Di je xxx man, čekam da dođe da postam neke slike za koje vjerujem da će bit zainteresiran
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Večer svima....
Vecer svima,sta se radi.,....
Di je xxx man, čekam da dođe da postam neke slike za koje vjerujem da će bit zainteresiran
hajde sad što čekaš?
Jedna butra iz Osijeka. Ja se nadam da je punoljetna da me neko još nebi prijavio na policiju
Malo je ovakih cura kojima je slike mogu vidjet i oni koji im nisu prijatelji....
Mali spoiler, zadnja slika je po meni
link or didn't happen :)
btw. daj joj nabavi poklopac baterije i pokloni :D
link or didn't happen :)
Samo za tebe link u pp i molio bi te da ga na prosljeđuješ drugima. Ne želim još policiju za vratom
Zadnja je dobra.
Svi/sve te šta se slikaju u ogledalo su ego triperi, žešći.
Mislim, ako je riječ o ovakvim komadima, nije da se bunim
Samo za tebe link u pp i molio bi te da ga na prosljeđuješ drugima. Ne želim još policiju za vratom
ah jbg nemogu ništa vidjet...
Vjerojatno joj slike mogu vidjet prijatelji prijatelja. A ja sam taj
Vjerojatno joj slike mogu vidjet prijatelji prijatelja. A ja sam taj
You bastard!
A nema 18 reklo bi se po faci. doduše danas ga nemoš ni znat, kad stave lopatu pudera i šminke i još se obuku tak kak se obuku, ode nedužan čovjek u zatvor kaj je zavodio curu, a ono klinka 16 godina
You bastard!
Stavio sam najbolje slike u post. Ostale su prosjek onoga šta se može vidjet na fejsu.
Eh al bi se njezini roditelji razveselili kad bi vidli te slike..bilo bi belaja :)
Jedna butra iz Osijeka. Ja se nadam da je punoljetna da me neko još nebi prijavio na policiju
Malo je ovakih cura kojima je slike mogu vidjet i oni koji im nisu prijatelji....
Bok svim nehrkalicama, kaj če bit ak je maloljetna a ti samo ovak keljiš fotke buš u Bajbukani završil na pranju zahoda fučkaj ga.
Eh al bi se njezini roditelji razveselili kad bi vidli te slike..bilo bi belaja :)
Prije si mogo takve slike mogo vidjet kod svake cure, a sad im moraš bit prijatelj... E to su bila vremena
Bok svim nehrkalicama, kaj če bit ak je maloljetna a ti samo ovak keljiš fotke buš u Bajbukani završil na pranju zahoda fučkaj ga.
lol
Ti si prije bio pismen čovjek
Dok to dođe na sud onda će već bit punoljetna. A kad bude punoljetna njoj će bit u interesu da drugi vide njene slike, trebat će joj više para kad krene na faks i to. A svi znamo kako će iz zaradit
sram me reć xD
sram me reć xD
Baš me zanima na kaj zgledaju!
Ovo su već hardcore stvari.Trebali su lijepo stavit imena neka se ponose roditelji!
Fuj to. Ko zna već kolko ima bolesti na sebi...
Baš me zanima na kaj zgledaju!
na k*rve
Jedna narodna: Sve su one povučene, dok su obučene
Ovo su već hardcore stvari.Trebali su lijepo stavit imena neka se ponose roditelji!
stavio bi ja tu, al mislim da nesmijem...