Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.789.099
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
14 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Lazarus Long kaže...
zoharbizo kaže...

Vecer Lazo,nes si ljut.

Ne! Zasto bih bio ljut kada greskom obrisem MBR i tabelu particija na tudem disku? {#}

Mala sala, cika Lazarus je to sve trkom sredio.....

Neka neka.Samo bez nerviranja.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 23:21 (zoharbizo).
16 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Večer...

Imam 89 prijatelja na Facebooku. Time to do spring cleaning :)

266  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
lzgr kaže...

Večer...

Imam 89 prijatelja na Facebooku. Time to do spring cleaning :)

266 {#}

68 {#}

I sakrio sam sve :)

Lipstick junkie be funky all he wanty
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...
Lazarus Long kaže...

Na kojim je Windowsima prvi put dosla podrska za USB?

Želim sve točno, koji SP ili što već :)

Sjećam se da si bio u nedoumici oko ovoga :)

Windows 98SE

[edit]

Ali ja priznajem Windows Me posto smo na W98 SE imali problema. Nije sve radilo [a doduse i nije bilo bas mnogo USB uredaja]

Kako prebaciti BUG DVD u DivX da mi stane na obicni CD. (probao sam sa Dr DivX ali nejde)
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 23:24 (Lazarus Long).
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
lzgr kaže...
Lazarus Long kaže...

Na kojim je Windowsima prvi put dosla podrska za USB?

Želim sve točno, koji SP ili što već :)

Sjećam se da si bio u nedoumici oko ovoga :)

Windows 98SE

Krivo čika Lazo :)

Win95 OSR2

Kaže i tvoj tata {#}

14 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Lazo,evo jedno pitanje.Imam Seagate sata disk od 250 gigi,star je 4 godine i ima jedan bad sector.Stalno mi varira kolicina praznog C diska sa 24,9 na 25,9.Neovisno o ikakvim akcijama koje poduzmem sto se tice diska?Jel ti poznat uzrok?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Lazo,evo jedno pitanje.Imam Seagate sata disk od 250 gigi,star je 4 godine i ima jedan bad sector.Stalno mi varira kolicina praznog C diska sa 24,9 na 25,9.Neovisno o ikakvim akcijama koje poduzmem sto se tice diska?Jel ti poznat uzrok?

Temp fajlovi, restore točke?

17 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Win95 OSR2

Kaže i tvoj tata  {#}

Imam mentalnu blokadu i nikako se ne mogu sjetiti da smo koristili nesto sto je USB na W95. Tate mi! :)))

Kako prebaciti BUG DVD u DivX da mi stane na obicni CD. (probao sam sa Dr DivX ali nejde)
14 godina
F1-IVO kaže...
zoharbizo kaže...

Temp fajlovi, restore točke?

Sve uklonjeno.Nista novo ne instaliram,cistim sve ostatke iz browsera.I tako iz dana u dan,kao da je poludio,ne radi nikakve probleme,samo jednostavno krade 1GB pa vrati s vremena na vrijeme.

17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Koliko ima particija?  System Volume Information  je [hiden] folder od System Restorea i razmnozi se po svim particijama i zauzima prostor (u njemu se gomilaju logovi od chekc diska i slicne gluposti)

17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
lzgr kaže...

Win95 OSR2

Kaže i tvoj tata {#}

Imam mentalnu blokadu i nikako se ne mogu sjetiti da smo koristili nesto sto je USB na W95. Tate mi! :)))

Da, imao je vrlo ograničenu podršku za USB.

Sjećam se i na Win98 kako sam ja (imao sam kolko ono... 3-4 godine) morao instaliravati USB printer :)

Da, ja sam sa 4 godine instaliravao USB printer na Windowsima 98 {#}

17 godina
neaktivan

Jel ima netko za rješit povoljno kakvu sck.478 matičnu?

Još tražim i svi mi nude poluispravne ili pak neke nebulozne cifre. Obećao sam taj komp još odavno i sam me već pomalo sramota:(

14 godina
Lazarus Long kaže...
zoharbizo kaže...

Koliko ima particija? System Volume Information je [hiden] folder od System Restorea i razmnozi se po svim particijama i zauzima prostor (u njemu se gomilaju logovi od chekc diska i slicne gluposti)

Dvije particije,C i D.

17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Sve uklonjeno.Nista novo ne instaliram,cistim sve ostatke iz browsera.I tako iz dana u dan,kao da je poludio,ne radi nikakve probleme,samo jednostavno krade 1GB pa vrati s vremena na vrijeme.

Superfetch i MFT zauzimaju mjesto. Pogotovo ovo drugo koje biva sredeno nakon defragmentacije diska

Preporucam full format ili bar provjera NTFS-a sa chkdsk C: /f /r

17 godina
neaktivan

Windows 95 Build 189 :)

14 godina
F1-IVO kaže...

Jel ima netko za rješit povoljno kakvu sck.478 matičnu?

Još tražim i svi mi nude poluispravne ili pak neke nebulozne cifre. Obećao sam taj komp još odavno i sam me već pomalo sramota:(

Nazalost nisam pronasao.Lazo hvala u vezi diska,hvala i tebi Ivo.

17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Lazo prekjučer sam uspješno ghostao kompletni disk (Windows XP) na novi disk sa Norton Ghostom nakon dugo vremena:)

Mušterija mi donesla komp i novi disk a pošto sam bio lijen da iznova sve instaliram jednostavno sam klonirao stari disk na novi i sve gotovo u manje od sat vremena.

Mušterija zadovoljna, ja također.

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Lazarus Long kaže...

Lazo prekjučer sam uspješno ghostao kompletni disk (Windows XP) na novi disk sa Norton Ghostom nakon dugo vremena:)

Mušterija mi donesla komp i novi disk a pošto sam bio lijen da iznova sve instaliram jednostavno sam klonirao stari disk na novi i sve gotovo u manje od sat vremena.

Nisi nikad koristio Ghost ili Acronis do sad, priznaj? I kako ti se svidelo?

17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
F1-IVO kaže...
Lazarus Long kaže...

Nisi nikad koristio Ghost ili Acronis do sad, priznaj? I kako ti se svidelo?

Jesam davno i totalno sam zaboravio šta i kako ali brzo sam uhvatio mot:)

Acronis sam prije koristio više. Sad ću se držat Ghosta:)

16 godina
neaktivan

Vecer!

17 godina
F1-IVO kaže...
Lazarus Long kaže...

Bok svim nehrkalicama, sram te bilo maznul si stari disk na novi bez pitanja baš me zanima kak se osječal stari disk sigurno iskorišteno do daske.{#}{#}

Kad smo več ko kloniranja diska, Easeus ima besplatan i vrlo jednostavan te pouzdan program za taj posel koji radi samo s Boot CD normalno i nema frke.{#}

http://www.easeus.com/disk-copy/disk-copy.htm

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina

Old Insomniac
17 godina
neaktivan

Ma OS X je odlican :)

Recover - source: disk1 - destination: disk2 - Recover

Gotovo :)

16 godina
neaktivan

Večer svima.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina
neaktivan

Hvala za info. Imam baš dva WD 80gb pa ću malo isprobavati ovih dana.

17 godina
neaktivan
Ivo i Lazo, htio bih vas komentar na moje multi accounte. Stalno me strah da cu dobit karton :-(
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...
Ivo i Lazo, htio bih vas komentar na moje multi accounte. Stalno me strah da cu dobit karton :-(

Na crnoj si listi i za najmanji kiks letiš.

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
lzgr kaže...

Ups...Really?

Not good for me. Not at all.

13 godina
odjavljen
lzgr kaže...

Ups...Really?

Not good for me. Not at all.

Šta si se stiso! {#}

16 godina
neaktivan

Ja sam zbilja out u tom pogledu, odnosno nemam pojma o tome...

Što si uopće radio multije, ako se smije znati?

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice