ima li iko živ :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Blood in the carpet... Urine stains on the walls... A colony of bats in the men's room... Asbestos in your air conditioner! Snakes in your planes!
Onaj koji je pitao za BFBC2 Bug Server
Ne radi već od 4 mjeseca
e jbt kak je vec 10 sati ja imam osječaj ko da su 3 sata popodne...ahh...cijeli dan sam proveo na kompu...forever alone 
e jbt kak je vec 10 sati ja imam osječaj ko da su 3 sata popodne...ahh...cijeli dan sam proveo na kompu...forever alone 
Evo kupi nepto da nebudeš sam. 
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-prodajem-g930/132200.aspx
Evo kupi nepto da nebudeš sam. 
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-prodajem-g930/132200.aspx
moze,ako dajes neku kurvu uz njih 
Ajd mali smiri strasti 
Ni dlake ti nisu počele rasti.
Nego, večer ekipa.
Jel se spremate za sutrašnju ludu noć?
Evo sam se brijući, sav isjekao -.-
Sutra će biti scarface
Ajd mali smiri strasti 
Ni dlake ti nisu počele rasti.
Nego, večer ekipa.
Sutra će biti scarface
hehe a kak ce izgledat ta noć?
sam za kompom + pun kufer petardi 
Nego, večer ekipa.
Sutra će biti scarface
Večer kolega :)
Ma koje brijanje daj sta ti je... mi taman u spizu bili, 2.5 kg ćevapa, 1kg mljevenog za pljeskavice, 6kg tukca (ako ne i više), ~10kg krumpira, 4kg manistre, i pun k sranja, za 2 dana :)
Večer kolega :)
Ma koje brijanje daj sta ti je... mi taman u spizu bili, 2.5 kg ćevapa, 1kg mljevenog za pljeskavice, 6kg tukca (ako ne i više), ~10kg krumpira, 4kg manistre, i pun k sranja, za 2 dana :)
Lijepo, lijepo.
Ja meso ne kupujem, meni to sve raste u pušnici i frižideru 
Ja sam si osigurao:
Moje raste ispred kuće al dobro
domaća je tuka, zato ni ne znam koliko je ima... rekao bi i da ima 10kg, a sad nije toliko bitno...
Ja imam (za nas 7)
20L piva
10L vina
jager, rum, brandy, neman pojma ni ja sta jos... sutra jos mozda JDa opet uzet al to cemo vidit...
E da i 2 Union Radlera od grejpa, za mene i curu :)
domaća je tuka, zato ni ne znam koliko je ima... rekao bi i da ima 10kg, a sad nije toliko bitno...
Ja imam (za nas 7)
20L piva
10L vina
jager, rum, brandy, neman pojma ni ja sta jos... sutra jos mozda JDa opet uzet al to cemo vidit...
Pažljivo bokte s tim. 
Sutra ću oko ponoći, ako budem u stanju zaželjeti mojoj najdražoj cyber ekipi novu! Obećajem (uvjet: ako budem u stanju)
Hahaha, lažeš, ne nasmijah se dugo ovako.
Ja imam (za nas 7)
20L piva
10L vina
Pažljivo bokte s tim. 
Sutra ću oko ponoći, ako budem u stanju zaželjeti mojoj najdražoj cyber ekipi novu! Obećajem (uvjet: ako budem u stanju)
pivo za po danu... ~3 litre svako za 2 dana
vino se zavida 3L tokom noci po osobi amo...
ko pije jager i ove svako ima svoju bocu..
mi dalmatinci puno mozemo popit. Preko ljeta imaju kafici akcije za turiste - 1 sat platis 100 kn pijes sve sta hoces koliko hoces, ali tada mi ne smijemo bit tu, samo stranci, kad sam pita zasto - u uru mi popijete 3 puta vise nego sta platite 
Eto i ja cu se javit :) snac cemo se nekako 
Ja imam (za nas 7)
20L piva
10L vina
slabi ste mi nekako, kod nas cca 50 litara alkohola (usudim se reći i da ima više), a nas je isto 7..
neće valjat, nikako 
ne valja vise radi drugih supstrata, ne idemo se ubit jelte...
de nek' mi netko linka temu "Razmjena i poklanjanje hardvera".
Ne mogu ju naći.
Imam ju u fav. temama, ali badava.
Vecer narode.
Molim vas, zna li tko kako iskljuciti sinkronizaciju Skypea sa Facebookom, iritantno je kad mi poruke sa chata dolaze na Skype.
EDIT- rijeseno
Jos par dana i uzivati cu u svome novom hardweru.
Stavicu glupe pase u top!
Otključano... :)
Otključano,uđite... :)
A zasto je i bilo uopce zakljucano???
Dobra večer 

Zbog Nove Godine,birc je radio 24h.
Pozdrav kako da spremim gejm sejvove, igra na Steam!?
Zbog Nove Godine,birc je radio 24h.
Nije to nego je bio problem navodno je neki hajvan,
u Nespavalicama polupal sve žarulje pa bi ljudi u mraku vrlo brzo zahrkali a to se totalno kosi sa Nespavalicama pa je moralo bit zatvoreno dok se to ne popravi jel.

Pozdrav kako da spremim gejm sejvove, igra na Steam!?
Bok svim nehrkalicama, hm nemam poima valjda negdje u Steam frižider jer su ti Gejm sejvovi navodno jako kvarljivi na kubik.