Večer ljudi!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Treba mi neki programcic za preimenovanje slika. Posto slike s jednog aparata imaju oznaku DSC s drugog IMG s moba nekaj trece...treba mi da ih poslazem tipa:
Nova godina 2003 pa da sve imaju taj naziv samo drugi broj na kraju.
Imali neko prijedlog
Označiš sve slike - upišeš jedan naziv "Nova godina 2003" i stisneš Enter.
Automatski postanu formata "Nova godina 2003", "Nova godina 2003 (1)", itd.
EDIT: nisam vidio da je Izgr pomogao.
Btw. iš iš ovdje
Eh te žene... baš teško prihvataju neke stvari.. za koje su same krive..
Ja joj ne bi ni odgovarao, takve melodramatične poruke mi dižu tlak...
Reci da nije gotovo pa kaj bude bit če.
Ja joj ne bi ni odgovarao, takve melodramatične poruke mi dižu tlak...
pa upravo tako, neću joj ni odgovoriti ništa.. samo sam stišao mobitel jer znam da će i zvati kasnije... jednostavno me ne interesira jer stvarno ja joj nisam kriv za neke njene hirove i gluposti...
evo imam jedan propušten poziv :)
rambox ma bih ja to rekao, ali znam unaprijed kakve me stvari čekaju.. jer to se sve ukrug vrti..
Večer ekipa!
Sutra neki izbori, treba iskopat mrtve pa ić na glasanje... :P
Šta je ovo, nitko da otvori?
Dobra večer svima.....
OPEN
Večer ljudi
Ima neko da je pročito zločin i kaznu? Treba mi dojam o djelu, ukratko
Šta je ovo, nitko da otvori?
Dobra večer svima.....
umorni od glasanja...
kukurikuuuuu
Dobro večer...
Idući tjedan laganica po poslu, 3 dana samo :D
Ono znaci:
"Ne vjerujem da je izmedu nas gotovo. Znam da ces se pokajati i vratiti se, ti mucko dubre!! U to sam sigurna 100%. Bit ces moj, kat tad...a onda se pazi, dobro se pazi..."
Večer svima.
Gleda li tko ovo "pobjednicko" obracanje Jace?
Jadna, najela se ludih gljiva..

Gleda li tko ovo "pobjednicko" obracanje Jace?
Jadna, najela se ludih gljiva..
Gledam i pitam se na cemu je da da i meni malo
"Ovi s lijeva" ma fuj.. Kako ne zna priznati poraz.
Nekulturno.
Nitko, nitko, nitko pa nitko.
pa sto pricas?
Sto se prijetis?
Dobro vecer nova Hrvatsko!

Sad ce doc ovi komunisti za koje mislism da ce nas izdat brzo sad cuje mda kosorica sere o ratu ma mars u
Sad ce doc ovi komunisti za koje mislism da ce nas izdat brzo sad cuje mda kosorica sere o ratu ma mars u
Ma nek dode ko hoce, samo ne HDZ!
Pojasni ovo komunisti?
Po čemu su to SDP-ovci komunisti?
Jel ti znaš da su socijaldemokrati postojani kao ljevica u svakoj demokraciji u Evropi, u zemljama u kojima od komunizma nikad ni k nije bilo.
Eto, to me živcira, takvo razmišljanje, ajde skokni na wikipediju pa prouči obilježja lijeve političke orijentacije.
edit: ispričavam se, vidim da si 97. godište, nisi to gradivo još prošao u školi...
Pojasni ovo komunisti?
Po čemu su to SDP-ovci komunisti?
Jel ti znaš da su socijaldemokrati postojani kao ljevica u svakoj demokraciji u Evropi, u zemljama u kojima od komunizma nikad ni k nije bilo.
Eto, to me živcira, takvo razmišljanje, ajde skokni na wikipediju pa prouči obilježja lijeve političke orijentacije.
edit: ispričavam se, vidim da si 97. godište, nisi to gradivo još prošao u školi...
Pravi pilot, odmah se zapali.
Politika nije vrijedna svađe. Bitna stvar je da oni nauče da su zamjenjivi i ako ne budu radili u interesu svih, pa-pa. Samo kad bi narod to shvatio....
Zar nije tako sa svim informacijama. Tu se možeš prepucavati s klincom koji iz druge ili treće ruke priča što je bilo u 90-im, nije bitno to što sam tada bio u debeloj punoljetnosti on zna bolje.
Zar nije tako sa svim informacijama. Tu se možeš prepucavati s klincom koji iz druge ili treće ruke priča što je bilo u 90-im, nije bitno to što sam tada bio u debeloj punoljetnosti on zna bolje.
Cuj, nije da sam proucio tadasnju politiku do pojedinosti, ali ipak rado prepustim rijec vama starijima :)

Pravi pilot, odmah se zapali.
Politika nije vrijedna svađe. Bitna stvar je da oni nauče da su zamjenjivi i ako ne budu radili u interesu svih, pa-pa. Samo kad bi narod to shvatio....
You bet your ass
Slažem se da politici nije mjesto na forumu, ali kad se raspravlja, ne mogu šutjeti.
Da, narod ne shvaća koliki potencijal ima. U normalnim demokracijama, političari se boje naroda, a ne obrnuto...
Kapitalizam ne moze bez komunizma.