Plz odgovri na pitanje zan mda nije ispaltivo
Klikni na uplati pa će ti pisat kolki su dobitci za jedan Italiju pogodak, al ja mislim da će veći dobitak biti ako nju obrišeš.
Plz odgovri na pitanje zan mda nije ispaltivo
Klikni na uplati pa će ti pisat kolki su dobitci za jedan Italiju pogodak, al ja mislim da će veći dobitak biti ako nju obrišeš.
na prvom piše: "AF 28mm 1:28(22)"
dok na drugom stoji: "AF ZOOM 70-210mm 1:35(22)-45"
valjda ti neš znači ;)
Ako valjda, objasni mi, pravo seljački, za što da koristim koji :D
Objasnim ti na fb-u. 
Laku noć ljudi, idem spavat ljut i jadan zbog ovoga : http://www.bug.hr/forum/topic/start-up/trazin-dizajnera-scena/113736.aspx .
Iskreno neki ljudi ovdje jednostavno mi se gade .
i ti nama isto 
Nisam skirpta
Samo mi ne ide captcha
Pa nemo ni ti ići njoj, za dvije prve tvrdnja molim SS.
Laku noć ljudi, idem spavat ljut i jadan zbog ovoga : http://www.bug.hr/forum/topic/start-up/trazin-dizajnera-scena/113736.aspx .
Iskreno neki ljudi ovdje jednostavno mi se gade .
Znaš kako se kaže, uvijek je lako tuđim mlatiti po trnju, prvi genijalac je izvukao zaključak i lavina je krenula. Jednostavno ignoriraj ekipu i to je to.
Večer bando, bagro i gospodo i dame (ako su dotični ovdje)
a jaaa? 

Mlad situiran gospodin dobrog srca i razumijevanja zbog hitnosti hitno trazi inteligentnu, tolerantu, poštenu osobu da mu kupi
igru na steamu u vrijednosti od 3,74€ cca 28 kuna. Moj steam dosad je radio ko bebica, a kad bi dobio još ovu igru radio bi ko curica.
Imajte to na umu. Da taj netko ne bi đabe radio sa cjenkanjem dajem proviziju za neko piće (odma najavi šta piješ da ne bi bilo skuplja pita od tepsije).
Ko se neće cjenkat još bolje.
Hitno
Mlad situiran gospodin dobrog srca i razumijevanja zbog hitnosti hitno trazi inteligentnu, tolerantu, poštenu osobu da mu kupi
igru na steamu u vrijednosti od 3,74€ cca 28 kuna. Moj steam dosad je radio ko bebica, a kad bi dobio još ovu igru radio bi ko curica.
Imajte to na umu. Da taj netko ne bi đabe radio sa cjenkanjem dajem proviziju za neko piće (odma najavi šta piješ da ne bi bilo skuplja pita od tepsije).
Hitno
Da si uletio oko 20h kupio bi ti. Jedva sam staru nagovorio, i kad sam kupio morao sam pred njenim očima maknit karticu s paypala.
Hitno
Da si uletio oko 20h kupio bi ti. Jedva sam staru nagovorio, i kad sam kupio morao sam pred njenim očima maknit karticu s paypala.
Zasto?
Tko leti vrijedi,tko vrijedi leti,tko ne leti ne vrijedi :-)
Zasto?
Ma zato jer su skeptici što se tiče internet bankarstva. Trebam dovest susjeda koji zna manje od mene, ali on je "stručnjak" pa će in sve objasnit i tek će onda popustit.
Zasto?
Ma zato jer su skeptici što se tiče internet bankarstva. Trebam dovest susjeda koji zna manje od mene, ali on je "stručnjak" pa će in sve objasnit i tek će onda popustit.
Ah jasno...
Koliko imas godina?
Samo im objasni da je veca vjerojatnost da im netko ukrade karticu nego da ti netko potrosi pare priko interneta.
Svijet nije tako los kako oni misle, ja sam uz uporabu mozga (ako je rijec o aukcijama) prpveo preko 30 transakcija i nikad problema.
Ja si sad jedan dan idem pravit kunsku žiro račun (za ebay, steam i to), tak da starci nemaju nikake veze s tim. Osim što će mi dat pare 
Sretan novi dan!
Zasto?
Ah jasno...
Koliko imas godina?
Samo im objasni da je veca vjerojatnost da im netko ukrade karticu nego da ti netko potrosi pare priko interneta.
Svijet nije tako los kako oni misle, ja sam uz uporabu mozga (ako je rijec o aukcijama) prpveo preko 30 transakcija i nikad problema.
16 godina. Ma radim svoju karticu, svoje novce stavljam na nju i kupujem.
Ja si sad jedan dan idem pravit kunsku žiro račun (za ebay, steam i to), tak da starci nemaju nikake veze s tim. Osim što će mi dat pare 
To mi je plan u veoma bliskoj budućnosti, recimo ponediljak.
Večer svima!
Večer svima!
Vecer!
Ivo,imam jednu zamolbu ako ti nije problem.
Jel bi mi mogao dat zuti karton?
Pozdrav ljudi! ako ima koga uopce 
Ivo,imam jednu zamolbu ako ti nije problem.
Jel bi mi mogao dat zuti karton?
Hahahahaha...zašto?
Pozdrav ljudi! ako ima koga uopce 
Malo nas al smo govna.
Pa eto,nisam dugo dobio nikakav karton, pa ako bi bio tako dobar da mi das neki bio bih ti puno zahvalan
griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
Meni svejedno,samo da je karton.
Ivo jel tako da sam se popravio? Obecao.sam ti da cu se popravit i evo me.
Pa eto,nisam dugo dobio nikakav karton, pa ako bi bio tako dobar da mi das neki bio bih ti puno zahvalan
Ma neeeee...žao mi je nepotrebno kažnjavati te:)
Dobrog sam raspoloženja i ne želim to kvariti. Evo 31 puna + 1 dan:)
Ma neeeee...žao mi je nepotrebno kažnjavati te:)
Dobrog sam raspoloženja i ne želim to kvariti. Evo 31 puna + 1 dan:)
Pozivio mi jos cetverostruko prijatelju :-)
Hvala. Ma dosta mi je i trostruko:)
Kada vi ljudi idete spavati i kada se budite?
Ja ovih dana najcesce u 3:00 ali nekad cak u 2:00 a budim se oko 12:00-13:00. 
Ja legnem u krevet u 6 ujutro i mislim ono neću zaspat neću i onda se probudim u 3 poslije podne. 
Kada vi ljudi idete spavati i kada se budite?
Ja ovih dana najcesce u 3:00 ali nekad cak u 2:00 a budim se oko 12:00-13:00. 
Prije 3 ne zaspim a na nogama sam između 8 i 10.
Ne moš ti karton prek reda tražit i bez zasluge,
naj delati glupandarije fučkaj ga usput baš je fino zahladilo u Zagrebu hladan vjetrič je donjel pravi užitak od vremena.

Wow,pošto sam novi u ovoj temi,zanima me,o čemu se uopće ovdje raspravlja? Sviđa mi se tema