al samo da znaš, onakve postove prijavljujem inače, imaš sreće
nije nitko vidovit...
a moža bit 100-1000kn ili čak i više (s radom)
ti to ozbiljno ili ?
upravo sam ti dao beplatnu reklama a ti bi me prijavio 

al samo da znaš, onakve postove prijavljujem inače, imaš sreće
nije nitko vidovit...
a moža bit 100-1000kn ili čak i više (s radom)
ti to ozbiljno ili ?

ti to ozbiljno ili ?

ovo ti je bio bijeli karton :D
ti to ozbiljno ili ?

ipak on ima ceh na tu svoju kristalnu kuglu x)
jel ima trajanje?
ipak on ima ceh na tu svoju kristalnu kuglu x)
pa nitko nema takvu
moja ne otkriva budućnost nego hardver :D
jel ima trajanje?
traje dok ne kažeš koji je laptop :D
jel ima trajanje?
da, jednom ga dobiješ, označen si do kraja života... ako prebaciš na black verziju css-a foruma, onda ti se karton prilagodi na tu istu boju, ukratko, you're doomed
svakih par dana nešto sa foruma me podsjeti na EP-a, neznam za vas, al kad malo razmisljam o njemu krene mi suza, kak tak zivot moze bit unfair bome nikad necu shvatit
moram do vinkovaca idući mjesec upalit mu sviću
Jesu li problemi rješeni?
ni približno :)
Kod mene skoro jesu, jakovp prisato na suradnju 
ni približno :)
Šta nisi ti prije neki mjesec dva raščišćavao stare zalihe? Nije bilo nikakvih ventova na grafičkim karticama.
Šta nisi ti prije neki mjesec dva raščišćavao stare zalihe? Nije bilo nikakvih ventova na grafičkim karticama.
sve pasivne :/
Iz pouzdanih izvora znam da jakovp ima riješenje i za tvoj problem.
Navodno mi je ptićica šapnula da ima aftermarket cooler za grafe, ali neznam tko je ta ptičica
svakih par dana nešto sa foruma me podsjeti na EP-a, neznam za vas, al kad malo razmisljam o njemu krene mi suza, kak tak zivot moze bit unfair bome nikad necu shvatit
moram do vinkovaca idući mjesec upalit mu sviću
I ja se isto sjetim igora ponekad... Steta, bio je dobar covjek. Elena se posvadjala sa pola foruma, odi joj pogledaj postove.
sve pasivne :/
Nikad to nebih rekao za tebe, uz onakve fotke teško da idu pasive...
Navodno mi je ptićica šapnula da ima aftermarket cooler za grafe, ali neznam tko je ta ptičica
a zna ta ptičica koji to cooler?
I ja se isto sjetim igora ponekad... Steta, bio je dobar covjek. Elena se posvadjala sa pola foruma, odi joj pogledaj postove.
Skužio sam u par postova da je poprilično britka. Šta ona još uvijek posta tu na forumu?
Tko zna hehe 
Xigmatek Battle Axe II is in da haus 
http://www.xigmatek.com/product.php?productid=2 
A neznam točno ali ptićica tako kaže
Skužio sam u par postova da je poprilično britka. Šta ona još uvijek posta tu na forumu?
Neznam,rejting na forumu joj se eksponencijalno spustio. Ne bih htio uvrijediti igora i nju, ali mozda je najbolje da ne posta vise ovdje.
izgleda da se malo prepirala u temi što se događa u našem društvu, ali to svađanje se ne ubraja kao svađanje jer ljudi maltene svakodnevno beru kartone tamo x)
ovak samo laprda okolo po temama, ništa posebno
Tko zna hehe 
Nema šanse da mu to stane na uATX matičnu i ne zakrči sve portove. Lakše bi ugradio onaj od fićeka.
Neznam,rejting na forumu joj se eksponencijalno spustio. Ne bih htio uvrijediti igora i nju, ali mozda je najbolje da ne posta vise ovdje.
kao što svi znamo, igor nije mogao manje marit za te zvijezde, a zvjezdice su nestale jer su se oni najbolji poboljšali, pa potrebna količina hvala / tu je porasla, svi gubimo zvjezdice vremenom
briga i mene za zvjezdice, kad bi igor bio tu da vidi da se brinete o njegovim zvjezdicama, nasmijao bi se x) igor je uvijek bio legenda i takav će ostati, meni je iskreno drago što se elena tu i tamo javi, sretan sam što si ona nije napravila nešto nažao u tuzi
Mislam da nebi, ipa je to dosta "visok cooler", dakle nebi dodirivao niša 10000%
Tko zna hehe 
Nema šanse da mu to stane na uATX matičnu i ne zakrči sve portove. Lakše bi ugradio onaj od fićeka.
Zakrči 4 slota, ali zato hladi zbilja dobro. Ventilaori se mogu skinuti pa zauzima 2 slota ali je pasivan.
Ali zbilja odlično hladi na pola brzine ventilaora i nečujan je.
izgleda da se malo prepirala u temi što se događa u našem društvu, ali to svađanje se ne ubraja kao svađanje jer ljudi maltene svakodnevno beru kartone tamo x)
ovak samo laprda okolo po temama, ništa posebno
Da se mene pita ja bi mu zamrznuo acc na statusu koji je imao dok je bio živ. Ali tko sam ja da bi mene netko nešto pitao.
Zakrči 4 slota, ali zato hladi zbilja dobro. Ventilaori se mogu skinuti pa zauzima 2 slota ali je pasivan.

Pa mora hladiti dobro izgleda masivno i moćno. Koliko je težak, ovako na slici bi rekao oko 1-1,2 kg.