Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.056.052
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
15 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Hvala vam obojici, zaista... {#}

Ono što je kolega Rambox predložio napravit ću sutra tj. danas za par sati, a sad idem na spavanac jer me čeka okršaj s pisanjem izvješća od prošle školske godine, plana i programa za ovu i onaj najgadniji kao šećer na kraju - okršaj s ravnateljicom i roditeljima na roditeljskom sastanku škole... {#}

Laka vam noć svima i hvala još jednom! {#}

EDIT:

@XXX-Man & Rambox - nemojte se svađati zbog Java-e, ako je obrisana nema veze, jer mi je ionako išla na živce s tim stalnim traženjem da ju updateam... Tak da ako će mi za nešto trebat, instalirat ću ju ponovo, nije problem... {#}

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 1:54 (MusicWoman).
18 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
XXX-Man kaže...
rambox kaže...

Ostavi se ti posla s HijackThis ubuduče jer ne znaš kaj delaš uopče,{#} kak je nebitno tak moš smrdat nekaj itekak sad je obrisala JavaUpdate i nema više Update uopče kroz taj program tj Automatski Update je uništen. I kaj sad če mora kompletnu Javu reinstalirat, da bi to opet radilo Automatski jel kužiš pa kakav je to onda posel nikakav uglavnom programi sa Startapa se nikad ne brišu u HijackThis osim ak nije gamad.{#}{#}

ima update, samo to sranje automatsko je maknuto koje samo opterećuje sistem bez veze...

ajde mi reci kome to treba?

otvoriš javu i klikneš update ako hoćeš, ako nećeš ne diraš ništa...

JavaUpdate nije nikakvo opterečenje, jer je to bitna komponenta itekak a kaj s Nero on je potreban na Startapu jel njega nisi primjetil a skroz je nepotreban itekak. Tak su mnogi zeznuli stvar u ovom programu, nekaj im se uvuklo nepotrebno pa se obrisalo i onda je joj tak se to ne radi sigurno površno i na ovaj način jer greške mogu bit vrlo nezgodne.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
moderator
rambox kaže...

JavaUpdate nije nikakvo opterečenje, jer je to bitna komponenta itekak a kaj s Nero on je potreban na Startapu jel njega nisi primjetil a skroz je nepotreban itekak. Tak su mnogi zeznuli stvar u ovom programu, nekaj im se uvuklo nepotrebno pa se obrisalo i onda je joj tak se to ne radi sigurno površno i na ovaj način jer greške mogu bit vrlo nezgodne.{#}{#}

da mi je samo znat zašto onda svi miču taj program i manualno ju update-aju kad žele?? mora da su ti ljudi stvarno glupi...

a što je toliko bitno u update scheduleru?

nero nisam htio micat ovako, nego preko ccleanera

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
17 godina
neaktivan

Ja UVIJEK gasim java update prilikom instaliranja! To me živcira kad od mene traži a uostalom prije koliko je izišao zadnji update za javu?

The quieter you become, the more you are able to hear...
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 2:09 (Bellatrix).
17 godina
MusicWoman kaže...

Hvala vam obojici, zaista... {#}

Ono što je kolega Rambox predložio napravit ću sutra tj. danas za par sati, a sad idem na spavanac jer me čeka okršaj s pisanjem izvješća od prošle školske godine, plana i programa za ovu i onaj najgadniji kao šećer na kraju - okršaj s ravnateljicom i roditeljima na roditeljskom sastanku škole... {#}

Laka vam noć svima i hvala još jednom! {#}

EDIT:

@XXX-Man & Rambox - nemojte se svađati zbog Java-e, ako je obrisana nema veze, jer mi je ionako išla na živce s tim stalnim traženjem da ju updateam... Tak da ako će mi za nešto trebat, instalirat ću ju ponovo, nije problem... {#}

I'm in love again!!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina
moderator
Makić kaže...

I'm in love again!!!

sad si se našo upucavat tu {#}

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
18 godina
XXX-Man kaže...
rambox kaže...

da mi je samo znat zašto onda svi miču taj program i manualno ju update-aju kad žele?? mora da su ti ljudi stvarno glupi...

a što je toliko bitno u update scheduleru?

nero nisam htio micat ovako, nego preko ccleanera

Java je bitna itekako na internetu, i ak ima propusta u njoj i nepokrpani su onda ima i sigurnosnih problema pa se ljudi ona čude kad ih nekaj zadesi jel.{#}

Poanta svega je tvoj pristup u Hijackthis koji je neprecizan površan, i na brzinu i na krivi način opet kažem tak se to ne radi sigurno zato nemrem to ne spomenut več moram naglasit itekak.{#}{#}

17 godina
XXX-Man kaže...
Makić kaže...

I'm in love again!!!

sad si se našo upucavat tu {#}

bože moj, kad je posa gotov ja dođen na spizu..

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina
moderator
rambox kaže...

Java je bitna itekako na internetu, i ak ima propusta u njoj i nepokrpani su onda ima i sigurnosnih problema pa se ljudi ona čude kad ih nekaj zadesi jel.{#}

Poanta svega je tvoj pristup u Hijackthis koji je neprecizan površan, i na brzinu i na krivi način opet kažem tak se to ne radi sigurno zato nemrem to ne spomenut več moram naglasit itekak.{#}{#}

pa zato se ponekad provjeri manualno, potrebna su 3 klika za to...

al ionako nema smisla raspravljat jer ne shvaćaš što govorim...

15 godina

alo ljudi, malo da se opustite...

:D :D :D

18 godina
XXX-Man kaže...
rambox kaže...

pa zato se ponekad provjeri manualno, potrebna su 3 klika za to...

al ionako nema smisla raspravljat jer ne shvaćaš što govorim...

Ma sve ja to znam ali pristup tvoj ne valja u Hijackthis, tu leži problem nema smisla da se sad nateženo oko tog recimo na WildestSecurityForumu bi dobil Žuti karton sigurno.{#}

To je forum koji se bavi samo zaštitnim programima, AV, Firewall-ovi i ostalo pa to treba uzet u obzir i tam se takav površna pomoč kažnjava obično a to sve govori no uglavnom nebitno sad ne bumo se svadili oko tog bilo pa prošlo.{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 2:29 (rambox).
16 godina
moderator

ma hebe mi se...

odoh spavat...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 2:46 (XXX-Man).
18 godina

Kaj ste mi nekaj dosadni večeras, sram vas bilo!

Evo ja došao s Joleta, na rujanfestu, dobro je bilo, samo sve cure klinke...

Over 'n' out   {#}

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
14 godina
neaktivan

Jutro ljudi ! odo ja u skolu {#}

Say Hello To My Little Friend
18 godina

OPEN

zivili!!

EDIT: u pm, sat mi brza 3min {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 21:58 (Hacker002).
14 godina
Scarfaceee kaže...

Jutro ljudi ! odo ja u skolu  {#}

Kakva škola, a roden 1976. godine?

Dobra večer svima.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}
17 godina
neaktivan

OPEN!
Dobra večer!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Scarfaceee kaže...

Jutro ljudi ! odo ja u skolu {#}

Kakva škola, a roden 1976. godine?

Dobra večer svima.

Večernja {#}

Mucko Pokvareno Djubre i bivsi admin i vlasnik MC servera.. Fuck Yeah!
16 godina
moderator

večer :)

Antunu pogotovo :)

15 godina
neaktivan

Ko je Antun ?? :)

AOM... (mmm)
16 godina
moderator
Games 4 life kaže...

tvoj alter ego

18 godina
neaktivan
Games 4 life kaže...

Ona tetkica

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan

E da BTW kod onoga za CLEO skripte... ja vec NA VELIKO to skriptam...

Znam i high-level construction vec...

AOM... (mmm)
15 godina
neaktivan
Games 4 life kaže...

Budući da imaš 105 godina,dobro ti i ide.

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

večer :)

xxx mane jes imo koju prometnu s motorom?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
neaktivan
Unworthy_For_Life kaže...
Games 4 life kaže...

Budući da imaš 105 godina,dobro ti i ide.

nope... 13

AOM... (mmm)
16 godina
moderator
cuspajz kaže...

samo jednu

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
cuspajz kaže...

samo jednu

jel bilo težih ozljeda?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
moderator
16 godina
moderator
cuspajz kaže...

jel bilo težih ozljeda?

2 puknuta rebra i iščašeno rame

ogrebotine ne brojim...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice