Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.788.654
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Uh, dosta BF3 za večeras... :)

Work less, play more.
16 godina

Večer i laku noć {#}

17 godina

OPEN

16 godina

Večer...

BOG I HRVATI
14 godina
neaktivan

Večer svima...

Bolje džaba lezat,nego dzaba radit! xD
14 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
razer1911 kaže...

opet razvijate desnice {#}

da :D

Bolje džaba lezat,nego dzaba radit! xD
15 godina

Večer svima....

Priča se po forumu da Zoharbizo otvara automatsku praonicu za računala, istina ili podvala pitam se ja.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina

I sad mi je udria BSOD.A zivo me zanima sta se dogada.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
mario.L_hr kaže...

Večer svima....

Priča se po forumu da Zoharbizo otvara automatsku praonicu za računala, istina ili podvala pitam se ja.

Ploca mi je poludjela.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
zoharbizo kaže...

I sad mi je udria BSOD.A zivo me zanima sta se dogada.

Jesi li koristio, tekući deterdžent ili ovaj u prahu?

Otvori ti njega ponovo, provjeri sve spojeve a posebnu pažnju posveti memoriji i spojevima napajanja. Kod memorije mislim na to da li je utisnuta ispravno i zabravljena.

16 godina

Kad cu vise igrati BF3?

Taman sam krenuo kad mi je rekao da updateam drivere, koje sam updateao, ali nisam mogao vise upaliti komp. Tada sam restoreao s system restore s DVDa i kada sam ponovno updateao drivere mi je počeo bacati BSODove, koje sam sad jedva riješio i taman pokrenem igru i kaže mi faulty download :O Sada ponovno skidanje{#}

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.
14 godina

Sve je spojeno dobro.Ocistio sam PCIE slot i sada radi ok.Malo cu bios procackati pa cemo vidjeti.Jos nisam ovo vidio u zivotu.A popravio sam poprilicno PC-eva.

15 godina
zoharbizo kaže...

Sve je spojeno dobro.Ocistio sam PCIE slot i sada radi ok.Malo cu bios procackati pa cemo vidjeti.Jos nisam ovo vidio u zivotu.A popravio sam poprilicno PC-eva.

Meni sve više smrdi da imaš premali monitor.{#}

16 godina
power_user kaže...

Kad cu vise igrati BF3?

Taman sam krenuo kad mi je rekao da updateam drivere, koje sam updateao, ali nisam mogao vise upaliti komp. Tada sam restoreao s system restore s DVDa i kada sam ponovno updateao drivere mi je počeo bacati BSODove, koje sam sad jedva riješio i taman pokrenem igru i kaže mi faulty download :O Sada ponovno skidanje{#}

Upravo sam skinuo BF3. Sad idem instalirati.

Pošaljem ti koju fotku kad počnem igrat. {#}

BOG I HRVATI
14 godina
mario.L_hr kaže...
zoharbizo kaže...

Meni sve više smrdi da imaš premali monitor.{#}

Hahah,evo sve je ok.Ma procesor mi je radio na 3.25 ghz umjesto defaultnih 2600 pa je memorija bila overclockana a ja sam ju izvadio i onda je radila na 1000mhz jer je mnozitelj bio 4x(resetirao se) a ne 3.33x kako inace bude kad overclockam procesor.{#}

15 godina
zoharbizo kaže...

Hahah,evo sve je ok.Ma procesor mi je radio na 3.25 ghz umjesto defaultnih 2600 pa je memorija bila overclockana a ja sam ju izvadio i onda je radila na 1000mhz jer je mnozitelj bio 4x(resetirao se) a ne 3.33x kako inace bude kad overclockam procesor.{#}

Ja ipak mislim da je do monitora, ovo ti je toliko preočito i jednostavno da to sigurno ne može biti razlog.{#}

16 godina

Večer svima......{#}

Softwer
16 godina
ivan123 kaže...
power_user kaže...

Kad cu vise igrati BF3?

Upravo sam skinuo BF3. Sad idem instalirati.

Pošaljem ti koju fotku kad počnem igrat. {#}

Ne trudi se, vidio sam ih dovoljno.

Ali ja sm ga gledao kako se instalira preko TeamViewera s iPhonea, jedva dočekam doći doma iz Trsta, kad ono glupost. Kakve sam srece crknut ce mi ruter na 98%, taman kada sam posudio oba rezervna koja imam.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.
16 godina
moderator

večer :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
16 godina

Koja dosada....{#}

Softwer
14 godina
mario.L_hr kaže...
zoharbizo kaže...

Ja ipak mislim da je do monitora, ovo ti je toliko preočito i jednostavno da to sigurno ne može biti razlog.{#}

Evo spasen sam od kesiranja love.Barem zasad,jer ploca radi uredno.{#}A i HD 6850 BE je ziva pa cemo peglat BF3.

14 godina

Curica zaspala,žena priprema kolač a gejmer(ja) će malo da gejma forzu 4{#} ,zatim slijedi gejmanje udvoje{#}(bračne dužnosti) a onda opet gejmanje forze.Pozdrav svim gejmerima ma gdje god bili!!Peace

Biti ili ne biti pitanje je sada.
16 godina
moderator

nervira me ovo malo govno od netbooka...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
16 godina
XXX-Man kaže...

Samo kroz prozor...{#}

Softwer
15 godina
XXX-Man kaže...

Još nisi riješio BT?

16 godina
moderator
Softwer kaže...

Samo kroz prozor...{#}

malo mu fali...

neće se bootat, a neda mi se radit reinstal

16 godina
power_user kaže...

Ne trudi se, vidio sam ih dovoljno.

Ali ja sm ga gledao kako se instalira preko TeamViewera s iPhonea, jedva dočekam doći doma iz Trsta, kad ono glupost. Kakve sam srece crknut ce mi ruter na 98%, taman kada sam posudio oba rezervna koja imam.

Upravo sam instalirao, ali mi ga ne pokreće. Kad kliknem na ikonu ništa se ne događa. {#}

BOG I HRVATI
16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Još nisi riješio BT?

nisam ni to

16 godina
neaktivan

Večer svima, osjećam se tako glupo što subotu provodim doma, a nemam volje izlaziti...

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
ivan123 kaže...

Upravo sam instalirao, ali mi ga ne pokreće. Kad kliknem na ikonu ništa se ne događa. {#}

Mislim da ti je lzgr bacio kletvu....

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice