tu knjigu bi se možda i isplatilo pročitat,mislim da bi mi ta knjiga bila za lektiru da bi ju pročito
upravo je skidam sa THR-a. Zainteresiralo me poglavlje Kako postati marketinški genij
šalji mi link u pm,i ja oću da postanem milijunaš
tu knjigu bi se možda i isplatilo pročitat,mislim da bi mi ta knjiga bila za lektiru da bi ju pročito
upravo je skidam sa THR-a. Zainteresiralo me poglavlje Kako postati marketinški genij
šalji mi link u pm,i ja oću da postanem milijunaš
To bi odma značilo smanjivanje ocjane na kraju godine na 2 ili 3
upravo sam se sjetio: Sanjin Frlan - Kako postati bogat u Hrvatskoj
i kad te onda pita kako, reci lopovlukom, ko vlada npr 
Piše kako postati bogat, a ne kako postati ultra bogat 
Sretan novi mjesec!
There I fixed it. 
Scre* you!
.
a sad smo si dobri a
haha
To bi odma značilo smanjivanje ocjane na kraju godine na 2 ili 3
upravo sam se sjetio: Sanjin Frlan - Kako postati bogat u Hrvatskoj
i kad te onda pita kako, reci lopovlukom, ko vlada npr 
Piše kako postati bogat, a ne kako zavrsiti u hagu 
fixed 
Pa moramo zadržavat dobre forumske odnose ne? :),a i prestrašil si me haha 
Pa moramo zadržavat dobre forumske odnose ne? :),a i prestrašil si me haha 
to mi dosta ljudi govori 
haha cak sam i "mafijozo" danas posto..haha 
Scre* you!
bote.
1. Stavio sam WEP na kratko, moram skužit kako ide sa WPA
2. Bella čini se.
1. WPA se napada riječnikom! Ali to nije tako jednostavno ako wep...
2. A igram se nečim... iz zabave :))
Shvatio sam to sa WPA... Tj. princip. E sad na praksu...
Ja baš tražim dobar wordlist. Ako ne uspijem pronaći napraviti ću nešto s crunch-om... a tu su i rainbow tablice...
ma tim se pozabavim kad imadnem više vremena..
Mislim da cu i ja laganini u krevet, sutra najvjerojatnije narucit motion plus za wii i dock sa baterijama punjivim :)
spameri trebam savjet
Na početku godine nas profesorica iz hrvatskog pita što smo pročitali preko ljeta. Prošlu put sam reko knjigu o pokeru, daj te mi neki prijedlog sta da kazem ove godine...
reci ti njoj ovako:
cijenjena drugarice nastavnice, ja svakodnevno se nacitam raznih foruma (a vi neznate sta je forum? e tko vas je stavio da tu meni predajete nesto) i naucim 100x vise nego sta naucim iz vase cijenjene lektire, dalje citam razne vijesti na 24sata, na index.hr, na dnevnik.hr, citam i onu vrstu lektire koja se cita jednom rukom (druga fap fap, jel)...i vi bi da ja jos citam tolstoja, dantea, krlezu i brlicku mazuranic? e nemoze...ne stignem jos i to...kao sta vidite moj spektar citanja je prilicno velik, smatram da nadomjesta vasu lektiru...stoga cijenjena drugarice, molim vas dajte mi pozitivnu ocjenu iz lektire (ako treba prepricaj joj kako se overclocka AM3 procesor i objasni joj stanje u libiji)
tocka :D
Ljudi pogledajte koliko mi je zauzeće procesora a ništa ne radim. Sve aplikacije pozatvarane!
Jel ovo normalno? Do čega bi moglo biti?
imati više scv hostova je normalno, al provjeri mbamom za svaki slučaj
Scre* you!
bote.
Humor ti nije interesantan.
Ljudi kako da obrišem video sa jubitoa?
Ljudi pogledajte koliko mi je zauzeće procesora a ništa ne radim. Sve aplikacije pozatvarane!
Jel ovo normalno? Do čega bi moglo biti?
imati više scv hostova je normalno, al provjeri mbamom za svaki slučaj
Znam to!
Nego nije mi jasno zašto mi žderu toliko CPU-a
popadaše svi junaci...
laku noc jedaci
Pussies! 
Pussies! 
indeed x) al ja se ustajem u 6 ovak i onak, moral bum mlatnit bar 3 duple da me razbudi
edit: šljive, kakve kave 
Ja već tri noći nemrem zaspat.Izgleda da bum to moral nadoknadit velikom količinom alkohola da budem spreman za školu 
Davno sam ja rekao, spavanje je za mlakonje. 
hmm vidim popadalo još junaka x)
OPEN!
a jesi brz