Sam sebe nazoveš spammerom.
Challenge accepted.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
večer :)
koji lik http://www.bug.hr/forum/post/komponente-oprema/prodaja-hdd-40gb-ideata133-prodajem/2481782.aspx
Večer svima....
Došao sam do pola instalacije OS X-a, sad je napokon prošao onih 18 minuta gdje je zapeo :)
Trenutno je na 13 min :)
večer nespavalice, može li mi netko objasniti kako da onako prikrijem neki tekst, da se mora oznaciti kako bi se moglo procitati :)
ovako?
večer nespavalice, može li mi netko objasniti kako da onako prikrijem neki tekst, da se mora oznaciti kako bi se moglo procitati :)
Ovako
Ovako
Ovo je stvarno smiješno.
Ovako
Ovo je stvarno smiješno.
hahaha
uspio sam sam :)
Večer :)
Da još jednom pitam... ima netko u nespavalicama tko se bavi bazam treba mi jedna sugestija :)
Večer :)
Da još jednom pitam... ima netko u nespavalicama tko se bavi bazam treba mi jedna sugestija :)
Pucaj, meni dobro idu baze :)
Idu i meni, ali sam sad zablokirao, a treba mi dobra ideja za bazu. Naime radimo u školi baze i za zadaću trebamo napraviti bazu sa više tablica i sve to povezano skupa i sa upitima i izvješćima. E sada ja to sve znam napraviti, ali što da mi bude tema baze? Neko poduzeće ili nešto slično? Treba mi neka tema da prema njoj napravim bazu iz koje ću moći lako napraviti izvješća i sl., znači mora imati nekog smisla... (škola ne smije biti jer smo to radili u školi xD) ako me kužiš :D
Idu i meni, ali sam sad zablokirao, a treba mi dobra ideja za bazu. Naime radimo u školi baze i za zadaću trebamo napraviti bazu sa više tablica i sve to povezano skupa i sa upitima i izvješćima. E sada ja to sve znam napraviti, ali što da mi bude tema baze? Neko poduzeće ili nešto slično? Treba mi neka tema da prema njoj napravim bazu iz koje ću moći lako napraviti izvješća i sl., znači mora imati nekog smisla... (škola ne smije biti jer smo to radili u školi xD) ako me kužiš :D
aha te baze...
Ja sam dobar u băzama, u bāzama nisam
Ajde da ne otvaram novu temu, pitat cu opet ovdje.
Znaci, kad tu i tamo na kompu upalim CS 1.6 da zaigram s ekipom, nemogu se kretat 'u koso'. Mogu ic iskljucivo lijevo, desno, naprijed, nazad. Nemogu recimo ic da drzim desno i naprijed odjednom, a do neki dan sam to mogao. Zna netko sta da radim? Mislio sam da je nesto do kontrola, vratio sam sve na default, i opet nista.
Mozda netko zna za neki proxy? Treba mi hitno....
Hide my ass ip lista + neki addon za browser
Bolje da Rusi zaustave gas nego da ga Nemci puste!!
Bolje da Rusi zaustave gas nego da ga Nemci puste!!
Ruski telegram:
Plin STOP Nafta STOP
I think I just got a date
Ja jednoj maloj već odgađam treći put odlazak u kino...
a kad stvarno imam prečih stvari u tim terminima.
Btw. Dobro večer ekipo!
Ja jednoj maloj već odgađam treći put odlazak u kino...
a kad stvarno imam prečih stvari u tim terminima.
Btw. Dobro večer ekipo!
heh, mi smo odgodili do završetka hrpe ispita (negdje za 2 tjedna cca) :)
Zadovoljan sam, ovo mi je prvi put :D
Kam je vodiš, ak' nije tajna :D
Kam je vodiš, ak' nije tajna :D
Neznamo još, piće valjda, vidit ćemo.
Neznamo još, piće valjda, vidit ćemo.
Najbolje za početak
Večer nehrkalice.
Napokon doma .
Upravo mi se skinuo Assassin's Creed.
Pozdrav, ode ja
Večer nehrkalice.
Napokon doma .
Upravo mi se skinuo Assassin's Creed.