- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kaj je....spammeri...lolololol
E,ajd' kad ste ovak na hrpi....netko mi može pomoć ????
Problem s downloadom Catalist 9.2.
Cijelo vrijeme mi se događa isto,pogledajte ...molim Vas,screenshot:
Kaj je....spammeri...lolololol
E,ajd' kad ste ovak na hrpi....netko mi može pomoć ????
Problem s downloadom Catalist 9.2.
Cijelo vrijeme mi se događa isto,pogledajte ...molim Vas,screenshot:
idem ja učit
pozz!!

LOL. Ja sam 193cm i 102kg :D

ode ja na spavanac.
Sutra je polunaporan dan.
Malo šopinga,šarafljenja žvrljanja po gradu....
Laku noc svima
Kakvi debeli... ja bivši veslač :)... je da sad imam bliže 110 jer sam se udebljao, ali imao sam 100 aktivan :)
Manic od 100kg? Joj kad ti doleti crveni na 14 dana.... cccc - nije, nije, zgodna cura je manic.:)
@up: eno iskon chat radi sasvim ok, a i može Bug napravit u Silverlightu nešto gore:) - Mene brine post count. Glasam za ukidanje.
Ej ej, nisam vam ja jedan od onih(općenito) nerdova šta ima 215 kila i treba mu dvije stolice da sjedne. :) Ja sam normalno težak, normalne visine, normalne boje, ali čudnovate kose.
Kakvi debeli... ja bivši veslač :)... je da sad imam bliže 110 jer sam se udebljao, ali imao sam 100 aktivan :)
Manic od 100kg? Joj kad ti doleti crveni na 14 dana.... cccc - nije, nije, zgodna cura je manic.:)

napokon jedna pametna..
a da se vratimo na to i zahvalimo i čestitamo autoru ove prelijepe teme na tom dostignuću i shvaćanju što zbilja ovomu društvu treba..
xD
Ej ej, nisam vam ja jedan od onih(općenito) nerdova šta ima 215 kila i treba mu dvije stolice da sjedne. :) Ja sam normalno težak, normalne visine, normalne boje, ali čudnovate kose.
Laku noć. Dižem se u 5 s kokotima pa moram u krpe.

Laku noć. Dižem se u 5 s kokotima pa moram u krpe.
a da se vratimo na to i zahvalimo i čestitamo autoru ove prelijepe teme na tom dostignuću i shvaćanju što zbilja ovomu društvu treba.
xD
Polako se osipamo

Kakva ljutnja. Ja obožavam svoju kosu. :) *opsessed* *opsessed* *opsessed* *opsessed*