- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eh idem ja spavat aj svima sve od reda pozdravljam. @F1-IVO hvala za info i nema problema za slanjem stick. Laku noć!!!!
Dobra vexer dobri ljudi. Voc ap?

Dobra vexer dobri ljudi. Voc ap?
Naganjamo krtice i ......
imaš koji dobar skin za iGO?
:)laku noc decki...ugodnu noc zelim i mirnu nedjelju
imaš koji dobar skin za iGO?
Ne koristim ovaj osnovni. Kako ga vozim na Wildfire-u, zbog rezolucije se nisam ni trudio tražiti nešto bolje.
Ne koristim ovaj osnovni. Kako ga vozim na Wildfire-u, zbog rezolucije se nisam ni trudio tražiti nešto bolje.
meni fali što nemam sat na njemu :/
ima onaj dimka skin koji je ok, al je prenatrpan za mali ekran
Vrijeme je za spavanje.
Laku noć ekipa!
Njah nisam ovisan.
Samo nakon godine dana mogu konačno igrati pa sam se htio ispucati.
A sad stvarno više ništa ne vidim, ln.
meni fali što nemam sat na njemu :/
ima onaj dimka skin koji je ok, al je prenatrpan za mali ekran
Meni je ovo OK, veći ekran od Nokie E 71 gdje imam Garmina XT. Fora mi je bila staviti ih oba na navigaciju i paralelno voziti. U ZG imaš nekoliko točki koje do danas nisu rješene. Jedna od njih je na Sigečici. Skužiš da su karte od istog dobavljača, garminove su malo novije.
heh F1-IVO nesto novije od Alizee pa ti reci da je losa
Mah nije mi više in.
Meni je ovo OK, veći ekran od Nokie E 71 gdje imam Garmina XT. Fora mi je bila staviti ih oba na navigaciju i paralelno voziti. U ZG imaš nekoliko točki koje do danas nisu rješene. Jedna od njih je na Sigečici. Skužiš da su karte od istog dobavljača, garminove su malo novije.
ima raznih karti, pogledaj ono što sam ti dao, ima ih hrpa različitih za HR možda je neka bolja
kad bi barem mogao ubacit nekako sat u ovaj default skin :/
Dakle, vas dva Maria ste presla na android jeli?
hehe

Vecer
heh F1-IVO nesto novije od Alizee pa ti reci da je losa
Mah nije mi više in.
a jesi li vidio onaj striptiz od decibelle sta je oponasa :)
hehe
Ma nikad, to mi je rezervni mobitel koji služi kao navigacija i ako osnovni crkne.
Nokia E71 je zakon, hebeš sve mobaće s virtualnom tipkovnicom (bez obzira na OS).
hehe
ne, s androida na WM :)
Pređite vi na bijelo.
Pređite vi na bijelo.
Tek nakon što potrošimo crno (ili crveno).
hehe
Ma nikad, to mi je rezervni mobitel koji služi kao navigacija i ako osnovni crkne.
Nokia E71 je zakon, hebeš sve mobaće s virtualnom tipkovnicom (bez obzira na OS).
uuu nokia E71, nju moj caca ima, odlicna je, makar ima vec 3 godine, al radi ko sat. Ima super navigaciju i dobar OS.

Treba mi neki programcic za preimenovanje slika. Posto slike s jednog aparata imaju oznaku DSC s drugog IMG s moba nekaj trece...treba mi da ih poslazem tipa:
Nova godina 2003 pa da sve imaju taj naziv samo drugi broj na kraju.
Imali neko prijedlog
Treba mi neki programcic za preimenovanje slika. Posto slike s jednog aparata imaju oznaku DSC s drugog IMG s moba nekaj trece...treba mi da ih poslazem tipa:
Imali neko prijedlog
ReNamer
Imali neko prijedlog
Windows Explorer
Sve ih strpaj u isti folder, select all i onda rename, nazovi prvu "Nova_" samo ce se dalje po redu.

uuu nokia E71, nju moj caca ima, odlicna je, makar ima vec 3 godine, al radi ko sat. Ima super navigaciju i dobar OS.
Boljeg nema, jedini problem je kad ti ispadne iz ruke i pogodi te u boso stopalo, dobro je ako kosti ostanuo čitave.
Ode i ja spavati, ujutro misa. LN!
nista decki idem pogledat koju epizodu simsona...
stavio sam jednu sliku ali izbrisao da ne bude kartona :D