Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.778.096
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Bellatrix kaže...
jurluk kaže...
Bellatrix kaže...
jurluk kaže...
Bellatrix kaže...

Uhh.. Nedjelja!! Najljepši dan što postoji!!SmijehSmijeh Spavanje dodugo u dan i odmaranje cijeli dan... kud ćeš bolje...

a u crkvu na misu!?
 Naravno!!!! Ali idem na večernju misu!! U 17h.
 a dobro je. e blago tebi... kod mene nema večernje mise
 Ma kod mene ti ima misa u 7h 8h 9:30h 11h i 17h   pa mogu birati kako me volja Osmijeh A puno je bolje na večernju ići..
 aaah. blago tebi. kod mene samo u 8 ili nekad u 9 i u 11   Plač
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja ne mogu zaspati, šokiran sam, ta ubojstva koja su sad na vijestima su se dogodila nedaleko mene...

Međusobna djelovanja i veze među podsustavima zovu se sučelja, ili na hrvatskom interface. Nema potrebe da se strgam od učenja kad i ovak prolazim...
17 godina
M4r10 kaže...

Ja ne mogu zaspati, šokiran sam, ta ubojstva koja su sad na vijestima su se dogodila nedaleko mene...

znam kako ti je, sva sreca da sam trenutno bogu iza nogu...
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
16 godina
neaktivan
M4r10 kaže...

Ma opusteno vazno da tebi nije bilo nistaNamigiva
Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ne brini pijan je :D (valjda mozes savladat pijadnuru xD)

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

evo..taman dosao od vani..

bilo predoro..

koju san zenku uvatija...mmm..

lol..

nego, odo pogledat quantum of solace, pa cu milijunasa s ulice...

Steve Jobs je moj uzor! haha http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
AVPR kaže...
M4r10 kaže...

nije mene strah... nego mi je teško radi frendice, njezina mlađa (14) sestra je ubijena, kakav gad moraš biti da to napraviš...
Međusobna djelovanja i veze među podsustavima zovu se sučelja, ili na hrvatskom interface. Nema potrebe da se strgam od učenja kad i ovak prolazim...
16 godina
neaktivan
M4r10 kaže...
AVPR kaže...
M4r10 kaže...

nije mene strah... nego mi je teško radi frendice, njezina mlađa (14) sestra je ubijena, kakav gad moraš biti da to napraviš...
 Pa to moze samo neko lud da uradi ubit dete...
 Takvom liku treba elekticna stolica pa nek crkne odma...
Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
17 godina
neaktivan
AVPR kaže...
M4r10 kaže...
  Pa to moze samo neko lud da uradi ubit dete...
  Takvom liku treba elekticna stolica pa nek crkne odma...
  potpisujem..
samo što taj lik neće na stolicu , i to ne zbbog zakone, nego zbog demokracije..
jer nije demokratično da
ubojica bude ubijen,
slivatelj silovan, ... 

...
Steve Jobs je moj uzor! haha http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Trostruko ubojstvo i jedan se u bolnici bori za život... A ja i dalje ne mogu spavati...

16 godina
neaktivan

a ja lijepo buljim u adobe audition kako obraduje par TB podataka i pazim do jutra da nedode do greske...

zabava za 5+.. Neodlučan

Maticna: Alienware approved intel x58 Procesor: intel core i7-965 extreme 3.2 ghz 8mb chace Graficka: dual 1gb NVIDIA GeFroce GTX 280 Ram: 12gb DDR3 SDRAM 1600mhz - 6x2048mb HDD: ExPerf 600GB (2x300GB) Velociraptor SATA 3.0Gb/Sec 10.000RPM 2x16mb Cache Veza: metronet 25mb/sec
17 godina
M4r10 kaže...
AVPR kaže...
M4r10 kaže...

stvarno nevjerojatno, što se događa u tim retardiranim mozgovima ubojca... to treba na lomaču
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

hehehe

Pako ponovo napada!!!! Jbt taj tip je zbilja retardiran u mozak. Jadni oni koji su na svijet donijeli takvog idiota.

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
16 godina
leo_819 kaže...
M4r10 kaže...
AVPR kaže...
M4r10 kaže...

stvarno nevjerojatno, što se događa u tim retardiranim mozgovima ubojca... to treba na lomaču
 Mučia bi ga dok ne krepa i još ovaj naš šugavi zakon stvarno sramota.
I ja bia u grad nakon 3 miseca e dobro ste čuli baš i ne volim izlazit ali
prijatelju bia rođ, pa moraš
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

Evo upravo doso doma i malo tapijarim po netu i ajd da postam ovdje, da pozzam ekipu...

Ajd odo spavat, a nebi bilo lose ni ostalima da iduSmijeh

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo i ja došo doma.Vani ništa novo:piva,piva,piva,piva,joint,piva,piva......

Al evo sad idem stavit da se nešt skida i pogledat još koju epizodu wonder showzena

uz pivu i jeli.......

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

IMA LI ŽIVIIH??

16 godina
neaktivan
puma1400 kaže...

IMA LI ŽIVIIH??

ima...mene uvijek možeš nađi u ovo doba Osmijeh
popu Šimi ukrali bicikli :)
17 godina
neaktivan
Drakon kaže...
  ima...mene uvijek možeš nađi u ovo doba Osmijeh
  ajde, bar netko.

otkad luxx vise nije s nama ,mnogo manje je posjetitelja nespavalica...

:(( 
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

upravo tako...Mršti se

jooj ajmo spavat...koliko buljim u ovaj monitor čudo je da još vidim

popu Šimi ukrali bicikli :)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ima nas još živih.Moje oči su već na pola 16 al ne dam se jošCool

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

uf.f.f.f.

nemogu ja više..

sinoč sam spavao samo 4, ipo sata..

laku noć momcii..

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ma ne mogu više.Ja sad odo.....

17 godina
neaktivan

Evo ja se tek sad pojavioCool

M4r10 kaže...

Trostruko ubojstvo i jedan se u bolnici bori za život... A ja i dalje ne mogu spavati...

Ništa što par rakija neće srediti... Iskreno ovo mi je prva vjest o ovome. Baš sada čitam i čudim se di ovaj svijet ide.
coder_ kaže...

hehehe

Pako ponovo napada!!!! Jbt taj tip je zbilja retardiran u mozak. Jadni oni koji su na svijet donijeli takvog idiota.

Šta bi...opet? Dajte slikajte neke poruke neka radi Prt Screen zza Hall of shame prije nego ih izbrišuSmijeh
puma1400 kaže...

IMA LI ŽIVIIH??

Naravno da ima. Još malo smućeni od cuge i tek smo se vratili doma, ALI ŽIVI SMO!!!Cool
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2009 5:47 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pa gdje su nespavalice????????

17 godina
neaktivan
Za nespavalice
Tu smo, ja osobno gledam 2 sezonu Mad Men-a. Pogledao i Punisher War Zone - meni jako dobar akcijski film, malo mlaka priča ali sam uživao u filmu.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

evo ja odgledo the fast and the furous 4.Idem odgledat još koju epiodu wonder showzena pa u krpe.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo ja, nakon dugo odgađanja, pogledao napokon "V For Vendetta" i "Mission To Mars" i oba filma su mi fantastična.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Evo ja, nakon dugo odgađanja, pogledao napokon "V For Vendetta" i "Mission To Mars" i oba filma su mi fantastična.

Potpisujem.Jako dobri filmovi.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo baš sam pogledo Undervorld 3 i pre dobar mi je.Odo ja u krpe

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice