nemam, ja ju ne planiram kupovat...
btw. ako trebaš bubrežnjak veličine M imam jedan za prodat :)
I to imaš najbolji bubrežnjak koji postoji . 
nemam, ja ju ne planiram kupovat...
btw. ako trebaš bubrežnjak veličine M imam jedan za prodat :)
ako editiram poruku i sig se updejta? ili moram novu napisati?
i to imam čak 3 komada :)
Idem ja spavati, vidim ničeg zanimljivog... Ajde laku noć
Da kad uvijek vozis 3 pi*ke pa ti treba. 
Da kad uvijek vozis 3 pi*ke pa ti treba. 
i to mi malo :)
Sačuvaj koji do nagodine kad budem kupovo motor :)
Ekipa, netko da me uputi u Mafia2, tj. koji su sve DLC-ovi i dodaci izašli i di ih se može "dokupit"... :)
?
Pretty, pretty please... 
bobica, možeš editirat a za potpis imaš u profili pa ak želiš uljuči ga ili isključi te može napravi nov potpis iz profila.
Živjeli ljudi!
vidim netko je od sinoć provalio u nespavalice.
Ništa, ajmo dečki pišite zapisnik, tko, šta pa de se utvrdi činjenično stanje.
Btw, još se ne mogu odlučiti oko auta, znači sad mi stari veli da gledam i malo skuplje modele, jer rađe će dat hiljadu evra više ak auto to opravdava.
Neznam, na kraju ću si uzet Korala 55, i da vidiš haosa.
jel se možda sjećaš kolko su jaknu platio?
jel se možda sjećaš kolko su jaknu platio?
sve je došlo kao poklon uz motor
Živjeli ljudi!
vidim netko je od sinoć provalio u nespavalice.
Ništa, ajmo dečki pišite zapisnik, tko, šta pa de se utvrdi činjenično stanje.
Btw, još se ne mogu odlučiti oko auta, znači sad mi stari veli da gledam i malo skuplje modele, jer rađe će dat hiljadu evra više ak auto to opravdava.
Neznam, na kraju ću si uzet Korala 55, i da vidiš haosa.
A zaš ne uzmeš Punta? Po meni odličan je vozim već 5 g taj auto sam ja 3 vlasnik... Prvi je bio iz Rim drugi je ZG a treči je moj BJ. Platio ja 1200 eurića.
sve je došlo kao poklon uz motor
Isto kako uz pretplatu na "poklon2 dobiješ mobitel za 1kn? 
Nema ništa besplatno, sve je to uračunato.
A zaš ne uzmeš Punta? Po meni odličan je vozim već 5 g taj auto sam ja 3 vlasnik... Prvi je bio iz Rim drugi je ZG a treči je moj BJ. Platio ja 1200 eurića.
Ma bit će nešto skuplje, možda Grande Punto, Clio 3 ili Megane, Focus.
Razgovarao sam sa starim, i velim mu da mu ne treba tolio mjesta koliko si je on umislio, pa svi smo doma ispod 180 i sasvim dosta mjesta bi i u Grande Puntu bilo, a i sused ga ima pa smo malo pogledali, sve u svemu nije loš.
Isto kako uz pretplatu na "poklon2 dobiješ mobitel za 1kn? 
Nema ništa besplatno, sve je to uračunato.
znam ja to, al nisam ja kupovao pa me nije ni briga :)
Ovo je definitivno večer u kojoj sam se najviše nasmijao u nespavalicama i bircu
Ovo je definitivno večer u kojoj sam se najviše nasmijao u nespavalicama i bircu
ke????

Večer...
Šta se trolla? 
Večer...
Šta se trolla? 
vidi u bircu :)
vidi u bircu :)
Ke??? 
Kako da maknem jezike koje mi je instalirao windous apdejt?? Samo mjesto zauzima...
ke????

jel to patentirano s 4 upitnika, da znam da li smijem koristit
ke????™©®
Sad se sjteih prvog kontakta s xxx-manom. Poslao sam mu PP da imamo isti regal hahaha.
Sad se sjteih prvog kontakta s xxx-manom. Poslao sam mu PP da imamo isti regal hahaha.
Ke??? 
jel to patentirano s 4 upitnika, da znam da li smijem koristit
ke????™©®
da, smiješ koristit sa manje ili više :)
e da, sjećam se :)
Ke??? 
Ne bilo kakav regal, THE regal. Kad je slikao kolekciju BUG časopisa uočio sam regal 
Ne bilo kakav regal, THE regal. Kad je slikao kolekciju BUG časopisa uočio sam regal 
Možemo li mi ostali koji to nismo vidjeli dobiti link? 
Možemo li mi ostali koji to nismo vidjeli dobiti link? 
ofskroz
http://www.bug.hr/forum/topic/bug/svi-tavane-nagradni-natjecaj-nominacije/103045.aspx?page=0&jumpto=1996786&sort=asc&view=flat
Slika regala, kasnije se na PP razvila priča o ostalim dijelovima i dokučeno je da je isti.
Samo njegov ima još jednu vrijednost. Znate koju? :D Ko zna ko se sve naslanjao na njega.
ofskroz
http://www.bug.hr/forum/topic/bug/svi-tavane-nagradni-natjecaj-nominacije/103045.aspx?page=0&jumpto=1996786&sort=asc&view=flat
Slika regala, kasnije se na PP razvila priča o ostalim dijelovima i dokučeno je da je isti.
Samo njegov ima još jednu vrijednost. Znate koju? :D Ko zna ko se sve naslanjao na njega.
baš ja tražim link al nikako da nađem :)
ma bolje da neznaš :)