Baš mi je drago da ste tu 
I nama je drago da si sredio mob, nadam se da si naučio ne petljaj se s ROM-ima, ovaj put si se izvukao....
O petljat ću se ja s ROM-ovima,bez brige 
Ne mogu bez toga.
Baš mi je drago da ste tu 
I nama je drago da si sredio mob, nadam se da si naučio ne petljaj se s ROM-ima, ovaj put si se izvukao....
Ne mogu bez toga.
Ne mogu bez toga.
A da si nabaviš iPhone, čuo sam da je on upravo namjenjen teghnički osvještenijem dijelu populacije.
Udri na ćirilici ili nekom egzotičnom pismu, za to ne kartoniraju.
varaš se kolega :D
Pitanje za znalce.Danas mi je došao mob(Samsung Galaxy S)i dok idem u Android Market,tamo je upisan email prijašnjeg vlasnika ja samo trebam dopunit password.Jel netko zna kako promjenit taj email tj.da mi ponudi da upisujem svoje podatke?
U depresiji sam jer mi Opera ne pokreće glatko YT videe. Preslab laptop, a Opera miljama iznad kroma.
Pitanje za znalce.Danas mi je došao mob(Samsung Galaxy S)i dok idem u Android Market,tamo je upisan email prijašnjeg vlasnika ja samo trebam dopunit password.Jel netko zna kako promjenit taj email tj.da mi ponudi da upisujem svoje podatke?
lzgr je stručnjak za androide, u odsustvu Šefa.
U depresiji sam jer mi Opera ne pokreće glatko YT videe. Preslab laptop, a Opera miljama iznad kroma.
Mene je hebala opera žestoko u kombinaciji s YT-om, nekakav problem flash+opera+linux. Vratio se na FF i sve pere po normali. Nema mice do lisice.
evo mene natrag ...o cemu se prica
a ja sam stručnjak za onaj mob "čije ime se ne spominje" 
oj momci x)
a ja sam stručnjak za onaj mob "čije ime se ne spominje" 
I lubenice, posebno one u paru....
Ima li tko da bi kupio Vairy Text II
Pa jasno...
Unworthy,odi u settingse, tamo nađi Accounts & sync,pod manage account nadji google account i izbriši ga.
istina
samo ona tema će morat čekat sljedeću godinu :/
što da otvorim sad u jesen?
Settings>Accounts
Ajde vio osnovno/srednjo+školci, kad će već jednom početi škola?
ja ti nudim 100kn i lubenicu :D
istina
samo ona tema će morat čekat sljedeću godinu :/
što da otvorim sad u jesen?
Možda da poradiš na temi kako održati da vaše lubenice ostanu tvrde i sočne unatoč vremenu...
Nikad, a možda ni tad. 
ja ti nudim 100kn i lubenicu :D
Puno je to, okreni jednu rundu u birtiji + lubenica.
Nikad, a možda ni tad. 
Znači, otišli smo na kvasinu....
Možda da poradiš na temi kako održati da vaše lubenice ostanu tvrde i sočne unatoč vremenu...

moze li 100 kn i 2 lubenice pls....
Settings>Accounts
Šta se ti javljaš? 
Ti si android vidio samo na slikama i u izlogu 

Nešto kao tut s fotkama, mislim da bi tema postala epic.
Šta se ti javljaš? 
Ti si android vidio samo na slikama i u izlogu 
Željno iščekujem odgovor....
Ljudi ko hoće mijenjati Nokiu 3310 za vairy text 2
AMO LJUDI JOŠ MALO PA NESTALOOO!!!!
Ljudi ko hoće mijenjati Nokiu 3310 za vairy text 2
ma evo ja ću da ne plaćeš
ajde stvarno....jel saljes postom
ajde stvarno....jel saljes postom
šaljem po kreši, samo da dođe :D