Evo taman razmišljam koji film da stavim da se skida pa da ga sutra pogledam. Nešto me vuče Alien Raiders.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i ljudi ocemo pocet raspravu... jeste danas-jučer nesto ljepo clocknuli kupili neku novu komponenticu, pogledali neki dobar film...pričajte ;)
i ljudi ocemo pocet raspravu... jeste danas-jučer nesto ljepo clocknuli kupili neku novu komponenticu, pogledali neki dobar film...pričajte ;)
Evo taman razmišljam koji film da stavim da se skida pa da ga sutra pogledam. Nešto me vuče Alien Raiders.
Odlično, već nas ima. Baš opet pogledao RocknRolla (sad u HD kvaliteti). Predobar film, nikad mi neće dosaditi.
cekam kad ce mi doc knjiga o PHP pa cu bit cjelu noc budan i ucit na kompu radit web !!!!!!!!!!!!!!

Danas (tj. jucer) sam kupio proc novi ,clockao ga odmah na 3,8GHz i igrao crysis, malo 3dmark-a, pa malo prodavanja pameti na forumu itd.
Napokon sam i ja dobio dobar proc jeee.
Sutra(danas) idem na učenje, a igranje na compu cu smanjit na 2-3h...

Danas (tj. jucer) sam kupio proc novi ,clockao ga odmah na 3,8GHz i igrao crysis, malo 3dmark-a, pa malo prodavanja pameti na forumu itd.

Kombiniram!!!
Kombiniram!!!

Kombiniram!!!

Kombiniram!!!

Ajde šta se žalite, meni je rođ 31. 12.

Meni je rodjendan 27.01 pa nisam dobio ništa ni za Božić ni Novu a bome ni rodjendan!
Šta je? Hvalite se o rođendanima? haha
Šta se radi ovo subotnje večer?
Meni je rodjendan 27.01 pa nisam dobio ništa ni za Božić ni Novu a bome ni rodjendan!
ma j.. ovaj život