Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.786.771
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
15 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
kizo2703 kaže...
mario.L_hr kaže...
Krešo, potrošiti ćeš puno više vremena na traženje rješenja nego na reinstall. Prelomi i instaliraj nove Winse.

Baš ,samo mi nije jasno kako nema ''Repair your computer''? 

Krešo91 kaže...

Ne znam oćeli mi išta odovle pomoć :/

http://forums.techarena.in/operating-systems/1128154.htm

Restartaj PC ,podigni ga s dvd-a ,i idi na Repair. Trebalo bi sve normalno raditi ,ako je disk ispravno snimljen ,bez obzira bio pirat ili original.

• Insert your Windows 7 DVD into your optical drive(DVD drive) and restart the system.
  • Boot using this DVD by pressing any key when windows asks "Press any key to continue..".
  • Select your language in the first screen and click "Next".
  • In this Window, select the option named "Repair your computer".
  • This tool will search for the installation directory for a minute.Once it finished, click "Next" once again.
  • Under Recovery Tool, choose the option named "Startup repair". Now,Windows will try to repair your startup problem and gives a message to restart your system.
  • Restart your system to finish the process.

Nemam pojma zašto, ali nije mi bilo tog dijela kao na slici ili sam možda žurio pa nisam zapamtio (slabo kratkotrajno pamćenje {#})

Sad ću probat to obavit, ako uspije javim se preko Windowsa, ako neuspije onda natrag na Linux live distru koju imam....Mint 10 a.k.a. Julia....

/brb

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
kizo2703 kaže...
mario.L_hr kaže...

Ma nije problem u tome da nema repaira (ima ga tu je na instalacijskom mediju) već u dosta slučajeva ne riješi problem već javi da nije u mogućnosti popraviti sustav.

A ne znam ,on piše da nema opciju. A inače ,pun ku{#}ac puta mi se dosad dogodil ''BOOTMGR IS MISSING'' i svaki put je to sistem ''skoro'' sam rješil ,bez ikakvih problema.

Ali ,naravno ,ako nije samo boot manager ,bolje je napravit reinstall odmah nego se mučit.

Redovito je to slučaj kod oriđiđi OS-a, kad imaš divljaka onda je priča malo drukčija (moje iskustvo).

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
moderator
Za nespavalice (22h - 06h)

večer :)

ima tko da bi mi kupio nešto sa ebaya, uplatim mu na račun??

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke????
16 godina
mario.L_hr kaže...
kizo2703 kaže...
mario.L_hr kaže...

Ma nije problem u tome da nema repaira (ima ga tu je na instalacijskom mediju) već u dosta slučajeva ne riješi problem već javi da nije u mogućnosti popraviti sustav.

A ne znam ,on piše da nema opciju. A inače ,pun ku{#}ac puta mi se dosad dogodil ''BOOTMGR IS MISSING'' i svaki put je to sistem ''skoro'' sam rješil ,bez ikakvih problema.

Ali ,naravno ,ako nije samo boot manager ,bolje je napravit reinstall odmah nego se mučit.

Redovito je to slučaj kod oriđiđi OS-a, kad imaš divljaka onda je priča malo drukčija (moje iskustvo).

Meni na divljaku redovito sve sam popravlja, uz neke iznimke za koje sam sam kriv. Iskreno, ni ne osjetim razliku između orginala i jogurta

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
neaktivan

Anketica: dali se drogirate

13 ne
2 da, lake droge
1 da, teške droge
Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
Krešo91 kaže...

Nemam pojma zašto, ali nije mi bilo tog dijela kao na slici ili sam možda žurio pa nisam zapamtio (slabo kratkotrajno pamćenje {#})

Sad ću probat to obavit, ako uspije javim se preko Windowsa, ako neuspije onda natrag na Linux live distru koju imam....Mint 10 a.k.a. Julia....

/brb

Drž se ti Linuxa, koliko sam vidio i Minercraft radi na njemu..

17 godina
neaktivan

Prokleti Windows Update, prokleti .Net Framework i apdejti za njega. Nabijem WU na ...  {#}

Inace? Sta ima? :)

Kako prebaciti BUG DVD u DivX da mi stane na obicni CD. (probao sam sa Dr DivX ali nejde)
16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Čuj ,instaliral sam i popravljal dosad i puno divljaka ,ali su bili s original diska ili s .isoa s DigitalRivera (MS serveri ,legalni download) ,i nikad problema.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 22:58 (kizo2703).
15 godina
Lazarus Long kaže...

Prokleti Windows Update, prokleti .Net Framework i apdejti za njega. Nabijem WU na ... {#}

openSUSE update, ni ne osjetiš ga.{#}

15 godina
kizo2703 kaže...
mario.L_hr kaže...

Čuj ,instaliral sam i popravljal dosad i puno divljaka ,ali su bili s original diska ili s .isoa s DigitalRivera (MS serveri).

Vjerujem, samo je meni u zadnje vrijeme lakše napraviti reinstall, manje živaca i vremena potrošim a i sustav je brži nego prije istog.

17 godina
neaktivan

{#}

epic

Moja mater te traži!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 22:59 (anshika05).
17 godina

Trebam malu pomoc oko starog filma Winnetou...

Jel to serijal od nekoliko nastavaka ili?

Ako je, jel ovo onda prvi dio? http://www.imdb.com/title/tt0057687/

TrustNo1
17 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Naravno.

Evo neki dan sam računao i samo sam Marivarina popio u 6 godina preko 5000 komada + ostale.

Ja sam teška narkomančina.

Btw, dobro veče!

Slagao liku danas konfu. platio djelove 9500 kn a ja izračunao da je došlo 8000. Fino su ga zalevatili a bome ću i ja kad je panj.

Lijepo mu dam popis djelova ali ne, pita se treća osoba koja o računalima ima pojma kao ja o motokultivatoru i eto 200 ojra u 3pm ode...ccc.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
16 godina

Večer...

Šta se radi?

BOG I HRVATI
15 godina
F1-IVO kaže...

Slagao liku danas konfu. platio djelove 9500 kn a ja izračunao da je došlo 8000. Fino su ga zalevatili a bome ću i ja kad je panj.

Lijepo mu dam popis djelova ali ne, pita se treća osoba koja o računalima ima pojma kao ja o motokultivatoru i eto 200 ojra u 3pm ode...ccc.

Večer i tebi...

To potvrđuje onu staru dvaput je dvaput.

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
To potvrđuje onu staru dvaput je dvaput.

Samo jedno: full hd led monitor sa VGA priključkom...đizus!!!!

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
15 godina
ivan123 kaže...

Večer...

Šta se radi?

Pa di si ti? Nema te ko Čačića za volanom.

Jesu li napokon počeli ti praznici?

14 godina
odjavljen

Dobro veče svima. 

Evo jedno pitanjce, prije nego odem u krpe.

Prije dva tjedna sam odnjeo komp na servis, i kako su mi svi na BOL-u rekli, matična je ošla. Dan kasnije on je to potvrdio i rekao da je naručio novu preko garancije. Sad me zanima koliko još trebam čekat, tj koliko dugo inače vi čekate na komponente koje dobijete preko garancije?

R.I.P Tupac 1971. - 1996.
15 godina
F1-IVO kaže...

Samo jedno: full hd led monitor sa VGA priključkom...đizus!!!!

A grafulja ima display port izlaze.

17 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

U koju kategoriju spada kava i čaj?

Lake droge?

Lipstick junkie be funky all he wanty
16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Prokleti Windows Update, prokleti .Net Framework i apdejti za njega. Nabijem WU na ... {#}

.Net framework? Kad si ti zadnji put radil update ,prije 6 mjeseci? {#}

mario.L_hr kaže...

Vjerujem, samo je meni u zadnje vrijeme lakše napraviti reinstall, manje živaca i vremena potrošim a i sustav je brži nego prije istog.

Nemam problema s brzinom ,ali reinstall? Samo napravim reimaging na clean install ako mi se nešto ne sviđa u ponašanju kante! {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
15 godina
footballer kaže...

Dobro veče svima. 

Prije dva tjedna sam odnjeo komp na servis, i kako su mi svi na BOL-u rekli, matična je ošla. Dan kasnije on je to potvrdio i rekao da je naručio novu preko garancije. Sad me zanima koliko još trebam čekat, tj koliko dugo inače vi čekate na komponente koje dobijete preko garancije?

Pa trebao si dobiti neki papir na kojem ti piše do kada će kvar biti otklonjen, inače mislim da u roku od mjesec dana moraju isto napraviti.

16 godina
mario.L_hr kaže...

Pa di si ti? Nema te ko Čačića za volanom.

Jesu li napokon počeli ti praznici?

Nisu još, od sutra. Od sutra ću biti ovdje čest kao njegove prometne nesreće. {#}

BTW. Komentari i ostalo. {#}

BOG I HRVATI
14 godina
odjavljen
mario.L_hr kaže...
footballer kaže...

Dobro veče svima. 

Pa trebao si dobiti neki papir na kojem ti piše do kada će kvar biti otklonjen, inače mislim da u roku od mjesec dana moraju isto napraviti.

Dobio sam neki servisni papir, sa kojim moram doć po komp, al tamo ništa ne piše.

Svejedno, hvala na odgovoru.

R.I.P Tupac 1971. - 1996.
17 godina
neaktivan
15 godina
kizo2703 kaže...

Nemam problema s brzinom ,ali reinstall? Samo napravim reimaging na clean install ako mi se nešto ne sviđa u ponašanju kante! {#}

OK slažem se da je najpametnije napraviti image nakon djevičanski instaliranih winsa i poslije si gotov s poslom izuzetno brzo. Mene ti u pomoć zovu beznadni slučajevi iz bliže okoline i tolio šarenilo hardwera je za nepovjerovati. Nisam isprobavao restoranje sustava preko image-a snimljenog na drugoj konfi.

15 godina

Najbolje da iskoristiš HDMI. U njega uštekaš adapter na DVI u kojeg opet uštekaš adapter na VGA.{#}

16 godina
moderator

dobio sam hrpu mobitela, većina novi mobiteli, samo bez baterija :))

sad to slagat sve...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke????
15 godina
neaktivan

dobra vecer narode {#}{#}{#}

http://smokingifs.com/uploads/Sexy-redheads-grab-each-others-ass.gif
17 godina
Whatsup.

Ja se mučim sa Steamom, ne želi mi aktivirat forum acc već 3 mj. a nemam se s kim tradeat...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice