Sretan Božić svima
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bračo i sestre sretan Božić!
Doso ja sa polnoćke :) Laku noc
Srecan Bozic
evo dosao i ja sa polnocke, cestic bozic svima vama i zivi mi bili :)
Ja intenzivno ucim FS-X i sletanje ILS-om i veceras sam sletio na autoput u blizini Ontaria
Ja intenzivno ucim FS-X i sletanje ILS-om i veceras sam sletio na autoput u blizini Ontaria
A kaj s onim navodnim autom točnje Buick, koji je za sobom vukel kamp kučicu i kojeg si pregazil tokom tog sletanja na autoput to si zaboravil spomenut jel.
Večer svima ili pak dobro jutro.
Evo prije nego odem spavati, želim sretan Božić svima koji ga slave.
Laku noć
evo prije kaj odem čorkit...sretan žičBo i ugodne blagdane svima želim...
noč!!
Ma...
Sretan Božić i puno kompjutora i dijelova i fpsa i rama,i svega svima !
OPEN!
Dobro veče i sretan Vam Božić i sve najbolje!!!!!!
Doći će i aniška uskoro, samo da počisti birc
Takođe i tebi nello
Roswelt, dobro došao! :D
i ti anešto05...
Tražiti ću ti karton ako ne ispuniš ono što si sam reko, barmen te nije istjerao....nello je :D
sretan Božić svima
Sta cete pucat za novu godinu? ja veliki beng
da se nisam prežderala i da nisam ovako troma...jao...bilo bi fajta...ali pošto je usput i žićBo onda...
Takođe i tebi nello
Roswelt, dobro došao! :D
i ti anešto05...
Tražiti ću ti karton ako ne ispuniš ono što si sam reko, barmen te nije istjerao....nello je :D
MA hoću drugu zvjezdicu nazad, a ako budem i dalje prkosio pravilima, nikad je neću vidjeti
Kad sam nekad imao vremena, imale se 3 i pol zvjezdice
da se nisam prežderala i da nisam ovako troma...jao...bilo bi fajta...ali pošto je usput i žićBo onda...
WTF, ti jesi žensko biče?
:DDDD
Ja mislio opet neki macan korsiti ženske avatare i imena :D
Jbt imam 3-4 provjerene tete na forumu, a ti neznaš za njih
Večer svima ili pak dobro jutro.
Evo prije nego odem spavati, želim sretan Božić svima koji ga slave.
Laku noć
Bok svim birtašima debljamo se pomalo jel,, no krasno dobra taktika ti si to odradil prije spavanja jer bi sutra tj danas mogel bit pre umoran za čestitanje od sve te hrane natrpane u Putaču.
Navodno je stradala i to vrlo gadno, cijela zdjela Čupavaca satrala si ih ko Beba zvečku i to samo zubima koja svirepa besčutnost.
ne, ti si.
EEE majke mi, treba uvesti na googlu "rambox translate"
Jbt pola toga ne skužim kad pišeš
Navodno je stradala i to vrlo gadno, cijela zdjela Čupavaca satrala si ih ko Beba zvečku i to samo zubima koja svirepa besčutnost.
ma nisu samo čupavci...nego mađarice, bijela pita, kiflice i još neke koje ne znam imenovat...imaju jedni odlični s jagodom...kako su mraketina kolači joooj...a stradali su i francuska salata, purica, mlinci, pomfrit, juhica fina, šunka, krumpir salata...još si ja lijepo narežem paradajza...uuuh ... pitam se di to stane...al ako da Bog zdebljat ću se bar 5 kila....
Evo kao i svaki drugi pubertetlija, imam face, pa malo gledam šta ima i naletim na sliku od "frendice"
I sada ti reci, ko je tu normalan
Oni koji su za pravo pobačaja
Večer ljudi
ja sam postala ekspert.
Večer....
D*kam po Linuxu i tražim dostojnu zamjenu Windows Live Mailu....
Malo škicni na google, malo utipkaj u Terminal "sudo apt-get install pič*in_dim", pa opet na internet, opet ukucat u terminal nešto i tako u infinite krug.
Di mogu promjeniti 100 maraka?
Evo kao i svaki drugi pubertetlija, imam face, pa malo gledam šta ima i naletim na sliku od "frendice"
I sada ti reci, ko je tu normalan
Oni koji su za pravo pobačaja
Večer ljudi
Pa kak to zgledaš na Avataru, na sam Božič daj se malo uredi a ne ovak bu te Bog kaznil fučkaj ga.
ja sam postala ekspert.
Cura iz Dubrave i mora znat kaj je to Putača se razme nema druge.
Večer....
D*kam po Linuxu i tražim dostojnu zamjenu Windows Live Mailu....
Malo škicni na google, malo utipkaj u Terminal "sudo apt-get install pič*in_dim", pa opet na internet, opet ukucat u terminal nešto i tako u infinite krug.
Šta će ti bolji mail klijent od Thunderbirda?!
Radi na winsima kao i na Linux-u. Probaj instalirati windows live pod wineom.