Ja bih na tvom mjestu kupio xspc rezervoar s ugrađenom 750l/h pumpom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hahahahha
ja isto, baš ću provjeriti dali ima gdje kupiti dobra potpona pumpa, da stane u rezervar :-D
imam ja jednu :)
trofazna, gura do 80m visine, cijev 2''

Ja nebi, jer sam ipak odlućio staviti metalni rezervar, bar sa jedne strane, da mogu kombinirati i staviti peltier (preporučio batista) :-D
hahahahha
ja isto, baš ću provjeriti dali ima gdje kupiti dobra potpona pumpa, da stane u rezervar :-D

hahahaha šta da je uključim u podrumu a komp na drugom katu?

Tako mala cijev, trebala bi biti barem 8-10".
hahahaha šta da je uključim u podrumu a komp na drugom katu?
i eto vidiš, i dok dođe ohladit će se sama :)
se sjeća tko protjeranog usera Josip1811Matković?
i njegovih 5-6 multića tog dana kad je protjeran?
Ja ako idem raditi vodeno, spojil bum pumpu na pravi radijator koji imam pokraj kompa, tak da ne moram stavljati ventove(savršena tišina) i odma besplatno grijanje po zimi.
e ljud ijel se isplat dat 100 kuna za mobitel mda compact 3??? ima vidljive tragove koristenja itd ali ima olovcicu,punjac i memorijsku. baterija na standby traje 3-4 dana ja mislim da se isplati jer ipak mob ima windows mobile a za 100 kuna s njuskala mogu dobit neki koji nema ni utor za memorijsku :D...ja cu ga uzet od jednog forumasa sutra ce mi ga poslat pa me zanima vase misljenje ovak iz zezancije a neda mi se otvarat nova tema (ja cu ga svakako uzeti) :D
| 2 | isplati se |
|---|---|
| 0 | ne isplati se |
dajte mi neki dobar wallpaper :D (1280x1024) tema apple hater xD
Ja nebi, jer sam ipak odlućio staviti metalni rezervar, bar sa jedne strane, da mogu kombinirati i staviti peltier (preporučio batista) :-D
Nisu peltieri ttako dobri kao što misliš, užasno su neefiksani, ne znam koliko bi ti pomoglo...
Nisu peltieri ttako dobri kao što misliš, užasno su neefiksani, ne znam koliko bi ti pomoglo...
LOL svaki put nakon što tipkam na laptopu nakon klikerice radim dupla slova 
NEznam ni ja, samo sam čuo da bolje kombinacije od toga dvoga jednistavno nema, pa ćemo vidjeti...
aj sad idem na spavanje, sutra i preko sutra još učenje i onda na godišnji do 11 mjeseca :-D
LN svima
Večer svima, živjeli.
ti nisi čuo da iPhoni uopće ne rade? Ekipa ih nosa uokolo i pretvara se da razgovara.
Stara Sanaderova: očima se gleda, rukama se krade
Večer svima!
Koliko znam, a nije da nešto previše zanam, ovako skupe stvarčice se rade kako bi funkcionirale po cijelom svijetu. Ipak bolje provjeri prije kupnje kod negog Apple fana.
Yes, kako vam mogu pomoći :D (mrzim tu rečenicu više od svega)
Koja laž. Jučer sam kupio 5 kg jabuka. U mojoj familiji svi obožavaju jabuke.
morat ću si kupit neki uređaj s gps-om...
ima tko prijedlog za nešto za sitnu lovu?
samsung s5620 monte jeftin a ima dobru navigaciju
U Interspau sam vidio nuvia, mislim da je bio oko 1000 kn. Vjerujem da je stariji model ali dođe s adria route kartom.
ja sam danas osprobavao mogucnosti svoje igracke, a jedna od njih je fotkanje.
uglavnom predmet slikanja je bio toliko vruc da mi se leca pocela topiti, a auto fokus je konstantno centrirao na obline :-)