Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.080.342
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Dinče kaže...
FlyBoy kaže...

Večer svima, trunete doma k'o i ja? :D

Ja sam radio do maloprije, koje je vaše opravdanje :D

Meni je doktorka rekla da zbog uha moram mirovat.Ma yebem ja nju u uho,šta zbog njega imam mirovat.Uzmem fino crnu kapu izrežem otvore za oći i usta cjelu nataknem na glavu i fino šećem vani.

i udjes u banku..

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 22:20 (MilkMan).
17 godina
MilkMan kaže...
rooswelt1991 kaže...

Evo za minjovoza slike onog što trebam, dakle na prvoj skici ti je ovo crveno što treba rezati na tim "plohama", a te plohe su spojene strelicama "za 3d verziju" onog što trebam.

I tu su ti okvirne dimenzije onoga što trebam.

Na drugoj slici ti je otprilike raspored kako šta stoji unutra, s tim, da iza ovog radijatora postoje još dva 80mm venta.

valjda ćeš shvatiti što hoću :-)

unaprijed se ispričavam što sam očajan umjetnik {#}

projekt ''pumpa''?? {#}

evo isto dobra pjesma pocinje kako spada na 1:00

a lemanje na 1:55

Projekt pumpa je završio, sad tražimo kučište za sve to, glupo mi je da je sve u kompu :-D

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
16 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

plexiglass kuciste?

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
neaktivan

Več svima ,  eto cjeli dan sam bio u vinogradu i radio pripreme za berbu :P , par fotki na brzinu.

http://soksa.3dhr.net/
17 godina
MilkMan kaže...

plexiglass kuciste?

Pa i aj sam prvo mislio na plexy, ali mi je kolega munjovoz savjetovao lim, sad koliko će to koštati neznam...

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

da vidimo... trebaš mi i nacrtat dimenzije i položaj rupa za cijevi koje idu do računala, i s koje strane će biti, i da li ćeš trebati neke dodatne držače za cijevi unutar kućišta?

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts
15 godina
neaktivan
MilkMan kaže...

plexiglass kuciste?

pleksi se nemože obojat, a kolega želi crno kućište

mislim može se to obojati ali neće biti nimalo kvalitetno, puhneš ono otpadne boja

15 godina
nixXxa kaže...

Več svima ,  eto cjeli dan sam bio u vinogradu i radio pripreme za berbu :P , par fotki na brzinu.

Večer i tebi...

Ša je ovo na prvoj slici novi model nVida grafičke?

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
munjovoz kaže...
rooswelt1991 kaže...

da vidimo... trebaš mi i nacrtat dimenzije i položaj rupa za cijevi koje idu do računala, i s koje strane će biti, i da li ćeš trebati neke dodatne držače za cijevi unutar kućišta?

Pa to su otprilike točne dimenzije :-D

a što se tiče rupa za cijevi, trebat će mi dvije rupe, samo neznam di da ih stavim :-D

imaš neki prijedlog :-D

najbolje bi bilo iza, između ova dva 80mm venta, jer imam od iza one rupe za vodeno na kučištu :-)

držače ne trebaš nikakve, jer ja to sve trakicom polijepim, kad već neće od plexya biti :-)

edit a koja bi razlika bila u cijeni između plexya i tog metalnog?

mislim mogao bi podnijeti da je prozirno ako je dosta pristupačnije...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 22:26 (rooswelt1991).
16 godina
rooswelt1991 kaže...
MilkMan kaže...

plexiglass kuciste?

Pa i aj sam prvo mislio na plexy, ali mi je kolega munjovoz savjetovao lim, sad koliko će to koštati neznam...

pogledaj kako je ovaj lik na 1:36 stavio ono za napajanje u plexi, 

ako zelis vidit kako je sredio vodeno i hardware pogledaj ovo

i reci mi vidi kako je farbao heatsenkove dal ima to kakve posljedice?

4:10 - 4:38 i 4:38 - 5: 03

btw to je isti lik sve i iz srbije pa ako te zanima posalji mu pp na yt

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 22:27 (MilkMan).
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
nixXxa kaže...

Večer i tebi...

Ša je ovo na prvoj slici novi model nVida grafičke?

Ne , to je napajanje xD šala mala , poslikao sam samo jednu bačvu od 540 l ne stane mi sve u kadar , imamo 2 x 540 , 1x 500 , 1x 200 . 1x 400 L . Onaj zrakomlat je "klopotec".

15 godina
rooswelt1991 kaže...

Stavi plastične obujmice za pridržavanje cijevi.

Pogledao sam skicu i imam jedno pitanje. Koliko ti je debeo "radijator"?

15 godina
nixXxa kaže...

Ne , to je napajanje xD šala mala , poslikao sam samo jednu bačvu od 540 l ne stane mi sve u kadar , imamo 2 x 540 , 1x 500 , 1x 200 . 1x 400 L . Onaj zrakomlat je "klopotec".

Ništa onda kad ju napuniš dogovoriti ćemo se oko cijene, meni baš treba nova "grafička"...

15 godina
neaktivan
MilkMan kaže...
Dinče kaže...
FlyBoy kaže...

Meni je doktorka rekla da zbog uha moram mirovat.Ma yebem ja nju u uho,šta zbog njega imam mirovat.Uzmem fino crnu kapu izrežem otvore za oći i usta cjelu nataknem na glavu i fino šećem vani.

i udjes u banku..

Da to je dobra ideja,bar ču platit svojima za one silne ljekove {#}

Da je meni otic u kameno doba Spilja u planini bila bi mi soba Krzno od medjeda bile bi mi gace Subara od mamuta na glavu mi stace !septika!
17 godina
mario.L_hr kaže...
rooswelt1991 kaže...

Stavi plastične obujmice za pridržavanje cijevi.

6cm

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
nixXxa kaže...

Ništa onda kad ju napuniš dogovoriti ćemo se oko cijene, meni baš treba nova "grafička"...

Ako trebaš grafičku onda uzmi inoksicu manje su bučne i nisu teške . Za cijenu se obrati na pm {#}.

15 godina
neaktivan
Dinče kaže...
MilkMan kaže...
Dinče kaže...
FlyBoy kaže...

i udjes u banku..

Da to je dobra ideja,bar ču platit svojima za one silne ljekove {#}

A nije ni u zatvoru loše.Besplatna hrana,grijanje,spavanje,ne plačaš režije,a i upoznaš koju poznatu osobu(Ivu ili nekoga) {#}

16 godina
moderator

kakvih razmaženih ******* ima ovdje to je za ne povjerovat

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Kako nagovoriti roditelja da kupi telefon?

17 godina
XXX-Man kaže...

Misliš na ovoga što hoće novi "teljefon"

14 godina
odjavljen

dobra vecer sta ima ovo vam jedna za slatke snove

16 godina
moderator

da, taj...

i onaj što ga proćeralo što ga podržava sa još ******* primjerima

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
17 godina

Gdje munjovoz nestade :-D

15 godina
neaktivan
Unworthy_For_Life kaže...

A nije ni u zatvoru loše.Besplatna hrana,grijanje,spavanje,ne plačaš režije,a i upoznaš koju poznatu osobu(Ivu ili nekoga) {#}

Ah bar bi se odmorio.Nebi moro svaki dan po kruh,pomago bratu oko nadograđivanja a i bar bi me uho prošlo.Ivo,a snjime bi se baš ljepo napričo {#}

Da je meni otic u kameno doba Spilja u planini bila bi mi soba Krzno od medjeda bile bi mi gace Subara od mamuta na glavu mi stace !septika!
16 godina
moderator
rooswelt1991 kaže...

Gdje munjovoz nestade :-D

nestalo struje pa ne vozi :D

15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

imam samo jednu problematiku, tj dvije, moraš izmjerit rupe za hladnjak tako da ventilatori "sjednu", da nebude rupa 5 mm dalje od ventilatora sa hladnjaka

i ostatak stvari izmjeriti i napisati mi gdje točno x)

edit: isto zanima, ako imaš rupu za rezervar 15x15 odmah do rupe na prednjoj strani, od 2.5", hoćeš imati dovoljno mjesta?

cijena 50x50cm 2.5mm pleksi ti je otprilike 55 kuna, lim moram pogledati jer neznam sada

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 22:41 (munjovoz).
17 godina
neaktivan
Tko trola vrijedi,tko vrijedi trola,tko ne trola ne vrijedi :-)
15 godina
neaktivan

Meni je stari davno postavio ultimatum(starci su mi rastavljeni),ak ti se ne sviđa kaj imaš,seli se k staroj.Ne pada mi napamet nešto tražit da mi kupi.Ak oću nešto odem radit i gotova stvar.

15 godina
neaktivan
Unworthy_For_Life kaže...

Meni je stari davno postavio ultimatum(starci su mi rastavljeni),ak ti se ne sviđa kaj imaš,seli se k staroj.Ne pada mi napamet nešto tražit da mi kupi.Ak oću nešto odem radit i gotova stvar.

E tako treba,ja sam sebi zaradio kopačke i mp4.

15 godina
rooswelt1991 kaže...

6cm

ostavi barem toliko mjesta ispod njega za slobodnu cirkulaciju zraka.

nixXxa kaže...

Ako trebaš grafičku onda uzmi inoksicu manje su bučne i nisu teške . Za cijenu se obrati na pm {#}.

Ja se furam na retro dizajn.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice