Ja ništ.
Nikakav alk.
Više ne 
Presto totalno prije par godina i više ništ osim sokića limunića i kave

), mi ekipa sa ženskama vani a nas 3 pijana jarana pjevamo iz sveg glasa onu pjesmu: "Od rakije nema bolje žene, po tri dana ona ljulja mene..." 

Ja ništ.
Nikakav alk.
Više ne 
Presto totalno prije par godina i više ništ osim sokića limunića i kave

), mi ekipa sa ženskama vani a nas 3 pijana jarana pjevamo iz sveg glasa onu pjesmu: "Od rakije nema bolje žene, po tri dana ona ljulja mene..." 
Anamarija, šta je sa avatarom? Prošla baka s kolačima??
Prošli puta kad sam pito cime se vi ljudi bavite kad imate toliko vremena spamat po ovoj temi nitko mi nije ništa odgovorio...
Pa da pitam opet šta do đavola vi radite? Kad imate svakodnevno vremena navecer se prepucavat glupostima?
Škola, Faks, Posao, Obitelj.... ništa? Sve redom neradnici koji zive da tuđim grbačama?
Mozda penzici
?
Uostalom koliko vidim na ovoj temi su konstantno isti ljudi svaki dan manje više...
Nije valjda da vam je jedini cilj spam i što veci broj poruka nabit?
Kad ste vec kod alkohola, ja se danas stuka ko p**ka, od beton, ja se diga ono nista me neboli, kad odjednom gledam ruka krv šitlja, noga na kolinu, i lakat, sto je najgore mora san iza toga radit, nosit neke blokove, dosa u kucu stavio rakije na ruku sve dobro pa od jednom auuu(peče), a na kolino sam stavio vatu punu rakije i zalipio selotejpom(nemam zavoj).
Ajmo ekipa developeri, trebam koncept za registracijsku formu!!! Tko napravi najbilje dobije kesicu bombona.
Prošli puta kad sam pito cime se vi ljudi bavite kad imate toliko vremena spamat po ovoj temi nitko mi nije ništa odgovorio...
Pa da pitam opet šta do đavola vi radite? Kad imate svakodnevno vremena navecer se prepucavat glupostima?
Škola, Faks, Posao, Obitelj.... ništa? Sve redom neradnici koji zive da tuđim grbačama?
Mozda penzici
?
Uostalom koliko vidim na ovoj temi su konstantno isti ljudi svaki dan manje više...
Mozda penzici
?
Evo par novih slikica od klinca.
Žena friško poslala.
I ne nije nijedna od ovih sa slika.
To je neka rodbina tamo
Anamarija, jako lijep avatar... :)
Kad ste vec kod alkohola, ja se danas stuka ko p**ka, od beton, ja se diga ono nista me neboli, kad odjednom gledam ruka krv šitlja, noga na kolinu, i lakat, sto je najgore mora san iza toga radit, nosit neke blokove, dosa u kucu stavio rakije na ruku sve dobro pa od jednom auuu(peče), a na kolino sam stavio vatu punu rakije i zalipio selotejpom(nemam zavoj).
LUXX, gdje je tvoja slika? :) Kad vec svi stavljaju :)
Hm ova slika ti nekak bolje stoji
Žena friško poslala.
To je neka rodbina tamo

Žena friško poslala.
To je neka rodbina tamo

.Joj a koje muke ima...
Koda mu svi zubi odjednom izlaze.
Nema mira bogec stalno jauce i cmizdri
Ajmo ekipa developeri, trebam koncept za registracijsku formu!!! Tko napravi najbilje dobije kesicu bombona.
Joj a koje muke ima...
Koda mu svi zubi odjednom izlaze.
Nema mira bogec stalno jauce i cmizdri

Žena friško poslala.
To je neka rodbina tamo

dosta o mom avataru...pričajmo malo o...hmmm
zabrani pušenja u kafićima koji počinje uskoro...1.4. ak se ne varam
ja ću bit izbedirana ak mi zabrane i to malo zadovoljstvo...prije nekog većeg ispita sa ekipom iz razreda u bircu blizu škole u kojem puštaju rock i metal...onako popit kavu i zapalit pljugu...koji užitak...posebno ak imaš rizle pa sam motaš...i to neke sa mirisom maline ili vanilije
sad mi život nema smisla... 
pozz svima a posebno anshika05
ćim sam vidio 100 postova u sat vremena znao sam da je ženska u pitanju 

.Ima 9 mjeseci i 10 zubi i novi su u dolasku.
Mož mislit kak mu je.
A tek meni.....
Nisam se mogao iscekat da odu u njemacku.
Nije bilo spavanja zadnjih 10 dana prije odlaska.
Sad je fino