Preporučite mi portal za vijesti koji je vama najbolji. Za sport koristim sportnet.hr, a za vijesti nikako da se odlučim.
reuters.
Ovi naši onako sve strane vijesti prenose od tamo, a ostatak su gluposti tipa big brother i Vlatka Pokos.
Preporučite mi portal za vijesti koji je vama najbolji. Za sport koristim sportnet.hr, a za vijesti nikako da se odlučim.
reuters.
Ovi naši onako sve strane vijesti prenose od tamo, a ostatak su gluposti tipa big brother i Vlatka Pokos.
meni prepustio amortizer danas :/
sad sutra po novi...
fuck
To je od nepropisnih Hupsera Visokih ko Piramida, u Zagrebu a i šire da mi je znat koja budala je to tak postavljala posvud ak su previsoki kod nas je sve naopačke izgleda moš ga hebat.

To je od nepropisnih Hupsera Visokih ko Piramida, u Zagrebu a i šire da mi je znat koja budala je to tak postavljala posvud ak su previsoki kod nas je sve naopačke izgleda moš ga hebat.

u Zagrebu je najviše 5% ležečih po propisima, al nemožeš im ništa

Dam ti ja broj od frendiča, on radi u poduzeću kaj postavlja te vragove, pa mu se obrati 
Ono GT5 turbo bijaše u tebe ruske?
Baš mi se sviđa auto, mal' a opet dere sve živo.
jes jes moj :) dere mali jao eeeeeee, jedva cekam da bude back on the road :)
OPEN!
večer :)
OPEN!
večer :)
Kad si već otvorio, mogao is ubacit koju fotku. 
BTW. Večer...
nema slika danas
prenaporan dan je bio...
Radim novčanice od 100kn koje na jednoj strani sliče pravima, a na drugoj strani trollface. Ostavljanje na plaži s trollfaceom nadolje... can't wait till tomorrow
nema slika danas
prenaporan dan je bio...
Večer svima. I meni je bio...
Radim novčanice od 100kn koje na jednoj strani sliče pravima, a na drugoj strani trollface. Ostavljanje na plaži s trollfaceom nadolje... can't wait tomorrow
Trebaosi negdje kameru sakrit i stavit od 100 €
Radim novčanice od 100kn koje na jednoj strani sliče pravima, a na drugoj strani trollface. Ostavljanje na plaži s trollfaceom nadolje... can't wait tomorrow
Gdje to stavljaš (u kojem gradu), da se znam maknuti i promatrati reakcije ako si blizu 
Gledati ću, snimiti ću ako uspijem, a valutu nije teško promjeniti, napravio sam s layerima u PS 100€, $100, 100kn i 1000kn
Valjda to ne spada u krivotvorenje
Aha imaš love jer voliš bit zelenbać. hahahaha
Gdje to stavljaš (u kojem gradu), da se znam maknuti i promatrati reakcije ako si blizu 
Nisam, Crikvenica
Nisam, Crikvenica
Onda snimaj i otvori sutra novu temu, hoćemo i mi
at dok ljudi gledaju u trollface i
a) znaju šta je to i izgledaju f****** pissed jer ih je neko z*****
b) nemaju pojma i izgledaju f****** confused jer... nemaju pojma
Nisam, Crikvenica
Hoću, nego sam se sjetio da nemam tinte u printeru doma :(
A ništa, otići ću do tate u kancelariju, samo tamo ne mogu više od 5-6 kom :(
Ali biti će legend
-wait for it-
dary
Bar se nadam
Nisam, Crikvenica
Hoću, nego sam se sjetio da nemam tinte u printeru doma :(
A ništa, otići ću do tate u kancelariju, samo tamo ne mogu više od 5-6 kom :(
Ali biti će legend
-wait for it-
dary
Bar se nadam
Ma, ionako će većina ljudi to bacit odmah nazad na pod, pa ti pokupi i iskoristi ponovo.
Reciklaža, budi zelen 
Više cvijeća, manje smeća. 
Još samo da kliknem prati ovog autora...
Do not fail us!
Do not fail us!
Nadam se da neću, i ja jedva čekam. Jedino će video biti loš, jer me strah na plažu nositi iP4(ne bih bio prvi da me bace s njim u more :P), pa nosim neki stari HP koji snima u(nadam se) VGA@15FPS
EDIT: ipak nosim iP4, ovo je QCIF
I ličio mi je na njega, nego nisam mislio da ga netko stavlja na avatar 
Da, stvarno je tip odličan...
Poznam
EDIT: dugo ti je stajao avatar, moj je već 2god
Ocjena mog novog avatara (da bude.u skladu sa potpisom)
(ko stisne nedovoljan i dovoljan ima malu k*tu)
| 2 | Odlican |
|---|---|
| 1 | Vrlo dobar |
| 0 | Dobar |
| 1 | Dovoljan |
| 9 | Nedovoljan(oni sa malom kitom) |
Tko leti vrijedi,tko vrijedi leti,tko ne leti ne vrijedi :-)

samo šala
| 17 | toliko loš da neću glasat |
|---|
Dovoljno je da samo "Nedovoljan" staviš u anketu. 
Imas jednog fanboya :D
slabo se spama
Pokusava se upasti u hustlerovu bazu i naci rijanin kućni uradak.