Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.783.213
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Mislim da je došlo vrijeme da se ide spavat... Kako to ono ide??? zzzzzzzz      zzzzzzzzzz  zzzz   heheh

Valjda sutra i radit sad kad su ispiti gotovi..pa treba bit odmoran...

Ekipa uživajte i ugodnu raspravu vam želim. Laku noć..

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 2:12 (coder_).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ode i ja.

umoran ko konjina.

laku noc svima

Phenom II 940BE @ 3.6ghz, Biostar TA-790GX 128M, Patriot 2x2GB DDR2 800mhz 4-4-4-12, ATI HD4670 , Seasonic 430W ,
16 godina
Za nespavalice

Pravi nespavalica je tek sad u igri ima koga

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Sleep is for the weak!

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Tako je, tek sada nastupaju prave nespavalice.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
coder_ kaže...

Mislim da je došlo vrijeme da se ide spavat... Kako to ono ide??? zzzzzzzz      zzzzzzzzzz  zzzz   heheh

Valjda sutra i radit sad kad su ispiti gotovi..pa treba bit odmoran...

Ekipa uživajte i ugodnu raspravu vam želim. Laku noć..

Laku noć coderuuu...
LUXX kaže...

ode i ja.

umoran ko konjina.

laku noc svima

ajde, laku noć konjino, luxxićuuuu...
xD
Makić kaže...

Pravi nespavalica je tek sad u igri ima koga

ou jeaaa!
naxeem kaže...

Sleep is for the weak!

ou jeaaaa!
Paolo2612 kaže...

Tako je, tek sada nastupaju prave nespavalice.

napokon!!!!

radi itko išta zabavno?
ne?

hahaa..

naxeeem!!1 pa gdje si bratee??
Steve Jobs je moj uzor! haha http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Žene više nisu prisutne pa odo radit dalje... trebam večeras završit eksport poruka za 3 modula koja još nisam napravio... dakle.. imam što radit do 5... :D

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Sada sam si zgadio cijeli dan, baš mi frend govori i tupi da skinem neki film Kino Lika. Ja ga skinuo, i malo prošvrljao da vidim dal film valja (da nije fake, inače nemam povjerenja u hrv kinematografiju). I baš naletio na onu scenu sa nekom svinjomPlač Bemti kako je gadno i odvratno

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Žene više nisu prisutne pa odo radit dalje... trebam večeras završit eksport poruka za 3 modula koja još nisam napravio... dakle.. imam što radit do 5... :D

uff..
nisan razumio šta imaš raditi, ali svejedno-uživaj..

Steve Jobs je moj uzor! haha http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Neće uživati, ali šta ćeš - posao je posao.

16 godina
neaktivan
Pozdravljam ekipu nespavalica! Ja taman igra AoE III, sad bi moga pogledat Slumdog milionare pa cu onda odlucit sta dalje! pozz
Howgh!
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
16 godina
Za nespavalice

Evo vidim da imamo i novih članova u našem klubu nespavalica

ja bacim đir svako 40 min nakon svake epizode

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

sori ljudi,

ali ja odustajen...

Krepan san cili..

Muerto..

dakle, ciao đaci i vidimo se sutra i neki od narednih dana... hehee..

17 godina
neaktivan
Makić kaže...

Evo vidim da imamo i novih članova u našem klubu nespavalica

ja bacim đir svako 40 min nakon svake epizode

Koju seriju gledaš? Već sam zaboravioSramim se
16 godina
Za nespavalice

Možda će vam biti glupo, ali gledam smallville

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

kaj bi bilo glupo. ja sam sad bas gledao Schindlerovu Listu i malo Dirty Sanchez. Sad ce mi uskoro na Discovery Travel & Living pocet serija Miami Ink.

tako da nema spavanja prije 4:30 a ni budenja prije 14:00

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ajmo ljudi di ste? Nova noć je pred namaSmijeh

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Eto i mene ali danas nebum tolko dugo budan.

Moram starcima sutra pa nesmijem bit defektan Cool

Phenom II 940BE @ 3.6ghz, Biostar TA-790GX 128M, Patriot 2x2GB DDR2 800mhz 4-4-4-12, ATI HD4670 , Seasonic 430W ,
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dobra večer nabijači rumene ka... postova... :D

16 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Valjda ti starci imaju net pa da mos bit na forumu u njih. Smijeh
Je, je, aha!
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pozdrav ljudi, kako ste?!! Evo dobrog horrorca večeras!!Glasnici zla na  OBN-u!

Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Hehe, ja sutra dizanje u 7 da bi išao u teretanu. Sada neznam da li da vježbam ili da idem spavati na spravama da dobijem + iz tjelesnogNeodlučan Mislim da će biti ovo drugo ako bude dobro i živo kao jučer

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Dobra večer nabijači rumene ka... postova... :D

ko,gdi,.....ma sad cemo mi to.... 
Fowix kaže...
LUXX kaže...

Valjda ti starci imaju net pa da mos bit na forumu u njih. Smijeh
ma jok.
Moram ujutro k njima a net nemaju a i neda mi se cijelu kantu nosit 
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Nemam obn ali ću prošvrljati na netu da vidim kakav je, ja imam za večeras pripremljen Underworld: Rise of the Lycans.
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Bellatrix kaže...

Nemam obn ali ću prošvrljati na netu da vidim kakav je, ja imam za večeras pripremljen Underworld: Rise of the Lycans.
Vredi pogledat.
Super film.
Fino objasni prijašnje dijelove 
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Bellatrix kaže...

Ma extra je film. Preporuka svim obožavateljima Horrora!!!Smijeh

EDIT:LUXX jesi ga gledao??

EDIT2: evo nešto od radnje

Filmske obitelji misle kako je lijek za sve obiteljske probleme promjena mjesta stanovanja, a tako je i s obitelji Solomon. Svakodnevni život u Chicagu pokazao se stresnim pa čak i opasnim, kada kći Jess (Kirsten Stewart) u pijanom stanju skrivi prometnu nesreću u kojoj umalo strada njezin mlađi brat Ben (blizanci Evan i Theodore Turner), koji je od šoka zanijemio. Ambijent velegrada odlučuju zamijeniti slikovitom farmom suncokreta u Sjevernoj Dakoti, no pravi problemi počinju baš tamo.

Jess i Ben uskoro počinju svjedočiti neobjašnjivim događajima i susreću se s nevjericom svojih roditelja. Jess je davno izgubila njihovo povjerenje, a Ben ne može artikulirati ono što je vidio. Čudna zbivanja postaju još čudnija kada zlokobne vrane počinju okruživati farmu i napadati njezine ukućane, a kuća malo po malo počinje otkrivati dio svoje mračne prošlosti.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 22:33 (Bellatrix).
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
imam ga i ja samo kad uhvatim vremena pa da ga pogledam.još čekam valkyrie i seven pounds
popu Šimi ukrali bicikli :)
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

normalno da jesam.
Nemre ni jedan izac a da ga ja ne vidim.
Pogotovo underworld.To je obaveza
Drakon kaže...
Paolo2612 kaže...
imam ga i ja samo kad uhvatim vremena pa da ga pogledam.još čekam valkyrie i seven pounds
bok dedice!
I ti među nocnim pticama
16 godina
neaktivan
LUXX kaže...
Bellatrix kaže...

normalno da jesam.
Nemre ni jedan izac a da ga ja ne vidim.
Pogotovo underworld.To je obaveza
 Dakle fan si horrora, onda da te pitam mišljenje o Jeepers Creepers 1 i 2??
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja djedica???ja sam svaki dan do 4h budan...samo mi se neda javljat svaku većer

nisam ja ko ti kad žene nema da smijem bit budan poslije 10Belji se

sad kad se žena vrati nema više Luxxića u nespavalicama,zato si i uzeo laptop da možeš se javit kad si u noćnoj smjeni a kad si doma nema te nigdjeNamigiva

popu Šimi ukrali bicikli :)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice