Evo jedne fejs frendice :D MILF! 
MILF-ara za 5+, ali IE za Boga miloga
Subota a vidi koliko ljudi na forumu, a tek na "fejsu"... 
Bok svim nehrkalicama, je pa Zima hara vani kaj ne a mnogi su zimogrozni ili smrznuti pa se nikom neda nikud ič i te fore uglavnom.
hmm
?
Opet navala Sisurdi s tvoje strane, same perverzije fučkaj ga ide odma prijava samo ne znam kome zapravo.
Ma instalirao neki XP da nešto testiram, nisam htio virtualizirat zbog rezolucije... inače ja koristim sedmicu :) i FF najviše..
Večer svima....
@XXX ti si osvjedočeni filantrop, morali bi na forumu ustanoviti nagradu koja bi vrednovala tvoj doprinos.
Večer svima....
@XXX ti si osvjedočeni filantrop, morali bi na forumu ustanoviti nagradu koja bi vrednovala tvoj doprinos.
trebalo bi uvest rubriku "slika mjeseca", uvijek bi moji postovi bili tamo xD
Lijepo pozdravljam sve ovdje prisutne u svoje i ime dragog nam forumaša zoharbiza koji trenutno guli nezasluženu kaznu. 
Zohar vas sve pozdravlja i poručuje kako se vrlo brzo vraća u ovdjetopicne vode. 
trebalo bi uvest rubriku "slika mjeseca", uvijek bi moji postovi bili tamo xD
Znam da je fotografija primjerenija tvom umjetničkom opusu, ali dopusti da te podsjetim na činjenicu da je fotografija relikt prošlosti. U skladu s vremenom u kojem živimo očekujemo tvoje video uratke.
Lijepo pozdravljam sve ovdje prisutne u svoje i ime dragog nam forumaša zoharbiza koji trenutno guli nezasluženu kaznu. 
Zohar vas sve pozdravlja i poručuje kako se vrlo brzo vraća u ovdjetopicne vode. 
Kad odsluži bu se i vrnul kaj drugo, navodno je pijan s Autom zrušil dvije Bandere od HEP-a i kak nije htel platit štetu eto ga u Bajbukani kaj se može.

Eeeee reci mu da ga pozdravlja Diplomat, do nedugo mi je govorio kako radim nerede na forumu pa dobijem godišnji a vidi sad njega! 
Kad se vrati će objasniti zašto je dobio odmor! 

Znam da je fotografija primjerenija tvom umjetničkom opusu, ali dopusti da te podsjetim na činjenicu da je fotografija relikt prošlosti. U skladu s vremenom u kojem živimo očekujemo tvoje video uratke.
očekivao sam to pa sam već počeo sa sakupljanjem video sadržaja :)
Vecer, ode za par minuta leci, misa ujutro, a ledeno ce biti :D
očekivao sam to pa sam već počeo sa sakupljanjem video sadržaja :)
Znao sam ja da ti slijediš recentna zbivanja.
el gleda tko u ovim satima valenci-real? :D
Hoće mi tko odovoroiti u vezi registracije XFX proizvoda?
Znao sam ja da ti slijediš recentna zbivanja.
to mi je u opisu radnog mjesta :)
Eto kaj sad reči na ovo dole pa kud bas da se Brača ovak sudare ti bokca.

Bok svim nehrkalicama, je pa Zima hara vani kaj ne a mnogi su zimogrozni ili smrznuti pa se nikom neda nikud ič i te fore uglavnom.
Ma jok, samo izgovori. Rokneš koju rakijicu i nema zime... 
Pozdrav.
Surfajući naletjeh na informaciju da je noćas UFC 139. Ako netko možda ima link na kojem će se streamati video bio bih zahvalan. Ukoliko uspijem probdjeti. Čini mi se da počinje u 2h ujutro.
Veče svima.
Nespavalice pomrle?
Dobro u subotnjem provodu?
Nešto treće?
Ajd laku noć... xD
jel zatvaram il ima još netko pijan ispod šanka 
Večer svima....
Otvoreno.
Večer...ima tko kave?
večer
Večer!
Želi se netko pridružiti kampanji? :)
ideš na Izbore?
Ako da, imaš moja glas
Večer,jel ima ko yuga da vozam po polju?