Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.961.324
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
15 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Unworthy_For_Life kaže...

wot? {#}

izgleda da ti neznas sto mi je bilo, prezivo sam pad i ostecenje mozga od kojeg sam trebao umrijeti i sad zbog toga imam trajno ostecenje mozga, zivaca, i valjd cu uskoro popraviti ostecene vratne diskove pa barem dijelom popraviti situaciju

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts
17 godina
neaktivan
munjovoz kaže...

Od srca ti želim da što prije središ sve. Nažalost oboje znamo da nikad više nećemo bit na 100% ali dok se tu sprdamo dobro je.

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473
17 godina
neaktivan
munjovoz kaže...

wot? {#}

izgleda da ti neznas sto mi je bilo, prezivo sam pad i ostecenje mozga od kojeg sam trebao umrijeti i sad zbog toga imam trajno ostecenje mozga, zivaca, i valjd cu uskoro popraviti ostecene vratne diskove pa barem dijelom popraviti situaciju

Uff, ta ostecenja mozga i zivaca su gadna.  Ajd sve najbolje.ti zelim u ozdravljenju. 

Tko leti vrijedi,tko vrijedi leti,tko ne leti ne vrijedi :-)
14 godina
Za nespavalice (22h - 06h)
Pf,jadni ljudi...meni najgore sto se dogodilo je muskulfiber :/
griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Od srca ti želim da što prije središ sve. Nažalost oboje znamo da nikad više nećemo bit na 100% ali dok se tu sprdamo dobro je.

ja cu bit najvise na 40%, al sam sretan i sa time x) uzivam u zivotu koliko god mogu i bome tjeram pozitivu, bavim se malim stvarima, jednu stvar u trenu pa sam i sretan

17 godina
neaktivan

Ajmo prec na neku drugu temu, ova je tmurna.

Nova tema razgovora - razgovor o starim tehnologijama.

14 godina
A odakle si pao ak se smije znati?
15 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Uff, ta ostecenja mozga i zivaca su gadna.  Ajd sve najbolje.ti zelim u ozdravljenju. 

tu nema ozdravljenja, trajno ostecenje sve osim diska u vratu koji se mora mjenjat, a samo ce mi popravit motoricke funkcije

17 godina
munjovoz kaže...

wot? {#}

Ti bokca pa nisam znal da ti se to dogodilo a kaj je bilo pao si od kuda zapravo.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
neaktivan
munjovoz kaže...
ja cu bit najvise na 40%, al sam sretan i sa time x) uzivam u zivotu koliko god mogu i bome tjeram pozitivu, bavim se malim stvarima, jednu stvar u trenu pa sam i sretan

Isto kao i ja. Kad si na rubu onda tek shvatiš koliko je život dragocjen. Ja se i dan danas živo sjećam trenutka kad sam nakon 8 dana otvorio oči i vidio svoju staru kako sjedi uz mene u šok sobi.

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473
15 godina
neaktivan

Ljudi,jel zna ko napraviti slikson sliku? Znaći di je original,i onda od toga se ubacuje text itd..?

Najbolje u vezi ovog potpisa je,što kad ga čitaš,zapravo shvačaš da čitaš gluposti i počinješ shvaćati da u ovom potpisu nepiše ništa korektno nego neka obična glupost.
15 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

pao sam pri brzini 25-30 kmh na stijene sa visine 2.5-3 metra na stijene, prvi udarac glavom, nakon udarca glavom potpuni pad sistema, nisu ocekivali da prezivim...

zasto sam pao, to samo neki znaju, mislim da ivo zna x)

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 2:24 (munjovoz).
16 godina
odjavljen
lzgr kaže...

Ajmo prec na neku drugu temu, ova je tmurna.

Nova tema razgovora - razgovor o starim tehnologijama.

Evo ja ću se odmah malo pohvaliti. U obitelji je kompjuter koji u sebi ima matrox g400 grafičku, scsi kontroler, 5.25" floppy i MO drive. (magnetno optički, nešto između diskete i cda, otprilike 250 mb) Uskoro stiže i zip drive u njega :)

To mi je puno zanimljivije od ove moje "pile" {#}

Inače taj komp vrti RCTWolfenstein na low hehe (256mb SDRAM, PentiumIII) {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 2:23 (Jakovp).
15 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ti bokca pa nisam znal da ti se to dogodilo a kaj je bilo pao si od kuda zapravo.{#}

ti me cak imas i na faceu, nello mi te je preporucio, iz osijeka sam ali je nesreca bila na otoku zvanom rab

F1-IVO kaže...

Isto kao i ja. Kad si na rubu onda tek shvatiš koliko je život dragocjen. Ja se i dan danas živo sjećam trenutka kad sam nakon 8 dana otvorio oči i vidio svoju staru kako sjedi uz mene u šok sobi.

kad sam ja otvorio oci, tamo je bila moja sestricna, koju volim do pakla i nazad, mama mi je umrla kad sam imao 8 godina, a zivot sa starim mi jos uvijek nije med i mlijeko, al je bome bar 10 puta bolji nego sto je bilo prije par godina

17 godina
neaktivan
munjovoz kaže...
KKristijan kaže...

pao sam pri brzini 25-30 kmh na stijene sa visine 2.5-3 metra na stijene, prvi udarac glavom, nakon udarca glavom potpuni pad sistema, nisu ocekivali da prezivim...

Nekuzim ovo zadnje,razlog pada

14 godina
Gadno :s ....jako
Treba uzivati dok se moze, strasno je koliko zivot krhak.
Sve najbolje ti zelim :)
17 godina
neaktivan
munjovoz kaže...
kad sam ja otvorio oci, tamo je bila moja sestricna, koju volim do pakla i nazad, mama mi je umrla kad sam imao 8 godina, a zivot sa starim mi jos uvijek nije med i mlijeko, al je bome bar 10 puta bolji nego sto je bilo prije par godina

Meni je tata umro kad sam imao 11 mjeseci i otada mi baš nije bajno u životu ali nedam se i nedam da me netko hebe i pravi budalom.

Za sve sam se sam izborio i sve šta imam zaradio sam sa svojih 10 prstiju.

14 godina
neaktivan

Vecer narode!

Vidim o cemu se prica, pa munjovozu zelim da se sto bolje oporavi! {#}

Ofc.
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
munjovoz kaže...

Meni je tata umro kad sam imao 11 mjeseci i otada mi baš nije bajno u životu ali nedam se i nedam da me netko hebe i pravi budalom.

Za sve sam se sam izborio i sve šta imam zaradio sam sa svojih 10 prstiju.

Tuzne price, meni su svi zivi, ja nisam imao ozbiljnih problema sa  zdravljem,na srecu.

17 godina
neaktivan

Ja kažem: bolje da smo u penisu nego penis u nama:)

15 godina
neaktivan

hvala svima na podrsci i zeljama, ali vam opet ponavljam da je stanje u kojem sam ja trajno stanje kakav cu biti do kraja zivota, nema tu puno pomoci...

ivo zna sto sam prosao, tj prosli smo kroz slicne stvari u zivotu, razumijemo se na jednoj razini i to postujem x)

17 godina
munjovoz kaže...
KKristijan kaže...

Imal si sreče itekak da si to uopče preživil, a sad dalje same posljedice i sve ostalo kaj se može valjda bude bolje barem kolko tolko.{#}

15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

btw momce, sretan ti rodjendan ^^

no zajebimo ove teske tuzne teme, moramo okreniti pod hitno na nesto veselije x)

17 godina
neaktivan

Nego ovdje počelo nešto fino puhat. Jel to naznaka da će popustit ove vrućine?

16 godina
F1-IVO kaže...

Ček zakaj ti je glava žuta?? kaj si u Vrapču bil?? hehe

Runda na četvrti odjel {#}

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
15 godina
neaktivan

nadam se, jer ove vrucine vise ubijaju u pojam

16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
woodgamesfx kaže...

Laku noć ljudi, idem spavat ljut i jadan zbog ovoga : http://www.bug.hr/forum/topic/start-up/trazin-dizajnera-scena/113736.aspx .

Iskreno neki ljudi ovdje  jednostavno mi se gade .

i ti nama isto {#}

Tko mi ?
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
17 godina
neaktivan
Flying Dutchman kaže...

Bio sam blizu. U vojsci u ZG smo išli na streljanu Vrapčanski potok (ili se samo tako taj dio zove, nemam pojma).

joj sad sam se sjetio. Kad sam izašao iz bolnice naručio sam pjesmu od Mobyja - Why does my heart feel so bad i posvetio je svim pacjentima na kardio odjelu:)

17 godina
F1-IVO kaže...

Nego ovdje počelo nešto fino puhat. Jel to naznaka da će popustit ove vrućine?

Oče da ovak kak je do sad bilo više biti neče ak je vjerovat prognozi.{#}

Flying Dutchman kaže...
F1-IVO kaže...

Nje Žuta kaciga več je pozlačena fučkaj ga.{#}

16 godina
rambox kaže...

Nje Žuta kaciga več je pozlačena fučkaj ga.{#}

Žuta je... Zlatna je jedino Sennina... fučkaj ga... hehe

Drama sutra

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice