Ja osobno nisam imal tu veliku čast i priliku,
pipat tak nekaj i bolje da je tak jel no ionak moš po ljeti fino vidit hodajuči par plastike bez frke to se primjeti itekak i bez pipkovanja fučkaj ga.

onda nemoj negativno o tome kakav je "opip". 
Ja osobno nisam imal tu veliku čast i priliku,
pipat tak nekaj i bolje da je tak jel no ionak moš po ljeti fino vidit hodajuči par plastike bez frke to se primjeti itekak i bez pipkovanja fučkaj ga.

opip je katastrofa :/
Večer.
Večer.
Noć je, al nea veze, tebi takođe :D
a ti znaš,a? 
OMG firefox 9.0.1 mi uzima skoro 1 GB ram-a! Otvorena 4 taba...

i više, plugin-container je isto od FF
a ti znaš,a? 
nažalost
:rigam:
molim bilo kojeg šovinista da mi u sljedećem postu napiše da mu odem napraviti sendvič. hvala.
molim bilo kojeg šovinista da mi u sljedećem postu napiše da mu odem napraviti sendvič. hvala.
idi Belatrixu napravi sendvič kad si već u kuhinji, ja nisam gladan 
OMG firefox 9.0.1 mi uzima skoro 1 GB ram-a! Otvorena 4 taba...

i više, plugin-container je isto od FF
to je vjerojatno silverlight i flash player!? nemam puno nekih pluginova... addonova.. sad ga restarto i vrti se oko 114MB.. 
to je vjerojatno silverlight i flash player!? nemam puno nekih pluginova... addonova.. sad ga restarto i vrti se oko 114MB.. 
i java
i svi pluginovi i addoni :D
Večer momci i djevojke 
šta sa radi?
btw. ako si naprimjer pogledao video na youtubeu on ti ostane u memoriji i kad zatvoriš stranicu sve do gašenja FF ili dok se ne napuni cache
pogledaš 5-6 videa i eto ti pun ram
Večer ljudi
btw. ako si naprimjer pogledao video na youtubeu on ti ostane u memoriji i kad zatvoriš stranicu sve do gašenja FF ili dok se ne napuni cache
pogledaš 5-6 videa i eto ti pun ram
that sux :PP
Anči ženo, dođi der ovamo i smixaj mi jedan sendvić. Onako kako to ti radiš, stavi malo više majoneze i ponesi mi na kat.

JA PRAV'LA
mogla si još jedan... znaš ti kad ja ogladnem koliko mogu pojest.. :) ajd ljubafi 

JA PRAV'LA
mogla si još jedan... znaš ti kad ja ogladnem koliko mogu pojest.. :) ajd ljubafi 
neda mi se. i neda mi se opet prebacivat na komp i tako. pitaj si onu ša si stavio njenu sliku na forum. 
Nisi to trebal nit spomenut, kad je to poznato itekak fučkaj ga odma ide prijava zbog ponavljanja gradiva.

Nisi to trebal nit spomenut, kad je to poznato itekak fučkaj ga odma ide prijava zbog ponavljanja gradiva.

fučkaj ga.

Anči ženo, dođi der ovamo i smixaj mi jedan sendvić. Onako kako to ti radiš, stavi malo više majoneze i ponesi mi na kat.
evo gaaa

JA PRAV'LA
Luka ko u priči ok ima to i koristi barem če neki eventualni Pauk na zidu past odma od jakog zraćenja.

Luka ko u priči ok ima to i koristi barem če neki eventualni Pauk na zidu past odma od jakog zraćenja.

ima paradajza, paprike, krastavaca...i malo luka,da...zbog atmosfere...a pauk nemre past kad sam ga danas usisala novi usisavačem od 2400 W. :D
Sretan novi dan!
LN narode!
53 kileeeee