Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.778.670
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Spaz kaže...

evo ja odgledo the fast and the furous 4.Idem odgledat još koju epiodu wonder showzena pa u krpe.

Ali je izasa fast and the furipous 4?????? Ako da odakle si ga skinia??
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice
Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
16 godina
neaktivan
Stari, sorry sta te gnjavim, ali jel mi mozes dat tocan link jer nisam uspio nac temu?
(Rega se jesam)
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Nema postanja u ovoj temi do 22 sata.

Pogotovo nema govora o pirateriji.

Phenom II 940BE @ 3.6ghz, Biostar TA-790GX 128M, Mushkin 2x1gb DDR2 800mhz @ 1066mhz, ATI HD4670 , Seasonic 430W ,
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo mene prvi put u ovoj temi, vjerojatno ću poslat samo 2-3 posta, al ipak sam nespavalica, ne?Nevinašce

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
16 godina
neaktivan
prave nespavalice ovdje postaju poslije 2-3
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
prave nespavalice ovdje postaju poslije 2-3
 Tako je, reci ti njima.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ne mogu spavat pa malo gledam po forumu i naso ovu temu.... :D Reko idem i ja pisat jer mi je dosadno..... pregledo face, net.hr, oglasnike, msn ,cod4 mp............. pozz svim nespavalicama Cool

Asus M2N-XE, Asus HD 4550, DDR2 2GB, AMD Athlon 64 X2 5200- 2 X 2,9GHz, HDD 500GB MSN: trop_sr50@iamcrazy.in Xfire: xelicax Clan: Pro_Elite_Clan & Cro_Army
17 godina
protjeran
Za nespavalice

idem si pogledat quantum of solace. pa je onda seinfeld na rasporedu.

"Hedonism Is My LifeStyle"©
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ne znam di da stavim...

R.I.P.

Međusobna djelovanja i veze među podsustavima zovu se sučelja, ili na hrvatskom interface. Nema potrebe da se strgam od učenja kad i ovak prolazim...
17 godina
neaktivan
M4r10 kaže...

ne znam di da stavim...

R.I.P.

mada ne volim narodne
ali ova je DOBRA!
Q6600 3,33Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1120mhz XFX 8800GTS 512mb
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

bok nehrkači.

Eto i mene konacno među izabranima Smijeh

Žena otišla u njemacku pa sam sam doma :)

Phenom II 940BE @ 3.6ghz, Biostar TA-790GX 128M, Mushkin 2x1gb DDR2 800mhz @ 1066mhz, ATI HD4670 , Seasonic 430W ,
17 godina
moderator
Za nespavalice

Ljudi, da vam ispricam nesto smijesno:

Ostavim ja hawx demo da se downloada dok sam vani. Buduci da sam na net spojen od jutros, racunam da ce me isp diskonektovati zbog promjene ip adrese, ali racunam da cu uspjeti skinuti do kraja. Al sebi kazem, ma i ako pukne u pola downloada, jbt ga.

Zamislite gdje je stao! 1 minute remaining! Par MB! I sad sve ponovo, trenutno je na 27%, a 1,2 GB otislo u vjetar.

Evo i ja se smijem. Not. :))))

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

hahaha.

Pa to spada u hall of shame.

LoL to se zove peh

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Vecer svima.Evo ja radim backup muzike,filmova i ostalih stvari.Dobio djabe neki externi hard od 500gb:)

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Ljudi, da vam ispricam nesto smijesno:

Ostavim ja hawx demo da se downloada dok sam vani. Buduci da sam na net spojen od jutros, racunam da ce me isp diskonektovati zbog promjene ip adrese, ali racunam da cu uspjeti skinuti do kraja. Al sebi kazem, ma i ako pukne u pola downloada, jbt ga.

Zamislite gdje je stao! 1 minute remaining! Par MB! I sad sve ponovo, trenutno je na 27%, a 1,2 GB otislo u vjetar.

Evo i ja se smijem. Not. :))))

Nisi čuo za download manager-e ???
16 godina
Za nespavalice

evo i mene , tek sam se diga jedva gledam na oči,

sad ćemo to lako riješit

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
moderator
LUXX kaže...

hahaha.

Pa to spada u hall of shame.

LoL to se zove peh

:)
Nominiram svoj isp za hall of shame :) i sebe s njim :)
Jos sam mislio uraditi disconnect/reconnect prije downloada, al reko idem da se kockam :)
To spada u Murphy's law, jer sam zelio taj demo i cekao citav dan. Al ko mi je kriv kad sam budala, zato cu sutra na poslu biti nikakav, al vrijedi, samo da se skine do kraja :)

EDIT: @bed, koristim orbit downloader, ali njegov nacin skidanja (on kreira vise konekcija i na kraju pukne download) mi nije pasao.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 23:06 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ispričavam se kaj prekidam... al moram...

Međusobna djelovanja i veze među podsustavima zovu se sučelja, ili na hrvatskom interface. Nema potrebe da se strgam od učenja kad i ovak prolazim...
16 godina
M4r10 kaže...

Povodom ćega je ova pjesma, ako možemo znat...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dajte nemojte me bedirat sa ovakvim pjesmamaMršti se.

Pusti nesto ovakvo:https://www.youtube.com/watch?v=A5Yj6ImVc1k&feature=related

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 23:18 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan
Makić kaže...
M4r10 kaže...

Povodom ćega je ova pjesma, ako možemo znat...

http://jutarnji.hr/crna_kronika/clanak/art-2009,3,2,,154268.jl 
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

DrNasty, nažalost, demo je sranje.

Grafika je super, fizika je super, mod "assistance off" je super, akcija je dobra, ali ja igru mrzim: kada isključiš assistance (realne kontrole i fizika) ne možeš birati kameru nego imaš onu track-replay kameru forsiranu.

Šteta.

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
17 godina
moderator

Mislis na onu kameru iza aviona? A cockpit?

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Opa naxeem. Još ne pajkiš? Osmijeh

Kak to da si među nespavalicama?

Bila kava prejaka?

16 godina
LUXX kaže...

Bila kava prejaka?

Znaći zadovoljia si se sa 3.6 GHz ili čekaš hlađenje?
17 godina
moderator

Otiso je, sarme probo nije :)

Nije mi odgovorio, a ja imam jos 500 MB da gulim :)

Ja sam danas 3 kafe popio, zadnju prije par sati, kao da sam plesku dobio :)

17 godina
neaktivan
Makić kaže...
LUXX kaže...

Bila kava prejaka?

Znaći zadovoljia si se sa 3.6 GHz ili čekaš hlađenje?
 MA dost je 3.6ghz.
Dosta je brz i na stocku a kad ga clockneš jede malu djecu.
Stvarno je super brzina.
Cak si razmišljam stavit ga na 3.4ghz samo zbog Vcore kad treba manje manje se grije
16 godina
Za nespavalice

Znaći ti si full zadovoljan, dobro je to

moram i ja dignit odštetu pa ćemo vidit

s koliko ćemo raspolagat, mis vrjeme je da

athlona umirovim, punu penziu će dobit

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pa daj mu pocasnu paljevinu.

Oderi ga po naponu i diži takt dok ne plane :)

Kad ide u penziju onda nek ide odma u silicijsko nebo :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice