Uhh.. Nedjelja!! Najljepši dan što postoji!! Spavanje dodugo u dan i odmaranje cijeli dan... kud ćeš bolje...

Uhh.. Nedjelja!! Najljepši dan što postoji!! Spavanje dodugo u dan i odmaranje cijeli dan... kud ćeš bolje...
Ja ne mogu zaspati, šokiran sam, ta ubojstva koja su sad na vijestima su se dogodila nedaleko mene...
Ja ne mogu zaspati, šokiran sam, ta ubojstva koja su sad na vijestima su se dogodila nedaleko mene...
ne brini pijan je :D (valjda mozes savladat pijadnuru xD)
evo..taman dosao od vani..
bilo predoro..
koju san zenku uvatija...mmm..
lol..
nego, odo pogledat quantum of solace, pa cu milijunasa s ulice...
Trostruko ubojstvo i jedan se u bolnici bori za život... A ja i dalje ne mogu spavati...
a ja lijepo buljim u adobe audition kako obraduje par TB podataka i pazim do jutra da nedode do greske...
zabava za 5+..
hehehe
Pako ponovo napada!!!! Jbt taj tip je zbilja retardiran u mozak. Jadni oni koji su na svijet donijeli takvog idiota.
Evo upravo doso doma i malo tapijarim po netu i ajd da postam ovdje, da pozzam ekipu...
Ajd odo spavat, a nebi bilo lose ni ostalima da idu
Evo i ja došo doma.Vani ništa novo:piva,piva,piva,piva,joint,piva,piva......
Al evo sad idem stavit da se nešt skida i pogledat još koju epizodu wonder showzena
uz pivu i jeli.......
IMA LI ŽIVIIH??
IMA LI ŽIVIIH??
upravo tako...
jooj ajmo spavat...koliko buljim u ovaj monitor čudo je da još vidim
Ima nas još živih.Moje oči su već na pola 16 al ne dam se još
uf.f.f.f.
nemogu ja više..
sinoč sam spavao samo 4, ipo sata..
laku noć momcii..
Ma ne mogu više.Ja sad odo.....
Evo ja se tek sad pojavio
Trostruko ubojstvo i jedan se u bolnici bori za život... A ja i dalje ne mogu spavati...
hehehe
Pako ponovo napada!!!! Jbt taj tip je zbilja retardiran u mozak. Jadni oni koji su na svijet donijeli takvog idiota.
IMA LI ŽIVIIH??
Pa gdje su nespavalice????????
evo ja odgledo the fast and the furous 4.Idem odgledat još koju epiodu wonder showzena pa u krpe.
Evo ja, nakon dugo odgađanja, pogledao napokon "V For Vendetta" i "Mission To Mars" i oba filma su mi fantastična.
Evo ja, nakon dugo odgađanja, pogledao napokon "V For Vendetta" i "Mission To Mars" i oba filma su mi fantastična.
Evo baš sam pogledo Undervorld 3 i pre dobar mi je.Odo ja u krpe