Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.060.934
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
protjeran
Za nespavalice (22h - 06h)

Pozdrav ljudi!

Sretan mi rodendan i tako to {#}

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
17 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
torrente kaže...

znas da sam se zapitao gdje si je fiksirao...pa da,on ima onu klapnu od ventilacije, moze macka proc kroz nju.

koliko jede 1min megabajta na 720p.

Evo, tih gori 5 i kusur minuta 720p videa ima 490MB...

A ovaj genijalni Google+ mi automatski uploada nove fotografije i moguće snimke na G+ account kad se spojim na Wi-Fi. I onda samo sjednem za PC, malo kontrasta ili neki lagani efekt i ubacim u album. Genijalno!

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
18 godina

@sef

vidim ja da tu ima mesa,a skoro pa nista kompresije.  super slika.  ja sam sa tim drustvenim mrezama zavrsio na pas-mater.  :)

ne kontam nista.

samo sa twittera folowarim.

17 godina
neaktivan

Sretan rođendan, a ja odoh spavat, sutra neka velika grupa...  {#}  {#}

torrente kaže...

@sef

vidim ja da tu ima mesa,a skoro pa nista kompresije.  super slika.  ja sam sa tim drustvenim mrezama zavrsio na pas-mater.  :)

ne kontam nista.

samo sa twittera folowarim.

Reci koji si da te zapratim... :)

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 0:20 (Šef).
18 godina

ne pisem skoro nista,samo slijedim. posaljem ti na pm.

15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Pozdrav ljudi!

{#}

18 godina

EZY-E sretan rodendan, meni je za ravno 7 dana {#}

Inace narode, danas mi se stari vraca iz Afghanistana, nakon 6 mjeseci..auuuuuuu {#}{#}

17 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Sretan rođendan i poživio ti nama još 100 godina.

Od srca ti želim puno sreće, ljubavi i zdravlja a za ostalo se snađi:)

World Championships: 7, GP started: 282, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,493
18 godina

ljudi moji kako sam smotan i povrsan za nesto bez gresaka i falinki napisat u postu.  sjedi, 1.   lol

iva sam isto prekrstio ;)

posaljite me za lektora u neku novinu i propadaju za 2 broja.

sretan rodjendan EZY-E!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 0:25 (torrente).
15 godina
EZY-E kaže...

Pozdrav ljudi!

Sretan rođendan.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

ljudi moji kako sam smotan i povrsan za nesto bez gresaka i falinki napisat u postu.  sjedi, 1.   lol

iva sam isto prekrstio ;)

posaljite me za lektora u neku novinu i propadaju za 2 broja.

Ma ja isto dosta često tipkam bez da gledam u tipkovnicu pa nakraju ispadne kupus.

Čisto me zaboli za pravopisne greške:)

World Championships: 7, GP started: 282, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,493
16 godina
moderator
EZY-E kaže...

Pozdrav ljudi!

pa neka ti je sretan :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
15 godina
neaktivan

Dobro Veče!

da li netko zna da li u mikronisu daju gotovinski popust na cijene navedene na netu ?

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
18 godina
torrente kaže...

rambox je danas bio u zg areni. 

Jesam da normalno ali mi je misija propala, tj zakazal je prokleti Suzavac ko mi je kriv kad nabavljam robu sa starih zaliha.{#}{#}

EZY-E kaže...

Pozdrav ljudi!

Sve najbolje za rođendan kaj drugo samo nemoj se slučajno napit ko letva jel.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
Inace narode, danas mi se stari vraca iz Afghanistana, nakon 6 mjeseci..auuuuuuu {#}{#}

Imam lijepu kolekciju video klipova i slika iz Kabula i okolice (muž od sestrične je bio kao VP tamo pola godine).

Kad vidim koja bijeda vlada tamo stegne me oko herca i sramim se što ponekad kukam za pizd..je.

18 godina
F1-IVO kaže...
Hacker002 kaže...

Imam lijepu kolekciju video klipova i slika iz Kabula i okolice (muž od sestrične je bio kao VP tamo pola godine).

Kad vidim koja bijeda vlada tamo stegne me oko herca i sramim se što ponekad kukam za pizd..je.

nas zivot je bogatas u odnosu na njihov, nazalost. tolko ima na svijetu ljudi koji imaju milijarde i milijarde a sebicni su ko ku**c. stoka jedna, sve bi ja to po kratkom postupku

18 godina
Hacker002 kaže...

Ak je tamo ko Vojnik onda je gadno da itekak, kaj drugo uglavnom malo je veča glupost na kubik da naši vojnici idu tam zbog koga i čega zapravo mješaju se u Američke svinjarije ko obično.{#}{#}

18 godina
rambox kaže...
Hacker002 kaže...

Ak je tamo ko Vojnik onda je gadno da itekak, kaj drugo uglavnom malo je veča glupost na kubik da naši vojnici idu tam zbog koga i čega zapravo mješaju se u Američke svinjarije ko obično.{#}{#}

Zapravo, tamo je ko Bojnik {#}{#}

I da rambox, naši vojnici nemaju veze za njihovim ratom. Po "opisu" posla, naši se nemaju pravo petljati u taj rat. Mogu ići vojnicima koje obučavaju kao potpora, ali nesmije se po naređenjima miješati u rat i ta sra**a {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 0:54 (Hacker002).
18 godina
Hacker002 kaže...

Zapravo, tamo je ko Bojnik {#}{#}

I da rambox, naši vojnici nemaju veze za njihovim ratom. Po "opisu" posla, naši se nemaju pravo petljati u taj rat. Mogu ići vojnicima koje obučavaju kao potpora, ali nesmije se po naređenjima miješati u rat i ta sra**a {#}

Sve ja to znam odavno da no opet je ista priča to sigurno, našim vojnicima tam nije mjesto bitno da se mi ponosimo clanstvom u Nato i ulizivanjem u Europi do daske pa guramo svoje Vojnike tam di ne treba jer moramo.{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 1:02 (rambox).
18 godina
rambox kaže...

Sve ja to znam odavno da no opet je ista priča to sigurno, našim vojnicima tam nije mjesto bitno da se mi ponosimo clanstvom u Nato i ulizivanjem u Europi do daske pa guramo svoje Vojnike tam di ne treba jer moramo.{#}{#}

E tu griješiš - ta misija nikoga ne "gura" i ne tera - oni koji idu, ili su išli, idu DOBROVOLJNO!! Nitko ih na to ne tjera i ne govori da moraju ići. Njihov slobodan izbor!

15 godina

Vecer ljudi.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
moderator

sad sam čitao onu teorije zavjere temu...

morat ću do wc-a nakon tog...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
16 godina

vecer..pogledo film rusevine solidan je.. najbolje je to sta biljke mogu oponasat i na pocetku oponasaju mobitel

SPOILER NE CITAJTE AKO ZELITE GLEDATI FILM JER JE FILM HOROR I AKO SPOILER PROCITATE NEMORATE GLEDATI FILM

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
MilkMan kaže...

vecer..pogledo film rusevine solidan je.. najbolje je to sta biljke mogu oponasat i na pocetku oponasaju mobitel

SPOILER NE CITAJTE AKO ZELITE GLEDATI FILM JER JE FILM HOROR I AKO SPOILER PROCITATE NEMORATE GLEDATI FILM

Zavrsia ima 3 minute.Nisam ga gleda.Samo sam vidia scenu di je onaj popia strijelu i metak u celo.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
moderator
MilkMan kaže...

vecer..pogledo film rusevine solidan je..

i ja ga gledao :)

16 godina

xxx zao mi je sto nisu ubili ovu na kraju jedem mu sunce

gleda tko pad crnog jastreba?

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
moderator

ja bi ju ubio na početku, živcirala me xD

evo ja gledam sa dvd-a...vidio sam da je na programu pa reko idem gledat od početka :)

16 godina
neaktivan

Jedno bedasto pitanje :

koja je razlika između cop i multiplayer igranja ?

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
18 godina
Hacker002 kaže...
rambox kaže...

E tu griješiš - ta misija nikoga ne "gura" i ne tera - oni koji idu, ili su išli, idu DOBROVOLJNO!! Nitko ih na to ne tjera i ne govori da moraju ići. Njihov slobodan izbor!

Bez političke odluke ne bi nit mogli ič nikud, osim kao čisti plačenici to ti je valjda jasno u tom je poanta a ko je tu odluku donesel zna se naša dična smotana vlast ipak smo u Nato jel.{#}{#}

15 godina
neaktivan

Jel hg spot jos radi?

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice