnet ima najveće brzine ali mi se masu ljudi žali da im padne brzina predvečer i to drastično.
Ja imam ovih socijalnih 4mbit od T-Šljama i barem su mi konstantni ali su zato i najskuplji.
Dosta njih hvali Optimu ali nemam s njom iskustva.
ja imam 3mbita pa sam sretan xD
ja sam do prije par dana "uživao" na max. 1 mbps. I sad imam 4 mbps xD. Huge Improvement.
glavno da mi torrent dobro radi ;-)
Koliko vidim Bnet ima najveće brzine ali mi se masu ljudi žali da im padne brzina predvečer i to drastično.
Ja imam ovih socijalnih 4mbit od T-Šljama i barem su mi konstantni ali su zato i najskuplji.
U ponedjeljak ću zvati Bnet i Optimu, ako plačam brzinu ne želim da pada. Pa ne trazim puno samo ono kaj sam platio! :S
optima=t-šrot...2 mjeseca sam bio bez interneta dok ih stara nije nazvala i zaprijetila HAKOM-om i trebao sam imat brzinu od 8mbita a imam 3 :/
Ja bih trebao imati 4/0.25, dobijem nešto više(4.5/0.5), ali još uvijek mi fali 2-3Mb/s u oba smjera.
BTW, kakav je MIUI ROM? Tata ima Optimus 2X koji mu je prilično spor s obzirnom na HW na 2.3 stocku, pa tražim nešto bolje. Za sada mi se najstabilniji čine CM7 i MIUI, sada je pitanje koji?
Pa ne trazim puno samo ono kaj sam platio! :S
Puno tražiš:)
Pa ne trazim puno samo ono kaj sam platio! :S
Puno tražiš:)
xD, kolko vidim Optima otpada. Još mi samo Bnet ostaje probati nazvati... OMG
Ja bih trebao imati 4/0.25, dobijem nešto više(4.5/0.5), ali još uvijek mi fali 2-3Mb/s u oba smjera.
BTW, kakav je MIUI ROM? Tata ima Optimus 2X koji mu je prilično spor s obzirnom na HW na 2.3 stocku, pa tražim nešto bolje. Za sada mi se najstabilniji čine CM7 i MIUI, sada je pitanje koji?
CM7.1 je najbolji.
MIUI ima dobar izgled, ali u srži je CM7 brži i stabilniji, naravno stable release.
Evo moja brzina uz upaljen History HD.
CM7.1 je najbolji.
MIUI ima dobar izgled, ali u srži je CM7 brži i stabilniji, naravno stable release.
Evo moja brzina uz upaljen History HD.
A kakvi su browseri? Koji bolje radi(glađe, 2-3ms pri učitavanju ne igra ulogu)
Meni HD programi na MaxTVu dižu brzinu, ali ping pati. S njima mi ponekad ide i na 6Mb/s DL, a s Origina i 12. Kad ih ugasim vraćam se na 4-5
Ljudi nemojte se žaliti, ja sam na selu i brzina mi je 1.7/0.14... Imam t šrot, jedino dostupno, centrala je slaba, a ljudi se masovno doseljavaju...
Bitch.
Slinim na T-Comovih 4mbps/256kbps.
ja sam na 21/5.76 :D
pokušavao sam natjerat speedtest da mi radi, al bezuspješno...ne otvara mi stranicu uopće :/
pokušavao sam natjerat speedtest da mi radi, al bezuspješno...ne otvara mi stranicu uopće :/
našao sam problem, ne radi mi flash :/
Ljudi nemojte se žaliti, ja sam na selu i brzina mi je 1.7/0.14... Imam t šrot, jedino dostupno, centrala je slaba, a ljudi se masovno doseljavaju...
Uff a ja mislio da mi je lose sa 4/0,28.
Tako je kod moje sestrične.
Mislio sam si složit neku torrent mašinu tamo. :P
koliko se plaća takva brzina?
kako da osposobim flash u FF da mogu odradit speedtest?
koliko se plaća takva brzina?
Brzina se ne plaća previše, oko 200kn s kabelskom i telefonom.
Ali moraš imati optičku instalaciju, i to do doma, ne do lokalne centrale.
kako da osposobim flash u FF da mogu odradit speedtest?
instaliraš ga?
Vecer nafurani brzinci
Vecer nafurani brzinci
Šta bi s avatarom?
Večer....