Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.021.382
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
18 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
naxeem kaže...

Imam jedno pitanje... jel' ja puno očekujem kada se nadam da barem na BUG forumu svakojaki "stručnjaci" neće pisati gluposti koje bi netko, ne daj Bože, mogao shvatiti ozbiljno i prenijeti dalje?

Širenje gluposti je vrlo opasna stvar, ali mi se čini da koliko god se borio, kao da mlatim po vjetrenjačama...

Jedina bolest za koju ljudi nikada neće pronaći lijek...glupost. :)

Ima ovdje puno takvih "stručnjaka"... :)
Ti bar imaš alat za mlatit po vjetrenjačama..kartone.  :))
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
neaktivan
markoal kaže...
anshika05 kaže...
markoal kaže...
anshika05 kaže...
naxeem kaže...

Imam jedno pitanje... jel' ja puno očekujem kada se nadam da barem na BUG forumu svakojaki "stručnjaci" neće pisati gluposti koje bi netko, ne daj Bože, mogao shvatiti ozbiljno i prenijeti dalje?

Širenje gluposti je vrlo opasna stvar, ali mi se čini da koliko god se borio, kao da mlatim po vjetrenjačama...

pa neke osnove se nalaze po knjigama...ak nekog baš strašno zanima uzet će knjige i proučit...ko ja...sad sam počela sa c++ i rezervirala sam dvije knjige u knjižnici...ak mi kaj neće bit jasno pitat ću nekog za kog mislim da fakat zna stvari (npr. coder)

Taman da cu rec, di je anshika, siguro nesto muti sa C++om, mi u skoli radimo na pascalu, jer nemaju C+.
 koja si ti škola?
 Računalni Tehničar, srednja.
 budi sretan da išta radite...u gimnazijama (opće) ne učiš ama baš ništa od programiranja
nothing lasts forever, even cold November rain
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ovaj npr... kao "zna", a onda izvali glupost. Imam osjećaj kao da slušam nekoga tko se predstavlja kao vrsni automehaničar i onda kaže npr. "nikome zapravo ne trebaju bolje gume od Sava guma"... ili "svima je dovoljan Peugeot 206. Bolje od toga ne treba nikome" ili "za naučit vozit auto na zadnji pogon treba ti 25 godina učenja i iskustva"....

coder, nikome ne smijem dati karton za pričanje gluposti. Znam i ja izvalit... svakome se dogodi...

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 1:21 (naxeem).
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ana, malo očisti citate... nema potrebe za tolikim postovima.. :)

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Ana, malo očisti citate... nema potrebe za tolikim postovima.. :)

sad glumiš šefa pred moderatorom...joooj
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jel zna slučajno tko gdje je "Sunčani sat" u Splitu?

Ne mogu nać na Google Earthu... Ili koja je to ulica?

Mount Vision Pro
17 godina
anshika05 kaže...
 budi sretan da išta radite...u gimnazijama (opće) ne učiš ama baš ništa od programiranja
 lucky me,a i danas cemo radit u Autocadu, (tehnicko Crtanje), jedva cekam kad pocnemo radit web stranice iz inf., u Osnovnoj kad sam radio trebali se registrirat na tportalu za free web, ja napravio stranicu, pozadinu, muziku sve zivo, ovi se nisu znali registrirat, ja odma dobio 5.
18 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
 sad glumiš šefa pred moderatorom...joooj
 Ja uvijek glumim šefa.. hehehehe :))
Šalim se.. :)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Idem i ja ljudi

Bok!

BTW: ima da ste došli preko 3000postova!Namigiva

Q6600 3,25Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1085mhz XFX 8800GTS 512mb OC
17 godina
neaktivan
markoal kaže...
anshika05 kaže...
 lucky me,a i danas cemo radit u Autocadu, (tehnicko Crtanje), jedva cekam kad pocnemo radit web stranice iz inf., u Osnovnoj kad sam radio trebali se registrirat na tportalu za free web, ja napravio stranicu, pozadinu, muziku sve zivo, ovi se nisu znali registrirat, ja odma dobio 5.
 tak i ja u osnovnoj...znala sam više od profe
al kad dođeš npr.na ovakav forum di ljudi imaju malo više pojma od profesora onda skužiš da nemaš blage dume o informatici (ko npr.ja)
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

coder, nikome ne smijem dati karton za pričanje gluposti. Znam i ja izvalit... svakome se dogodi...

Šteta što nema toga u pravilima.. :)) Karton zbog gluposti.  :)))
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ovaj npr... kao "zna", a onda izvali glupost. Imam osjećaj kao da slušam nekoga tko se predstavlja kao vrsni automehaničar i onda kaže npr. "nikome zapravo ne trebaju bolje gume od Sava guma"... ili "svima je dovoljan Peugeot 206. Bolje od toga ne treba nikome" ili "za naučit vozit auto na zadnji pogon treba ti 25 godina učenja i iskustva"....

najgore od svega neznaš šta bi rekao takvim ljudima kad  im zdrav razum ne služi
popu Šimi ukrali bicikli :)
17 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...

BTW: ima da ste došli preko 3000postova!Namigiva

Jel vidite koliko ima tu postova !?! E  pa naxeem ima još tisuću gore.......
Divim mu se
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ma joj nepitaj ništa. Pogledaj ovoga bisera:
i ovo:

A on je kao neki assembly programer. Pa treba ga lupati čekićem po glavi za ovakve glupe postove. Najbolje otvorite njegov profil i uživajte.
Gentoo user. :')
17 godina
naxeem kaže...

Procitao sam to, lol, to je kao "za naučit vozit biciklo bez ruku treba ti 5 god."(jos fali da je reka koliko mjeseci)
To je do osobe neko ce naucit brže, neko ce za 10, neko za 20 neko za 50, a neko neće ni naučit.
coder_ kaže...
naxeem kaže...

Šteta što nema toga u pravilima.. :)) Karton zbog gluposti.  :)))
 Kako bi se zvao taj karton, mozda "Glupi Karton".
(dobio sam glupi karton)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

već tri puta sam rekao da ode spavat, a sad stvarno ode

stoga, laku noć svima!

18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ne bih išao tako daleko i rekao da je netko glup jer to nije fer, pristojno i točno, ali u zabludi je i jednostavno mora naučiti logično povezati neke stvari.

Njegovi su mi stavovi čak i jasni jer mislim da nikada nije vidio ozbiljniju bazu podataka, ali k vragu, nemoj onda uvjeravati druge u pogrešne stvari.

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
17 godina
naxeem kaže...

Ne bih išao tako daleko i rekao da je netko glup jer to nije fer, pristojno i točno, ali u zabludi je i jednostavno mora naučiti logično povezati neke stvari.

Njegovi su mi stavovi čak i jasni jer mislim da nikada nije vidio ozbiljniju bazu podataka, ali k vragu, nemoj onda uvjeravati druge u pogrešne stvari.

Slažem se, posebno ovo u crno.
Evo moram ic stvarno lec moran se ustat u 6, tj. za 4 h(samo 3-4 h spavanja) ajme aj ljudi bog.
Laku noć

EDIT: Evo sad najstvarnije moram, bog.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 1:58 (markoal).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ljudi,ima tko viška inspiracije?

17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

Pa ja bas i ne,al moze se jos malo nesto izvuc 

Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
17 godina
neaktivan
AVPR kaže...
anshika05 kaže...

Pa ja bas i ne,al moze se jos malo nesto izvuc 

16 slajdova o polarnoj klimi? xD
18 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

Ovisi za što, ali sam voljan pomoći
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
Za nespavalice

Ispiracije???? Za što????

Ja sam svoju za večeras iscrpio.

Edit: Sliku vjerojatno pametnije obrisat,da ne bi bilo sankcijaBelji seNamigiva

I laku Vam noćCool,čitamo se sljedeći petakPlač

E5200/OC@3.75Mhz,GIGABYTE P-35 DS3-L,3Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3&Zalman cooler,HDD Seagate 320&500Gb Sata2,2x DVD Rom LG 18x,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec medium tower 2x120mm fan,5x92 mm fan,Lcd LG 19"-1440x900.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 2:06 (fromcelltohell).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

navali narode...power point!

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

a jest truli...budem sama (gamad!!) -.-'

17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

svatko svoju zadaću mora sam da napravi Belji se
popu Šimi ukrali bicikli :)
17 godina
Za nespavalice

Kaj bi bili truli????

Prvo i osnovno,mene ti powerpoint uopće ne zanima niti ga znam.

Drugo,rekoh da sam svoju inspiraciju za večeras/jutros ispucao.

Treće,kako možeš reći da smo gamad????

Tako fina curica....jojojojojPlač

E5200/OC@3.75Mhz,GIGABYTE P-35 DS3-L,3Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3&Zalman cooler,HDD Seagate 320&500Gb Sata2,2x DVD Rom LG 18x,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec medium tower 2x120mm fan,5x92 mm fan,Lcd LG 19"-1440x900.
17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

I laku Vam noćCool,čitamo se sljedeći petakPlač

Laku nocNamigiva
 Odo i ja ne mogu vise,nesto me glava poce bolt,lep pozdrav svim nespavalicam i budite mi lepi i zdravi do sledeceg videna laku noc 
Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Vi još tu? O čem se tipka? slabo sam prisutan večeras... :(

18 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

A moliš gamad da ti piše zadaću. Sram te biloBelji se
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice