jel zna netko igrat Uno? Ja sam se opet navukla... 
aha na moru sam se navukao prošle godine, ove godine kad su me god nagovarali, uvjek sam imao isti odgovor: " mičite to od mene, loše utječe na mene" :-D
aha na moru sam se navukao prošle godine, ove godine kad su me god nagovarali, uvjek sam imao isti odgovor: " mičite to od mene, loše utječe na mene" :-D
Kladionicari sta mislite oliek su sanse za dobitak posto sam 1. put nislo igrat birao sam najmanej koeficijente xD
ma ti s najmanjim koeficijentima te najviše mogu zeznut...
Kladionicari sta mislite oliek su sanse za dobitak posto sam 1. put nislo igrat birao sam najmanej koeficijente xD
ako uzmem u obzir vjerojatnost ne bi me čudilo da profulaš 4-5 parova
sad sa najmanjim koeficijentima sa 20 skuna mogu dobit 210 ali moram 21 par pogodit haha sad cu staviti i sliku pa recite isplati li se (gledajte samo tko igra ;))
probaj sistem...ovako nećeš 100% pogodit sve.
griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
Nisam ni poceo
ocu zaradit malo para za stednjuposto od straca bas i ne dobivam...
Nisam izveo ono s trollface novčanicama, zaboravio sam da je vikend, a nije mi praktično vikendima printati(kod tate u kancelariju moram ići)
Sad nek mi netko objasni sta je sistem tam vidim neke brojeve nist ne kuzim 
Večer momci (i jedna pripadnice kuhinjske rase
)
Uživajte, a ja idme malo vanka, jest da je Zagreb trul u ovo doba godine, al' naći će se nešto.
Nisam izveo ono s trollface novčanicama, zaboravio sam da je vikend, a nije mi praktično vikendima printati(kod tate u kancelariju moram ići)
Probaj negdje kameru sakrit blizu plaze ili ako imas kucu bilizu plaze na balkon montiraj kameru
Probaj negdje kameru sakrit blizu plaze ili ako imas kucu bilizu plaze na balkon montiraj kameru
ma nije se sa tim zajebavat, ja se sjećam dok smo mi bili djeca prije 200 godina, staviš pare na cestu i svezeš silk/najlon/strunu za pecanje i čekaš da neko naleti, jednom tako naletio kajman na biciklu i nosi bušilicu kad je vidio pare počne kočit rukama i nogama,a mi pišamo od smijanja. skoro mu ispala bušilica, kad nam je krenio bogove, majku, dijete u koljevci psovat onda više i nije tako smiješno
nema kruha od toga shvati, porez na budale, znam iz iskustva
Večer.
Evo i mene malo, 100 godina nisam navratio.
Šta se radi?
A ako ovako uplatim zanci li to da ako samo jedna doije da imam tih 30 kn (jer sam siguran d ce italija dobi farske otoke za ostalo nisam)
surfa po bugu/netu slusa chill pjesme..
@mario_l.hr
Nisam još išao spavati 
Sutra idem ljepit oglase po kvartu tipa: Prodajem kravu,crna metalik boja,alu kopita, HiFi mukanje,sportski rep 
A mogao bih i to sa novčanicama izvest. To nije nezakonito jel tako?
A ako ovako uplatim zanci li to da ako samo jedna doije da imam tih 30 kn (jer sam siguran d ce italija dobi farske otoke za ostalo nisam)
Koeficijent 1,03 se ne isplati nikako jer si u minusu i ako pogodiš zbog poreza 23%
Bok svim nehrkalicama, ja ne znam igrat Uno ali Golf i Škodu da a kak se igra taj Uno u čem je kvaka zapravo.

@mario_l.hr
Nisam još išao spavati 
Sutra idem ljepit oglase po kvartu tipa: Prodajem kravu,crna metalik boja,alu kopita, HiFi mukanje,sportski rep 
Ovo je moja zaštićena rečenica. 
@mario_l.hr
Nisam još išao spavati 
Priznaj da je ovo skripta (bot) a ne ti, zato si i uzeo Grunfa za avatar.
A ako ovako uplatim znaci li to da ako samo jedna dobije da imam tih 30 kn (jer sam siguran da ce italija dobi farske otoke za ostalo nisam)
Koeficijent 1,03 se ne isplati nikako jer si u minusu i ako pogodiš zbog poreza 23%
Plz odgovri na pitanje zan mda nije ispaltivo
O, Ivane :D
Evo slika, body i jedan objektiv, malo je blic opičio, al se vidi :)
Koji su objektivi?
Ovaj koji si stavio je (barem mi se čini) 20 mm 2,8.
Koji su objektivi?
Ovaj koji si stavio je (barem mi se čini) 20 mm 2,8.
sad ću ti isčitat, možda pogrešno, al nema veze xD
na prvom piše: "AF 28mm 1:28(22)"
dok na drugom stoji: "AF ZOOM 70-210mm 1:35(22)-45"
valjda ti neš znači ;)
Ako valjda, objasni mi, pravo seljački, za što da koristim koji :D
@mario_l.hr
Nisam još išao spavati 
Ovo je moja zaštićena rečenica. 
Jasno, stavit ću na oglas ©20xx ivan123 jel? 
@mario_l.hr
Nisam još išao spavati 
Priznaj da je ovo skripta (bot) a ne ti, zato si i uzeo Grunfa za avatar.
Nisam bot
Nisam skirpta
Samo mi ne ide captcha
Laku noć ljudi, idem spavat ljut i jadan zbog ovoga : http://www.bug.hr/forum/topic/start-up/trazin-dizajnera-scena/113736.aspx .
Iskreno neki ljudi ovdje jednostavno mi se gade .