Ja striko i više niko!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LOCK!
Dobra vecer!
P.S
Pisem s laptopa na kojem nema hrvatskih slova.
LOCK, dobra vecer?
Ti si pio nešto.
Nisam, pogreska editirat cu koment. Ruke mi ponekad rade brze od mozga.
Večer svima i faljen Isus i Marija!
@lzgr LOOOOOL
Večer svima i faljen Isus i Marija!
@lzgr LOOOOOL
Apple je najbolja informatička tvrtka. Za razliku od ostalih koji ga samo kopiraju i nemaju funkcionalnost na svojim uređajima.
Apple je najbolja informatička tvrtka. Za razliku od ostalih koji ga samo kopiraju i nemaju funkcionalnost na svojim uređajima.

Tako utječe srednja škola na neke. 

ok, ček :D
@lzgr
Dao sam ti TD, a sad daj pare! :D
a tribalo se učit na vrime, ja bia gotov 15.7, a ni to ne triban računat,
jer je bia lagan ispit, još iman odmora do 3.
je je, dodi na moj fax pa ces vidjet da ovo ucenje sad u 9.mj je skroz normalno AKO IMAS ZIVOT drugi osim faxa...ja sam ove godine dao 11 ispita i jos me 2 cekaju plus zavrsni rad obrana...sve u 1 akademskoj godini, mislim da za moj fax je vise nego puno to...
e imamo i mi ja gotov u 2 misec, pa neki poslić i još se malo zahebavat s ekipom u domu...
nisam te skuzio nista, izrazavaj se normalno, sta imate? sta 2 misec?
Vidim svi na nekim lakšim opijimima...
Nego di je predsjednik SAD-a i njegova potopna pumpa u kanti s jednom limenom stranicom?
Ja sam ove godine dao 10/11 ispita, i imam sad za tjedan dana rok iz Aerodinamike i mehanike leta, al' mislim da necu uspijet dat. Danas sam prošao nekih 80-ak strana, ali jednostavno se nisam počeo na vriejme pripremat. doduše ne potpuno mojom krivicom, jer su bez ikakve prethodne najave pomakli rok za 15 dana unaprijed, pa se ti snađi sinko.
Dobra večer svima btw.
Nego di je predsjednik SAD-a i njegova potopna pumpa u kanti s jednom limenom stranicom?
utopio se :D
ahoj ahoj
Ola ekipa!
ahoj ahoj
I tebi sinko!

Ja i ivan dijelimo kolegice iz škole 
Tj. linkove na njihove profile
Tu sam, utopio se u učenje a ne u kanti vode :-D
Ma sad sam siguran, sve radi, nigdje ne pušta voda, samo nemogu držati kantu vode u kučištu :-D
Još bude radila nekih 20ak sati, pa onda ako ne bude mrlja od vode na papiru, znam da su spojnice dobre :-D
A rezervar ćemo drugom prilikom napraviti 
Moram vas još malo pitati o detaljima 
Moram vas još malo daviti o detaljima 
fixed :D
Stari reko da moram za 5 minuta ic u sobu.. oticu gore u sobu cekat da zaspe, i onda doć dolje 
Moram vas još malo daviti o detaljima 
fixed :D

ALi onda ću imati
vodeno hlađenje 

ALi onda ću imati
vodeno hlađenje 
hoće to bit gotovo ove godine? :D
btw kakav to rezervoar misliš pravit?

ALi onda ću imati
vodeno hlađenje 
hoće to bit gotovo ove godine? :D
btw kakav to rezervoar misliš pravit?
Pa za sad je plan da stane u tri 5.25" utora, i da unutra stane vodena pumpa :-)
E sad od vodenog hlađenja od grafičkih kartica (koje inaće ima dva bloka (tako predviđeno da hladi SLI)) kod mene hladi jednu, pa bi onda na taj rezercar stavio peltier i njega hladio ovim drugim blokom :-)
Ma najluđa stvar koju sam do sad smislio :-D
Uglavnom, vodeno bez peltiera bi trebalo ovaj tjedan biti u kompu, samo da se uvjerim da ne pušta, a finalna verzija bi trebala vajda sljedeći, ako nagovrim vexa da mi pokloni peltier :-D
zanimljivo :)
a od čega će bit?