Kolut ili flaša?
Mislio sam na čestitanje.
flaša...i odojak :D
znam, al ni to ne radim kad sam bolestan
Kolut ili flaša?
Onda ti preostaje pipanje.
Sretan Božić svima!
SRETAN BOŽIĆ SVIM BUGOVCIMA!!!!
Sretan Bozic!!!
Na dobro vam došao Božić.
Sretan Božić svima...
Sretan Božić :)
Srećan Božić!
Obožavam Linux :)
Na dobro vam došao Božić.
Sretan Božić svima...
Kad si već tu :D
http://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=49&t=89846&p=517032#p517032
Hvala :)
Kolut ili flaša?
Odojak jel a kaj s zdravom hranom ko kuhani Karfioli i Kelj to ništ jel.
Onda ti preostaje pipanje.
Kak se ono još kaže bude ošipaval se razme.
sretan bozic
odojak je najzdravija hrana :)
Sretan Božić ekipi iz Nespavalica.
Ajte ljudi živjeli!
Idete li vi u Kroaciji u ponedeljak u školu?
Mislim da su školarcima praznici počeli i traju do ~15.1.
Nismo, mirni smo do 9. :)
Usput, sve najbolje svima ( briga me tko slavi tko ne ).
odojak je najzdravija hrana :)
Reci to doktoru sa navršenih svojih 50 godina, kad ti kaže nakon pregleda da su ti krvne žile sužene itd da ne idemo u detalje.
Sretan i blagoslovljen Božić svima :)
Sve najbolje..zdravlja, ljubavi i mira u vašim obiteljima i srcima. Neka vam se sve želje ostvare i neka vas prati sreća u životu.
Sretan Božić svima! Btw. jel se i kod vas vani pucaju petarde i vatromet? Ko da je Nova godina,a ne Božić, neznam od kad je običaj za Božić pucat
Sretan Božić svima! Btw. jel se i kod vas vani pucaju petarde i vatromet? Ko da je Nova godina,a ne Božić, neznam od kad je običaj za Božić pucat
kod mene se isto puca.
Baš, od kad je to običaj koristiti pirotehniku za Božić....
Ma neka budala kod nas u selu puca vatromete. Išli mi ekipa (tradicija) po selima okolo kao adam i eva, zaradit si malo za Božić, kad neki lik izvadio dve tri kutije vatrometa na čupriju i ispuca on to u zrak. Budala, ljudi se spremaju za misu, hodaju prema crkvi, on stoji vani i puca vatromet.
Kod mene tiše nego na groblju.
Sretan božić onima koji ga slave, a ostalima sretni i ugodni slobodni dani
kod mene se isto puca.
Baš, od kad je to običaj koristiti pirotehniku za Božić....
A cuj nije baš uobičajeno uopče, ali kod nas se puca da to je tak nekad je bilo znatno jače pa su bile neke fore nakon Polnočke izač ispred Crkve i raspali pa kaj bude.
To sam bas i ja komentirao... ma ko ce ga znat, sto dolazi mlađe to se ja više bojim buducnosti svijeta...
Je, ja jesam dvanaestogodišnjak, al svijedno mislim da će svijeto propast kada moja generacija bude preuzela važne komadne. Al i ovaj Kim Jong Un, koji je daleko stariji od mene, mislim da bude pravio probleme, i da će se zaratiti o da će se Homefront obistiniti. Al ne do kraja, ameri su tu da ih sprijeće!
To sam bas i ja komentirao... ma ko ce ga znat, sto dolazi mlađe to se ja više bojim buducnosti svijeta...
Ne boj se ti za mlade nije to problem, jer oni baš i nemaju prilike nekaj dokrajčit stare oronule prdonje vladaju svjetom a tak če i ostat dok se ne prelije čaša.