Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.785.896
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
RE: Za nespavalice
coder_ kaže...

Šta je to sinoć bilo? Nigdje nikoga!! Prazno već u pola 2..sramota..

Ja bogmeč nisam kriv....tamo di bijah sinoć nema interneta....LoLCool
E5200/OC@3.75Mhz,GIGABYTE P-35 DS3-L,3Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3&Zalman cooler,HDD Seagate 320&500Gb Sata2,2x DVD Rom LG 18x,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec medium tower 2x120mm fan,5x92 mm fan,Lcd LG 19"-1440x900.
16 godina
Za nespavalice

ma neće ni mene bi bogami kad mi u ned dođe brat iz njemačke s curom ,

bit ću protjeran iz sobe, a toga mi je već malo priko k... svaki put kad dođe ode

ja moran na kauč

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Pa bil je onu vecer najnježniji prema njoj pa mu je "dala" hahaha

uff. pa gdje sam ja bio te večeri?! Plač
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Mala je dala, nije to šala... hahahaha :) Kako bi pjevala Severina..
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Trebal si bit.

Covjece koje spike su padale.

Bilo svega.

Phenom II 940BE @ 3.6ghz, Biostar TA-790GX 128M, Patriot 2x2GB DDR2 800mhz 4-4-4-12, ATI HD4670 , Seasonic 430W ,
16 godina
Za nespavalice

evo opet, jbt šta žena radi od miškaraca, brzo stavite pastu i coolere...

e kad nisi tu nema ništa možeš slobodno pročitat par str pa ćeš  vidit

i kajat se šta nisi nespavalica

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 1:57 (Makić).
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
LUXX kaže...

uff. pa gdje sam ja bio te večeri?! Plač
 Spavao si ko zaklanBelji se
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Palite RTL.

Eto filma za 10.

Bez povratka.

Jako fini filmic

Phenom II 940BE @ 3.6ghz, Biostar TA-790GX 128M, Patriot 2x2GB DDR2 800mhz 4-4-4-12, ATI HD4670 , Seasonic 430W ,
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

evo opet, jbt šta žena radi od miškaraca, brzo stavite pastu i coolere...

I upalite usisavačSmijeh
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
Za nespavalice

obavezno i to electro'luxx' 1600W

16 godina
Za nespavalice

Ništa RTL(niti bilo koja druga TV)....mrzim TVBelji seCool

E5200/OC@3.75Mhz,GIGABYTE P-35 DS3-L,3Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3&Zalman cooler,HDD Seagate 320&500Gb Sata2,2x DVD Rom LG 18x,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec medium tower 2x120mm fan,5x92 mm fan,Lcd LG 19"-1440x900.
16 godina
neaktivan
kad već spominjete filmove, idem večeras pogledat Valkyrie. jel tko pogledo? dojmovi?
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ni meni se ne da na TV! Me and my comp!!

btw tek sam sad skuzio da ima vemil i u Splitu! Loooooooooooooooooooooooooooooooool!!!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
kad već spominjete filmove, idem večeras pogledat Valkyrie. jel tko pogledo? dojmovi?
 Ja sam čuo da je dobar od frendova- skinuo sam ga jučer njega i underworld: rotl da ću ih gledati, ali sam gledao samo underworld.
17 godina
neaktivan
Zely kaže...

Ni meni se ne da na TV! Me and my comp!!

btw tek sam sad skuzio da ima vemil i u Splitu! Loooooooooooooooooooooooooooooooool!!!

Ja imam tv-karticu a u tuneup-u mi piše da program za gledanje TV-a nisam pokrenuo više od 6 mjeseci. Ja odkad imam ADSL ni ne približavam se televiziji.
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
jurluk kaže...
 Ja sam čuo da je dobar od frendova- skinuo sam ga jučer njega i underworld: rotl da ću ih gledati, ali sam gledao samo underworld.
 I kakav ti je Underworld...trebali su taj film prvi emitirat...Meni osobno nis posebno, onak za ubit vrijeme OK
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...
Paolo2612 kaže...
jurluk kaže...
 I kakav ti je Underworld...trebali su taj film prvi emitirat...Meni osobno nis posebno, onak za ubit vrijeme OK
 Meni je underworld: LotL jako dobar film i potpuno je ispunio moja očekivanja - nisam očekivao neko remek djelo (niti taj film je remek-djelo) , ali je dobar fantasy akcijski film sa solidnom pričom za ubiti sat i pol dosade.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 2:25 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Eto mene nazad...O čem se raspravlja??

Već vidim da se LUXX zacementirao uz tv i gleda super uber ultra cool film.. hehe

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 2:39 (coder_).
17 godina
neaktivan

Osim o manicnom klikanju refresh opcije i cekanju da neko zapocne neku temu? Smijeh

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Mene zanima jedna stvar. Zašto ljudi toliko vole ovu temu??

16 godina
Za nespavalice

Hm,ne znam za ostale....meni je super zato kaj je neobavezna.

Znači,možeš o bilo čemu...ustvari ova tema je nešto poput chat box-aBelji seCool

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

e, samo da se javim..

igran cod4 sa ekipon....

tako da san off, ali docu cu za nekih 30.+-45min...

p.s.

PA OVO JE VIŠE... khm khm..

opet san dobija žuti..

i, to zbog, ni manje ni vipe, nego Potpisa!!???

a, sad nezan bi li plaka ili se smija...

Evo, potpis dovoljno kratak i bez- entera. :)
16 godina
neaktivan
zbog toga kad bi se ocekivalo da svi spavaju ovi sta ne spavaju imaju kako medusobno kratit vrijeme i punit cifru postova
ovdje ne mozes ic offtopic ili ikako osim vrijedanjem zaadit karton tako da ne moras previse pazit sta pises
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
17 godina
neaktivan

Hmmm. ne znam. Mozda je to zato sto kad budemo budni do dugo u noc, radi nekog posla ili cega vec, mi koji zivimo sami, smo upravo to sami. Pa dodjemo trazit drustvo paralelno radeci onaj posao (ili sta vec radimo) da smo uopce budni. Hm, da Smijeh

Hm, zar se nebi ovi smajlici mogli sredit da kada napisem ":-)" da pokaze Osmijeh ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 2:48 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...

e, samo da se javim..

igran cod4 sa ekipon....

tako da san off, ali docu cu za nekih 30.+-45min...

p.s.

PA OVO JE VIŠE... khm khm..

opet san dobija žuti..

i, to zbog, ni manje ni vipe, nego Potpisa!!???

a, sad nezan bi li plaka ili se smija...

Pa znaš zašto dobiješ žuti?? Zato jer se ne držiš pravila!! hahaha

Kako ja nikad ne dobijem žuti!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 2:57 (coder_).
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Mene zanima jedna stvar. Zašto ljudi toliko vole ovu temu??

zašto?

pa, zato šta je drugačija od svih drugih tema..
ovo je tema više nešto kao za zezanciju,  i razonodu, ali ima i dosta stvari koje ne spadaju u to.
baš zato što ljudi nemaju obvezu držat se neke teme, odnosno mogu , baš kao i Real Lifeu, početi pričati o hardware, a završiti na temi o curama..
a, i nije baš toliko popularna , sobzirom da ima jedno 15ak aktivnih članova.. i nekoliko njih koji navrate s vremena na vrijeme...

xd

i, da nebi zaboravili..
treba se autoru teme odati prizanje nekakvo..
možda da napravimo virtualnu tortu za 2000. post...
fromcelltohell kaže...

Hm,ne znam za ostale....meni je super zato kaj je neobavezna.

Znači,možeš o bilo čemu...ustvari ova tema je nešto poput chat box-aBelji seCool

coder_ kaže...

Pa znaš zašto dobiješ žuti?? Zato jer se ne držiš pravila!! hahaha
 hehee..
ma, iman dooooosta kartončića.. a već dva mjeseca sam na "odvikavanju".. pa mi je sad žaj šta san ovoga dobia bezrazložnoo... za glupost.. ali neću ipak ulaziti u polemiku o ispravnosti mog kartona..
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 2:56 (puma1400).
16 godina
neaktivan

A ja mislio da ova tema nece ici najbolje a pogle sad kolko postova ima...Smijeh A evo i ja sam jos uvijek budan, malo cod4 se igralo malo po netu al sad bi bilo dosta pa se gre spat.

btw. sta microsoft ken*ka sa bd? Moraju oni filozofirat...

17 godina
neaktivan
Independent kaže...

Haaa??
17 godina
neaktivan
Independent kaže...

A ja mislio da ova tema nece ici najbolje a pogle sad kolko postova ima...Smijeh A evo i ja sam jos uvijek budan, malo cod4 se igralo malo po netu al sad bi bilo dosta pa se gre spat.

a, tema je zapravo nastala jer je mene zanimalo šta ljudi rade po noći, tako da i ja poslušam neki njihov "savjet" i sebi malo prikratim vrijeme...

pa da bih izbjegao gluposti i osude onih koji noću spavaju, stavio sam "radno vrijeme"..
i, tako je, iz posta u post, iz stranice u stranicu, ova tema postala nešto kao neobavezno štivo svih nočnih pticaa...

:))
17 godina
neaktivan
Independent kaže...

A ćeš im ti dat pare za licencu? Zašto bi microsoft davao pare filmskim studijima za reprodukciju filmova. Kako što kaže ono čudno ekonomsko pravilo: Koliko god neka tvrtka bila dobra u nečemu (čak i ako je najbolja), ako joj to nije primarni interes neka odustane od toga. Druge firme mogu to raditi (možda) jeftinije i kvalitetnije, a tvrtka može se posvetiti svojim primarnim ciljevima koji neće bit sputavani od drugih (njima) nevažnih projekata.

Glavno je da oni imaju prženje data bd-a. Činjenica je da će puno veća količina skidati s neta bd-ripove i pržiti ih nego što će gledati originalne filmove. A o drugim stvarima što će pržiti da ne govorimo.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 3:16 (Paolo2612).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice