Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.780.391
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
coder_ kaže...

E so ovim se još nisam susreo. Neka super luda memorija. memtest mi javlja neispavan modul, a sve i dalje fercera. Iako planiram pazarit nove module tek za svaki slušaj.. Čudno..

zašto super luda memorija
popu Šimi ukrali bicikli :)
17 godina
neaktivan
Drakon kaže...
coder_ kaže...

E so ovim se još nisam susreo. Neka super luda memorija. memtest mi javlja neispavan modul, a sve i dalje fercera. Iako planiram pazarit nove module tek za svaki slušaj.. Čudno..

Sa planeta Kriptona! :)

Iskreno nisam baš toliko u hardwaru... Dal može memorija radit ako memtest javlja error?
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
16 godina
Drakon kaže...
coder_ kaže...

Kakav vlasnik takva i memorija..Smijeh
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Makić kaže...
Drakon kaže...
coder_ kaže...

Kakav vlasnik takva i memorija..Smijeh
 Još da mi je grafička takva pa da GPU ne crkaje svaki puta kad pokrenem neku zahtjevniju igru. Zahtjevnije mislim sve što koristi 3D renderer..
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
17 godina
Za nespavalice

Ak si klokal to je onda uzrok nestabilnosti najvjerojatnije recimo kod mene Kingmax 800 ddr2 radi na 960 mhz vec godinu i pol potpuno normalno a taj nesretni BSDO nisam imal pet godina pa recimo da sam imal srece, potrefio sam dobru memoriju!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
16 godina
Za nespavalice

odoh ja buđenje u 5.30, sad ću pogledat jednu epizodu smallvilla i u krevet, pozzz ekipa, laku noć

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
Drakon kaže...
coder_ kaže...

Sa planeta Kriptona! :)

Iskreno nisam baš toliko u hardwaru... Dal može memorija radit ako memtest javlja error?
 Naravno da može, samo je pitanje koliko dugoSmijeh
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ma nije ona zbog clocka.testirao sam je.... i radila je prije i na 877 već sad zadnjih par dana nešto zajebava neznam šta...a i neda mi se otkrivat

vidjet ćemo šta će se desit narednih dana

16 godina
Za nespavalice

meni se jednu prije 3god nije tia upalit komp odma sam cilja na ram i sva tri keksa sam provjerija kod

prijatelja vidi sam da jedan ne valja i izbacia ga vani, pa sam ga nakon jednu god opet ubacia taj isti

i sad sve radi, mis je da je to dobar program ali je program može i on javljat grešku, možda grješim ali eto

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Stvarno bi bilo pametno provjerit kod nekog rame.

Meni je iso jako dugo sve super radilo clockano i

ona SUPRISE!!!!! izgori matična.....

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

nek izdrži još 3mj i ode on, dolazi PhenomII najvjerovatnije

koliko sam ga platio toliko i valjaOsmijeh

16 godina
Drakon kaže...

to je to ma idem ća vi ste krivi stalno me vraćate na forum
16 godina
neaktivan
Makić kaže...
Drakon kaže...

hehe idem i ja moram do faksa nakon 2mj izbivanja
a ova kanta ak izgori preko noći šta ja mogu,ko je j...

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2009 2:31 (Drakon).
16 godina
Drakon kaže...
Makić kaže...
Drakon kaže...

e jbg sad ja ne mogu zaspat
17 godina
neaktivan
Makić kaže...
Drakon kaže...
Makić kaže...
Drakon kaže...

e jbg sad ja ne mogu zaspat
 Bogami ja mogu, sada ubrzo se i ja kupim u krpe.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

J a sam na godišnjem i baš me zaboli.....

Zadnjih 2 tjedna nisam lego prije 5 a ni

probudio se prije 12......

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
17 godina
neaktivan
Spaz kaže...

Uuu to nikako nije zdravo.. Ja da se dižem svaki dan u 7 dovoljno mi samo dva dana da odrapim do 12 i pokvarim si spavački ritam. Ovi moji stalno lude zato što spavam dugo... Sva sreća da radim u stanu pa ne moram nikuda.. :D
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
Spaz kaže...

Uuu to nikako nije zdravo.. Ja da se dižem svaki dan u 7 dovoljno mi samo dva dana da odrapim do 12 i pokvarim si spavački ritam. Ovi moji stalno lude zato što spavam dugo... Sva sreća da radim u stanu pa ne moram nikuda.. :D
 Također. Meni je bioritam u k.... i spavanje prije 3-4 ujutro nepoznato. Cijelo ljeto sam izlazio van svaki dan i dolazio doma u 8-9 ujutro, ponekad čak i kasnije. Vratio se i počeo raditi 2 tjedna pa sam se nekako unormalio, opet puno spavao zbog umora, dobio plaću pa opet počeo izlaziti van i mislio da će me faks natjerati na donekli povratak normali. Što je najbolje nemam niti jedan predmet na faksu prije 3 popodne (samo sam u jednom bloku imao jedamput tjedno da mi je počelo u 2 sata popodne). Ja od gotovo 6 mjeseca sam zamijenio dan za noć. Ja nemam pojma kako ću se unormaliti nazad.
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
 Također. Meni je bioritam u k.... i spavanje prije 3-4 ujutro nepoznato. Cijelo ljeto sam izlazio van svaki dan i dolazio doma u 8-9 ujutro, ponekad čak i kasnije. Vratio se i počeo raditi 2 tjedna pa sam se nekako unormalio, opet puno spavao zbog umora, dobio plaću pa opet počeo izlaziti van i mislio da će me faks natjerati na donekli povratak normali. Što je najbolje nemam niti jedan predmet na faksu prije 3 popodne (samo sam u jednom bloku imao jedamput tjedno da mi je počelo u 2 sata popodne). Ja od gotovo 6 mjeseca sam zamijenio dan za noć. Ja nemam pojma kako ću se unormaliti nazad.
 Moš mislit kako je meni. Apsolvent. Nemam predavanja. Ništa osim učenja i rada. A davno sam i skužio da po noći najbolje se koncentriram na rad. Mir, tišina...sve super.. I sad si ti uskladi bioritam... no chance...
17 godina
protjeran
Za nespavalice

bogami i meni je zadnjih nekoliko dana bioritam što se tiče spavanja totalno syeban...   jučer sam zaspo oko 8 pa se probudio oko 15.   malo sam si zamijenio noć i dan.

idem sad malo ranije, ipak fax starta sutra   :/

"Hedonism Is My LifeStyle"©
16 godina
Za nespavalice

Ma šta se bunite ja sam zadnji put spava 12 sati 3.6.2004 dobro sam zapamtia taj datum jer mise posli

toga vrat ukočia, a spavam loše jednu 3 god tako da mi je dosta i 2 ure, šta ću kad sam hiperaktivan

eto ja zatvarm nespavalice moram na bus jgb faks je počea

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja sam baš sad mislio spavat pa sam odlučio da mi se ne da.

Čekat ću 6 da se otvori prva birtija pa spakovat laptop i

onda na kavu pa zasjest za poker.....

BTW možda bi mogo spojit laptop na poker....Cool

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Huhu nespavalice!!!!

BUĐENJEEEE!!

Phenom II 940BE @ 3.6ghz, Biostar TA-790GX 128M, Mushkin 2x1gb DDR2 800mhz @ 1066mhz, ATI HD4670 , Seasonic 430W ,
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Huhu nespavalice!!!!

BUĐENJEEEE!!

Dobro jutro!!
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
Za nespavalice

a luxx ko je uopće lega???Belji se

jedva san danas drža oči otvorene na predavanjima još

neki novi iz programiranja mis 'novi' fosil stari samo šta ne umre

za laptopom

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Uaaa... Jel me netko trazio ? Iznenađen

Dobro vecer i dobra noc. I dobro nam doslo jutro...

ECS A780GM-A; AMD Athlon 64 X2 5000+; 4096 MB DDR2; NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB); Hitachi HDT725032VLA360 320 GB; WDC WD800BB-00JHC0 74 GB
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Huhu nespavalice!!!!

BUĐENJEEEE!!

Mmmm...daj još smao 5 minuta... Evo sad ću ustat...samo 5 minuta.. :)

Let the Spaming games begin!!!
16 godina
protjeran
Za nespavalice

eo trazim rjesenje svog cod 4 problema koji sam upravo stavio kao temu u PC igre

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ha ko zna.

Sve mi se cini da neki danju spavaju da bi mogli bit cijelu noc za kompom.

Ja sam uglavnom vec sad umoran ko konj.

Ali ostat cu još malo s vama.

Probat cu cim duže a ako se ne javljam znaci da brojim ovčice Osmijeh

Phenom II 940BE @ 3.6ghz, Biostar TA-790GX 128M, Mushkin 2x1gb DDR2 800mhz @ 1066mhz, ATI HD4670 , Seasonic 430W ,
16 godina
protjeran
Makić kaže...

Ma šta se bunite ja sam zadnji put spava 12 sati 3.6.2004 dobro sam zapamtia taj datum jer mise posli

toga vrat ukočia, a spavam loše jednu 3 god tako da mi je dosta i 2 ure, šta ću kad sam hiperaktivan

eto ja zatvarm nespavalice moram na bus jgb faks je počea

a ja jučer, imao temperaturu, pa legao u 20 probudio se u 8
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice