xxx man skoro dobio srčani kad je vidio da se u ovo doba spama u bircu bez njega 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
xxx man skoro dobio srčani kad je vidio da se u ovo doba spama u bircu bez njega 
ma skoro je bilo sr*nja :)
Pokusava se upasti u hustlerovu bazu i naci rijanin kućni uradak.
a nije ti vrijeme za krevet? 20.00 je prošlo 
Znaš kak se kaže: kad na dnevniku kažu dobra veče, ti odgovoriš laku noć i odeš u krevet 
Ne spama se bez mene jel?
Di nam je cola sa svojim problemima? :-D
new day
naporan neki dan...
Pokusava se upasti u hustlerovu bazu i naci rijanin kućni uradak.
Ne znas sta bih dao da sam zaspao u 20:00 ...
Sutra na more opet -.-
čokolino?
čokolino?
nevar.
nevar.
WTF??
daj e, nemoj slucajno da ja sutra vidim tu novcanicu pa da ti hebem sve po spisku ;D
dobra vecer ljudi, evo čaka norisa opet
Kako su me iz*ebali ovi u b.net-u, pa to je strašno...
Prije jedno tjedan dana pošaljem ja njima na support par pitanja... "Dali za net treba biti njihova telefonska linija, na koliko se televizora može spojiti satelitska b.net televizija i još par..."
I danas dobijem odgovor da se satelitska b.net televizija može spojiti na beskonačno mnogo televizora s tim da se svaki sljedeći plaća 25kn ...
I šta bi ja sad trebo, njima opet slat mail na support da pitam dali mi mogu odgovoriti i na druga pitanja ili da kažem jesu li im usluge isto tako jadne kao i support... Bezveze...
Jel ima netko iskustva s b.net-ovim internetom, jel puca nekada i kakva je brzina? Planiram uzet ono sa CarnetX pa da brzina bude 8mbps, a sad... jeli brzina stvarno tolika ili?
btw. Dobro Veče/Jutro...
Dobro veče dame, gospodo i Ivane ™®©
Što se radi?
čokolino?
možda čokoladno mlijeko
Pozdrav svima... iz Malezije!
Ma jesi ti to... Promjenio avatar?
Sretna 31 ;)
Jedno pitanje...
Kad naručujem neki paket preko nekog oglasa ili sl. postoji li neka kompanija ( dostava) da ja mogu prvo provjeriti dali je taj paket u redu ili nije,pa onda tek platim....
Večer svima!
Evo da vas virtualno počastim. Jbg 31-va pokucala na vrata:(
nema Heinekena 
sve najbolje 
Večer svima!
Evo da vas virtualno počastim. Jbg 31-va pokucala na vrata:(
sve najbolje :)
Hvala svima na lijepim željama.
Ja slavim 7.1 svoj ˝drugi˝ rođendan. Ovaj mi je postao nekako nebitan.
Pozdrav svima!
Ostao bih vam pomoći i spamati, ali rani se sutra, tako da samo touch&go večeras.
Btw. sretan ročkas Ivi, i dajte Boga mu stavite neki smajlič s kriglom piva u ruci.
Sretan Rođendan,sve najbolje 
O Ivo, pa sretan rođendan! Starče 
ivo,svako dobro zelim.
31 ti je kao rodjenje uragana irena na sred atlantika prije par dana...kad dodjes 38-40, to ti je ono sto slijedi sutra..udar na D.C. & NY sa vjetrovima od 120 milja. ...uljepsano,kriza srednje dobi. ;) do tada,inđoj.